18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Systeem Weddenschappen Calculator

Systeem Weddenschappen berekenen

Wij zijn grote fans van systeem weddenschappen en sportwedden-strategieën die hiermee te maken hebben. Ze bieden een populaire methode om jezelf in te dekken als je meervoudige weddenschappen aangaat, aangezien systeem weddenschappen een geavanceerde versie van accumulatoren zijn.

bet365
Tot wel €100 in wedkredieten

Welkomstbonus. Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Misschien ben jij als wedder ook al wel eens aan de slag geweest met systeem weddenschappen. Is het volgende je weleens overkomen? Je stelt een succesvolle accumulator samen, bent bijna in veilige haven en dan op het laatste moment loopt het mis omdat één voorspelling (Leg) niet uitkomt.

Als je jouw accumulator had ingeruild voor een systeemweddenschap, dan had je een betere dekking gehad. Met een systeemweddenschap had je niet je hele inzet verloren als je fout zat met een van je voorspellingen. Het verlies was minder groot geweest, of je had misschien zelfs wel geld gewonnen.

Uitleg van onze systeem weddenschappen-calculator lees je verder naar beneden.
Korte versie: Kies systeem – vul quotes in – bereken  

System Bets Calculator
Total Stake
Odd 1
Odd 2
Odd 3

Het exacte resultaat hangt af van het gekozen systeem en van de quotes van de weddenschappen. In z’n algemeenheid geldt dat een systeemweddenschap winstgevender is wanneer de quotes hoger zijn, omdat dan de kans groter is dat sommige voorspellingen niet uitkomen. Indien nodig kun je lage quotes als bankers aan je systeemweddenschap toevoegen.

De berekeningen zijn relatief complex en tijdrovend. Dat is ook waarom we je wilden helpen door een systeem weddenschappen-calculator te maken. Hiermee kun je voorafgaand aan het plaatsen van je systeemweddenschap bepalen hoe je hem het meest effectief kunt samenstellen.

Probeer het gewoon eens uit met je favoriete systeem en een aantal actuele wedstrijden, en je zult zien hoeveel van de voorspellingen correct moeten zijn om winst te kunnen maken!

Hoe je de calculator moet gebruiken spreekt redelijk voor zich:

  1. Kies eerst een systeem (en voeg bankers toe als je dat wilt).
  2. Voer je geplande totale inzet in.
  3. Voer de quotes van de individuele weddenschappen (legs) in.
  4. Vul met de vinkjes de verschillende scenario’s van goede en foutieve weddenschappen in.
  5. Klik op Berekenen.

Op de berekening-resultatenpagina krijg je de volgende informatie:

  • Presentatie van de accumulator-combinaties (waaruit jouw systeemweddenschap bestaat) met individuele quotes, totale quotes van de combinaties en winsten.
  • Je zult ook een vergelijking van de Totale Inzet en de Totale Winst zien.
  • Inzet per combinatie (het resultaat van je totale inzet en aantal combinaties)

Als je op ‘terug’ klikt, keer je terug naar de startpagina waar je jouw systeemweddenschap-opties kunt aanpassen(e.g. zien wat er gebeurt met je systeemweddenschap wanneer een andere voorspelling fout is/goed is, wanneer de quotes anders zijn etc.).

Je kunt de systeem weddenschappen-calculator ook gebruiken als sommige van je weddenschappen al afgelopen zijn. Zo kun je zien hoeveel winst er op dat moment nog mogelijk is, en hoeveel van je resterende weddenschappen goed moeten zijn om die winst nog te behalen.

We geven een voorbeeld van een systeemweddenschap met drie selecties/voorspellingen: Spurs, Manchester United en Liverpool. Je voorspelt in alle drie de gevallen dat de teams hun wedstrijden gaan winnen, maar door te kiezen voor een ‘twee uit drie’ systeemweddenschap (er zijn vele soorten systemen) dek je wat jouw accumulator zou zijn af door te wedden op alle mogelijke accumulatoren die gemaakt kunnen worden uit jouw drie selecties. In dit geval gaat het om drie dubbele weddenschappen (die in systeem weddenschappen ook wel ‘ Tips’ worden genoemd) die kunnen worden gecreëerd:

Tip 1: Spurs en United winnen

Tip 2: Spurs en Liverpool winnen

Tip 3: Manchester United en Liverpool winnen

Dus wat gebeurt er als van de drie teams in jouw systeemweddenschap verliest? Laten we zeggen dat dit de Spurs overkomt. De eerste twee tips van je systeem gaan nu verloren omdat hier een overwinning van Spurs voor nodig was.

Maar de Manchester United & Liverpool Tip die overblijft produceert alsnog een winst voor je. Zelfs met twee van je drie Tips die zijn ‘gesneuveld’, krijg je nog steeds iets uitbetaald voor de winst met de Manchester United & Liverpool Tip.

De twee uit drie systeemweddenschap heeft dus in je voordeel gewerkt.