18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

bet365 – Sportweddenschappen in Nederland

bet365
Zeer compleet wedaanbod
 • Internationaal
 • Ruim wedaanbod
 • Live streams
97/100

bet365 is wereldwijd een van de grootste online wedkantoren, actief in een hele waslijst aan landen met tientallen miljoenen klanten wereldwijd. Sinds 2021 is het ook met een officiêle licentie actief in Nederland, en dus kun je hier volledige legaal wedden op sport. Hoog tijd om een blik te werpen op deze bookmaker. Waarom is het wel of niet aan te raden om te gaan wedden bij bet365 in Nederland?

Bookmaker
97 /100
Totale score
97
/100

bet365 Pros & Cons

Pros

 • Innovatief live wedden
 • Goede betaalopties
 • Hoge quoteringen

Cons

 • Geen Nederlandse roots

Welkomstbonus bij bet365

bet365 biedt in Nederland aan nieuwe spelers een welkomstbonus van €100. Het gaat om een wedkrediet, dat gelijkstaat aan de hoogte van je eerste storting. De minimale storting bedraagt €5 en deze welkomstbonus is dus alleen beschikbaar voor nieuwe klanten. Je hebt na het openen an je account dertig dagen de tijd om deze aanbieding te claimen. Raadpleeg sowieso de website van bet365 voor de exacte voorwaarden van deze welkomstbonus, bijvoorbeeld voor het vrijspelen en andere zaken.

Een wedkrediet is een prima aanbieding voor nieuwe spelers in onze ogen. Ook als je wat minder wilt storten kun je er gebruik van maken, en wie wil kan tot een goed hoog bedrag gaan.

bet365
Tot wel €100 in wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten. Tot wel €100 in wedkredieten. Word lid, stort €5 of meer op je account en bet365 geeft je wedkredieten gelijkwaardig aan je in aanmerking komende storting als je in aanmerking komende weddenschappen van dezelfde waarde plaatst en deze zijn afgehandeld. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Algemene voorwaarden, tijdslimieten en uitzonderingen gelden.

Belangrijkste algemene voorwaarden

 • Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten. Doe een in aanmerking komende storting van €5 of meer en claim de aanbieding binnen 30 dagen na het registreren van je account om in aanmerking te komen voor een 100% gelijkwaardig bedrag aan wedkredieten, tot maximaal €100. Na het claimen worden je wedkredieten bewaard op je accountsaldo en deze zijn niet opneembaar.
 • Om je wedkredieten vrij te spelen voor gebruik, dien je in aanmerking komende weddenschappen te plaatsen ter waarde van je in aanmerking komende storting (maximaal €100) en deze moeten binnen 30 dagen na het claimen van de aanbieding afgehandeld zijn. Alleen in aanmerking komende weddenschappen afgehandeld na het claimen van de aanbieding tellen mee voor deze eis.
 • Geplaatste weddenschappen dienen te voldoen aan bepaalde voorwaarden om mee te tellen voor het vrijspelen van je wedkredieten:
 • Moeten minimaal één selectie met kansen van 1.20 (1/5) of hoger hebben.
 • Bij combinaties in een markt/wedstrijd die maar twee of drie potentiële resultaten hebben (bijvoorbeeld Eindresultaat bij voetbal) en je weddenschappen hebt geplaatst op meer dan één potentieel resultaat, ongeacht of het voor-de-wedstrijd of live is, telt alleen het resultaat met de hoogste cumulatieve inzet.
 • Als een inzet gedeeltelijk vroegtijdig gesloten is, dan telt alleen de resterende actieve inzet.
 • Als een weddenschap gewijzigd is met behulp van onze Wijzig weddenschap-functie, telt alleen de nieuwe inzet van de nieuwe weddenschap.
 • Weddenschappen die volledig vroegtijdig gesloten zijn, inzetten op Snelle spellen en Gaming, ongeldige weddenschappen of live-weddenschappen die als een push zijn afgehandeld tellen niet mee.
 • Je wedkredieten zijn niet opneembaar en wedkredieten-inzetten worden niet inbegrepen in de uitbetaling. Uitbetalingen van geplaatste wedkredieten worden toegevoegd aan je opneembaar saldo. Wedkredieten kunnen niet gebruikt worden voor bepaalde producten, afhandelingsfuncties en wedopties. Zie de volledige algemene voorwaarden voor meer informatie.
 • Je wedkredieten komen te vervallen en worden verwijderd indien je account gedurende 90 aansluitende dagen inactief is.

Algemene voorwaarden, tijdslimieten en uitzonderingen gelden.

Heeft bet365 een licentie in Nederland? – Veiligheid & betrouwbaarheid

Ja, bet365 heeft een licentie voor Nederland! bet365 maakte onderdeel uit van de lijst met bedrijven die als eerste een licentie hebben weten te krijgen van de Nederlandse Kansspelautoriteit, op basis van de nieuwe KOA-wetgeving. Hierdoor mag bet365 volledig legaal zijn diensten aanbieden aan Nederlandse consumenten.

Aan de licentie zijn strenge eisen verbonden, wat betekent dat bet365 zijn veiligheid en betrouwbaarheid doorlopend goed op orde moet hebben. bet365 had internationaal ook nooit zo groot kunnen worden als het niet veilig was geweest op het gebied van privacy, geld en andere zaken. Het feit dat de bookmaker ook in Nederland een licentie heeft gekregen, toont aan dat het deze werkwijze ook naar ons land heeft meegenomen.

bet365 registratie en aanmelden

Wil je gaan wedden bij bet365, volg dan de links op deze pagina om naar de Nederlandse website te gaan. Daar druk je op de knop voor registreren. Hierna moet je een formulier invullen met verschillende persoonsgegevens. De opvraag van deze gegevens is verplicht vanuit de Nederlandse overheid en de Kansspelautoriteit. Behalve je naam, leeftijd, adres en mailadres moet je ook een kopie van je identiteitsbewijs uploaden.

Met deze kopie, in combinatie met je burgerservicenummer, kan bet365 controleren of je wel echt minimaal 18 jaar oud bent en of je niet in het Cruks-systeem voor uitgeschreven spelers staat. Als dit allemaal achter de rug is, kun je beginnen. Met een zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord en het geld dat je op je account hebt gezet, kun je daadwerkelijk gaan wedden.

Stapsgewijs kun je de onderstaande stappen doorlopen om te gaan spelen bij bet365:

 • 1 Bezoek
  Ga naar de website van de aanbieder en klik op 'Registeren'.
 • 2 Registeren
  Vul je gegevens in en kies je gebruikersnaam.
 • 3 Storten
  Stort snel, makkelijk en veilig echt geld.
 • 4 Spelen
  Speel waar en wanneer je maar wilt: 24 uur per dag.

Aanbod weddenschappen bij bet365

Bij bet365 hoef je je absoluut geen zorgen te maken over het wedaanbod. Je kunt er terecht voor bijna elke sport. Denk hierbij niet alleen aan voetbal, tennis, wielrennen of darten, maar ook aan basketbal, honkbal, ijshockey, autosport, handbal, paardenrennen en nog veel meer sporten. Zodoende kun je wat ons betreft eigenlijk voor elke sport bij bet365 aankloppen.

Binnen de vele sporten die worden aangeboden, is er een ruim aanbod aan voorspellingen. Je wil natuurlijk niet alleen maar inzetten op wie een wedstrijd gaat winnen. Naast deze 1X2-voorspelling kun je bij bet365 ook denken aan wedden op het aantal doelpunten, een specifieke doelpuntenmaker of een handicap. Op dit alles (en nog meer) kun je los wedden, maar je kunt desgewenst ook bets samenvoegen in een combinatieweddenschap of systeemweddenschap, waardoor je de quotering nog hoger kunt maken.

In het online bet365 Casino kun je veel verschillende spellen spelen. De populaire tafelspellen als roulette en blackjack en en een groot arsenaal aan gokkasten zijn hier beschikbaar.

bet365 Live wedden

Het online live wedden wordt steeds populairder en ook bij bet365 kun je hiervoor terecht. Dit vinden we erg positied, want dit geeft extra mogelijkheden tijdens het gokken. Er is een groot scala aan live weddenschappen waarop je kunt inzetten, verspreid over veel verschillende sporten. Je kunt gaan voor klassieke bets, maar ook specifieke live weddenschappen zoals welk team de eerstvolgende goal gaat maken. Live wedden kan zowel via de desktopversie als de mobiele site.

Kijk tevens op de Nederlandse site van bet365 voor eventuele livestreams voor de wedstrijden waarop je live zou willen inzetten. Let wel op: meestal moet je wel inzetten op de desbetreffende wedstrijd voor je een livestream kunt gaan bekijken. Erg prettig vinden wij ook de mooie live weergave van wedstrijden, met in het voetbal bijvoorbeeld een scherm waarop je de bal echt rondgespeeld ziet worden, en daarbij nog allerlei nuttige wedstrijdgebeurtenissen en statistieken die worden getoond. Zelfs zonder live beeld kun je wedstrijden op deze manier uitstekend volgen bij bet365.

bet365 quoteringen

De quoteringen van bet365 kunnen we omschrijven als vrij hoog. Vergeleken bij concurrenten in de kansspelmarkt scoort deze bookmaker vaak goed in vergelijkingen van quoteringen. Dit is natuurlijk een belangrijk voordeel voor wedders.

Zelfs op de minder risicovolle voorspellingen wordt vaak al een redelijke quotering aangeboden. Qua odds zouden we bet365 in algemene zin dan ook zeker aanraden, maar we raden je aan om altijd per weddenschap te vergelijken waar je de beste prijs kunt krijgen.

Klantenservice bij bet365

Het liefst heb je de klantenservice nooit nodig, maar als je dingen wilt vragen is het belangrijk dat je goed wordt geholpen. Bij bet365 is dit zeker het geval. De klantenservice van bet365 is in het Nederlands bereikbaar, zowel via e-mail, telefoon en live chat. Je kunt op de website van de bookmaker alle opties op een rij zien. Daar staan alle actuele gegevens over bijvoorbeeld het telefoonnummer, e-mailadres en eventuele andere contactgegevens. Over het algemeen is onze ervaring dat er vrij snel wordt gereageerd.

Je kunt voordat je de klantenservice benadert ook eerst kijken in de FAQ, om te zien of jouw vraag daar al wordt beantwoord.

Website en mobiele site bet365

De Nederlandse website van bet365 is hetzelfde als de internationale variant, alleen is deze dus in het Nederlands beschikbaar, wat voor jou als gebruiker veel prettiger is. De website heeft de traditionele grijze en groene kleuren die je wellicht al kent van het bedrijf. Het is makkelijk om te navigeren op de gebruiksvriendelijke site en daardoor kun je ook snel de voorspellingen vinden waarop jij zou willen inzetten.

De mobiele site past zich goed aan je scherm aan, waardoor je weinig hoeft te zoomen en te slepen om een overzichtelijk beeld te krijgen. Hierdoor kun je de website van bet365 wat ons betreft net zo goed op je computer als op je mobiele telefoon bekijken.

bet365

Eindoordeel over bet365

Op alle onderdelen scoort bet365 in onze ogen een hoog cijfer. Het wedaanbod is heel goed en daarnaast worden er ook nog eens goede quoteringen aangeboden voor de voorspellingen. Voeg hieraan het grote gebruikersgemak, het uitstekende live wedden en meer goede dingen toe, en bet365 kan alleen maar een hoog cijfer ontvangen van ons. Mocht je nog wat meer willen weten over deze online bookmaker, lees dan ook de volledige Bet365 review van VoetbalWedden.net., uitstekend geschreven en boordevol informatie. Hier hebben wij bij deze recensie veel aan ontleend.

Veelgestelde vragen bet365

bet365 beschikt over een Nederlandse licentie, en daarom kunnen we zeker stellen dat deze bookmaker veilig is. Er zijn vanuit de Kansspelautoriteit zeer strenge eisen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid, waarop ook doorlopend wordt toegezien. Daarnaast heeft deze bookmaker al een jarenlange internationale reputatie, die mede is opgebouw door de uitstekende prestaties op het gebied van veiligheid.

Op de website van het wedkantoor kun je altijd bekijken of er op dit moment een welkomstbonus is. De meeste recentie bonus is een wedkrediet voor nieuwe spelers bovenop de eerste storting, tot aan €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Bij bet365 kun je na het aanmaken van je account en het storten van geld sportweddenschappen afsluiten. Dit kan op een zeer ruim aanbod van sporten, waaronder natuurlijk voetbal. Lees de rest van deze recensie om te zien hoe goed bet365 op alle verschillende onderdelen scoort!

bet365 is goed toegankelijk via een mobiele site en geeft op de site aan regelmatig op allerlei verschillende toestellen en systemen te testen. De verwachting is dat er ook een bet365 app beschikbaar gaat worden voor de Nederlandse spelers, hoewel we dit nog niet met zekerheid kunnen zeggen. Die app is dan te downloaden op iOS en Android en zal daarmee beschikbaar zijn voor de meeste mobiele apparaten.

Er zijn goede betaalmogelijkheden bij bet365. De meest voorkomende is iDeal. Deze betaalmethode is alleen beschikbaar in Nederland en zorgt ervoor dat je vanaf de website van de bookmaker direct wordt doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving van je bank. Op je telefoon kun je hiervoor ook een bankapp gebruiken. Naast iDeal kun je ook gebruikmaken van een creditcard. Storten en uitbetalen doe je in je account. Daar kies je van welke betaalmethode je gebruik wilt maken en voor welk bedrag. Raadpleeg de bet365 website voor een overzicht van alle op dit moment beschikbare betaalmogelijkheden, de geldende voorwaarden en verwerkingstijden.

Als je op de bet365 website de knop voor registeren aanklikt, kun je beginnen met het aanmeldproces. Je zult in verschillende schermen persoonlijke gegevens moeten invullen. Zorg dat je een ID-bewijs bij de hand hebt, want alle Nederlandse bookmakers moeten hier bij registratie verplicht om vragen. Bekijk voor specifieke details over de aanmeldprocedure het aparte kopje hierover, eerder in deze recensie.

We adviseren je de website van bet365 te bezoeken voor actuele informatie over de minimale inzet. In de voorwaarden wordt vermeld wat het minimale inzetbedrag is bij inzetten op sportweddenschappen.