18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Actuele voorbeschouwingen met tips voor voetbal

Tim Giesbers

Als vaste volger van onze site weet je waarvoor je bij ons terecht kunt. Maar wellicht ben je wat nieuwer. In dat geval leggen we in dit artikel uit waarom je voor het goed wedden op voetbalwedstrijden het beste deze website in de gaten kunt houden. Wij plaatsen namelijk wekelijks de beste en meest actuele voorbeschouwingen met tips voor voetbalwedstrijden.

Hoeveel voorbeschouwingen plaatsen we?

Wekelijks plaatsen we ongeveer tussen de tien en vijftien voorbeschouwingen voor diverse wedstrijden. Dit is natuurlijk afhankelijk van het aanbod. In een interlandperiode of in een week zonder Europees voetbal zal dit aantal iets lager liggen. Is er wel Europees voetbal? Dan hebben we zeker wedstrijden op dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag op onze agenda staan. En als er interessante duels zijn, pakken we ook de maandag en/of vrijdag mee.

Je komt dan ook veel verschillende competities tegen op onze website. We beschouwen voor op wedstrijden uit de Champions League en Europa League, maar ook voor nationale competities als de Eredivisie, Premier League, Bundesliga, Primera División en Serie A. Is er in een van deze competities een interessant duel? Dan vind je bij ons twee dagen van tevoren een complete voorbeschouwing.

En liggen alle competities stil door het coronavirus? Dan zitten wij ook niet stil. Toen in de grote competities niet gespeeld werd, las je bij ons voorbeschouwingen voor wedstrijden uit Wit-Rusland en Nicaragua, waar nog wel gespeeld werd. En toen de Bundesliga weer begon, schreven we veelvuldig over de wedstrijden in die competitie.

Ten slotte zijn we erg actief tijdens eindtoernooien, zoals een EK of WK. Tijdens het afgelopen WK hebben we van een groot deel van de wedstrijden een voorbeschouwing geplaatst. Dus niet alleen van de finale of van een topduel als Argentinië – Frankrijk, maar ook van Saoedi-Arabië – Egypte, Australië – Peru en Panama – Tunesië. Ook tijdens het komende EK mag je dit van ons verwachten.

Waarom zou je voorbeschouwingen gebruiken bij het wedden?

Allemaal hartstikke leuk, al die voorbeschouwingen. Maar heeft het wel zin deze te lezen voor je gaat wedden? Het antwoord daarop is simpel: ja. Dat is omdat kennis je belangrijkste wapen is als je besluit te gaan wedden op een bepaalde wedstrijd. Voorspellen dat Real Madrid van Eibar wint kan iedereen. Maar daar zal dan ook niet bepaald een hoge quote voor staan. Het is juist interessant om op zoek te gaan naar een hogere quotering, die je dus ook meer winst oplevert.

Het is dus goed om een andere voorspelling te zoeken dan de meest voor de hand liggende. Je kunt alle hulp gebruiken om op zoek te gaan naar die ene voorspelling waar jij je fijn bij voelt én waarmee je een mooie winst kunt boeken. Hiervoor kun je de informatie uit onze voorbeschouwingen gebruiken.

In onze voorbeschouwingen krijg je namelijk een vrij compleet beeld van de wedstrijd en van de twee teams. Zo lees je welke informatie relevant is over de teams. Staat de trainer onder druk? Heeft het team drie keer op rij niet gescoord of vallen er juist heel veel doelpunten de laatste tijd? Dan lees je het voor elke wedstrijd. Al deze informatie kun je goed gebruiken wanneer je gaat wedden.

Daarnaast zoomen we in op het recente onderlinge verleden tussen de twee clubs. Wellicht laat de topclub opvallend vaak punten liggen tegen een specifieke kleinere club. In dat geval is dat informatie die je in je achterhoofd moet houden. Dat geldt ook voor het teamnieuws. Welke spelers zijn er door blessures of schorsingen niet bij? Missen alle spitsen van een bepaalde club of juist de belangrijkste verdedigers, dan kun je hier rekening mee houden.

Uiteindelijk volgt er uit alle eerder gegeven informatie een algemene tip. Dit is een voorstel voor een voorspelling waarop wij zelf zouden inzetten. Dit betekent echter niet per se dat je er ook op moet gaan inzetten. Maak voor jezelf de afweging of je hier genoeg vertrouwen in hebt. Want zoals bij elke voorspelling moet je nooit blindelings afgaan op een ander, maar moet je zelf iets bedenken waar je achter staat.

Waarvoor kun je nog meer op onze site terecht?

Met alle voorbeschouwingen hebben we dus genoeg redenen voor je om onze website goed in de gaten te houden. Maar er zijn ook andere dingen waarvoor je bij ons terecht kunt. Zo plaatsen we geregeld nieuws over wedkantoren en wetgeving. Hiermee kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de wereldwijde kansspelindustrie.

Daarnaast schrijven we ook langere gidsen die jou helpen bij het wedden en bij je kennis over de wedwereld. Om je even een voorbeeld te geven, hier een selectie van langere artikelen die de afgelopen weken zijn geplaatst. We plaatsten een profiel van wedgigant Kindred Group, richtten ons specifiek op de kansen van Nederland in de Nations League, keken naar de winstkansen bij verschillende sporten, en zetten een vijftal populaire weddenschappen bij Toto op een rij.

Concluderend, wil je gaan wedden op voetbalwedstrijden? Dan ben je op onze website aan het juiste adres. Met onze voorbeschouwingen ben je beter voorbereid op je weddenschap en daarnaast kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en van goede wedtips.