18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bookmakers bonus vergelijking

Licentie

Veilig

Beoordeeld

Actueel

bet365
  • Internationaal
  • Ruim wedaanbod
  • Live streams
Tot wel €100 in wedkredieten

Welkomstbonus. Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Toto
  • Bekendste bookmaker
  • Nederlandse sport
  • App voor iOS en Android

Bij welke online bookmakers krijgt u een goede sportweddenschappen bonus?

Vooraleer u via het internet weddenschappen kunt plaatsen, moet u eerst op zoek gaan naar een passende bookmaker.

Dat is echter moeilijker dan het lijkt, omdat hierbij ook persoonlijke voorkeuren een rol spelen.

Zuiver juridisch gezien vormt het hoegenaamd geen probleem om bij verschillende bookmakers een wedaccount te hebben en op die manier een eigen wedprogramma op te stellen.

Het biedt zelfs enkele voordelen als u bij verschillende bookmakers een account hebt.

Op die manier krijgt u bij het openen van uw gokaccount meestal een stortingsbonus en bij speciale acties naar aanleiding van bijvoorbeeld een wereldkampioenschap nog een kleine bonus.

Verder kunt u altijd daar weddenschappen plaatsen waar de quotes het hoogst zijn, want een vergelijking van quotes is altijd de moeite waard, dat spreekt voor zich!

De bookmaker bonus op zich dient hoofdzakelijk als reclame en heeft eigenlijk alleen voordelen.

Slechts heel zelden zit er bij een bookmaker bonus een addertje onder het gras. Belangrijk is dat u de bookmaker vooraf grondig onder de loep neemt, vooraleer u beslist
om bij hem een wedaccount te openen.

Meestal zijn het toch de bekende bookmakers met een goede reputatie die een bonus voor nieuwe klanten aanbieden, zodat u bijna niets verkeerds kunt doen.

Aan bijna elke bonus is de voorwaarde verbonden dat u ook daadwerkelijk het geld gebruikt en u de bonus niet gewoon kunt laten uitbetalen.

De bookmaker bonus vormt dus een kleiner risico voor de beginnende wedder en biedt bestaande, door de wol geverfde klanten een beetje extra pret en motivatie.