18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

ZEturf – Sportweddenschappen in Nederland

Weddenschappen op paardenraces zijn al sinds de Romeinse tijd een perfecte combinatie. Er zijn verschillende bookmakers waar je kunt wedden op paarden, en een van het populairste daarvan is ZEturf in Nederland. In dit artikel zullen we alles over deze bookmaker behandelen. Lees snel verder om alles te weten te komen over ZEturf in Nederland.

ZEturf Pros & Cons

Pros

  • Moderne website

Cons

  • Geen mobiele app

Beveiliging bij ZEturf Nederland

Is ZEturf veilig en betrouwbaar? Dit is een vraag die veel nieuwe spelers hebben. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat de website en het bedrijf ZEturf veilig zijn. Ze hebben namelijk een licentie van het Nederlandse Kansspelautoriteit.

Het Kansspelautoriteit of KSA is de toezichthouder van de overheid op de sector van kansspelen. Ze beschermen spelers en controleren bedrijven op illegale of criminele activiteiten. Als een bedrijf een licentie heeft verkregen van de KSA betekent het dat ze door alle veiligheidscontroles zijn gekomen en dus volkomen legaal en betrouwbaar zijn.

Alle betaalmethodes die bij deze bookmaker worden aangeboden zijn erg betrouwbaar. Je kunt op deze website geld storten via iDeal, Creditcard en Paysafecard.

ZEturf registreren

Bij ZEturf registreren is erg eenvoudig en snel te doen. Binnen enkele stappen kun je een account bij ZEturf registreren en beginnen met spelen. Hieronder zullen we stap voor stap uitleggen hoe je dit kunt doen:

1.       Ga naar de ZEturf Nederland website en klik op “registreren”

2.       Vul al je gegevens in

3.       Voltooi je registratie door je e-mail te bevestigen

4.       Log in en begin met spelen

ZEturf wedden aanbod

Het ZEturf weddenschap aanbod bestaat uit slechts één ding, namelijk paardenraces. Ondanks dat ze alleen paardenraces aanbieden, betekent het niet dat ze een klein aanbod hebben. Ze hebben namelijk talloze opties waar je op kunt wedden. Ook kun je bij ZEturf wedden op wedstrijden in veel verschillende landen en banen.

Bij paardenraces gaat het natuurlijk om welk paard als eerste de finishlijn bereikt. Maar spelers kunnen op veel meer wedden dan wie het eerste de lijn komt. Je kunt bij ZEturf wedden op het winnende paard, de plaatsing van het paard, koppel, trio en nog veel meer opties.

Je kunt naast de standaard inzetten ook nog weddenschappen plaatsen over verschillende races. Daardoor is je winstpotentieel veel hoger, maar de kans om te winnen natuurlijk kleiner. Je kunt eindeloze combinaties maken wanneer je bij ZEturf gaat wedden.

Klantenservice en ondersteuning bij ZEturf

Wanneer je een vraag hebt of een klacht wilt indienen kun je terecht bij de klantenservice van ZEturf. Je kunt op elk moment van de dag een e-mail sturen of contact opnemen via het contactformulier van ZEturf. Ook kun je tijdens werktijden telefonisch contact opnemen met de klantenservice.

Wanneer je via de telefoon contact opneemt zul je binnen enkele momenten worden geholpen door een vriendelijke medewerker. Als je contact opneemt via het contactformulier of e-mail zul je in de meeste gevallen een antwoord ontvangen binnen 24 uur.

ZEturf web design

De website van ZEturf Nederland is een beetje onoverzichtelijk voor gemiddelde gebruiker. Voor veteranen van de sport zal dit geweldig zijn, maar voor een nieuwkomer kan dit overweldigend zijn. Er is weinig uitleg over hoe het gokken werkt op de weddenschappen pagina. Het is wel fijn dat de races van de dag uitgelicht worden waardoor je gelijk kunt gaan gokken.

Live wedden bij ZEturf

Het leukste aan paardenraces is natuurlijk de wedstrijden live volgen. Wanneer je geld hebt gezet op je favoriete paard is het veel leuker als je de wedstrijden kunt zien. Je kunt bij ZEturf live meekijken met de verschillende wedstrijden. Je kunt op de knop “live beelden” drukken om mee te kijken met races.

Deze beelden zijn wel alleen beschikbaar voor spelers die regelmatig een weddenschap plaatsen. Elke 60 dagen moet je minimaal 1 weddenschap plaatsen om mee te kijken. Voor de eerste twee maanden kun je gratis meekijken met live wedstrijden.

Spelers kunnen bij ZEturf Nederland wedden op live wedstrijden. Dit werkt in principe hetzelfde als andere wedstrijden, maar bij live weddenschappen zie je vrijwel direct het resultaat ervan. Er is geen ZEturf app, maar je kunt wel op je mobiele telefoon via de browser meekijken.

ZEturf quoteringen

De ZEturf quoteringen zijn erg eerlijk vergeleken met concurrenten en worden live geüpdatet. Ze hebben lagere marges en bieden spelers dus een betere quotering aan waardoor ze meer geld kunnen winnen.

Beoordeling ZEturf

Als conclusie van dit ZEturf review kunnen we zeggen dat ZEturf een van de beste bookmakers is die paardenraces aanbiedt. Het is erg eenvoudig om een account te registreren en geld te storten. Je kunt binnen enkele minuten al starten met gokken op paardenraces.

Ze hebben een enorm aanbod als het gaat om verschillende races en competities over de hele wereld. Ook hebben ze een uitgebreid aanbod als het gaat om wedopties.

Veelgestelde vragen over ZEturf

Hieronder kun je een aantal veelgestelde vragen over ZEturf in Nederland vinden en meer.

Ja, ZEturf is een veilige bookmaker in Nederland. Ze hebben een licentie van de KSA wat betekent dat ze grondig gecontroleerd zijn en zich aan de regels houden. Dit bedrijf bestaat al sinds 2001 en opereert in verschillende landen met kwaliteitsproducten.

ZEturf is een online bookmaker dat wedden op paardenraces over de hele wereld mogelijk maakt. Je kunt kiezen uit races over de hele wereld, je favoriete paard selecteren en een weddenschap op plaatsen. Je kunt de wedstrijden ook live volgen via de website.

Er is geen ZEturf app beschikbaar voor de mobiele telefoon. Dit is ook niet nodig, omdat de mobiele website prima te gebruiken is. De gebruikservaring op de mobiele telefoon is erg soepel en de website werkt snel. De website past ook goed op een kleinere scherm.

Bij ZEturf kun je alleen via een bankoverschrijving geld opnemen. Dit kun je doen door naar “mijn account” te gaan en dan “saldo terugboeken” te selecteren. Vervolgens kun je het bedrag dat je wilt opnemen invullen. Je zult daarna via een bankoverschrijving je geld ontvangen.

Om bij ZEturf een account te registreren hoef je maar een aantal stappen door te lopen. Binnen enkele minuten ben je geregistreerd en klaar om te gokken op paardenraces. Bekijk ons stap voor stap uitleg hoe je een account kunt registreren bij deze bookmaker.

De minimum inzet verschilt per type weddenschap dat je plaats. Het ligt in de meeste gevallen tussen de 10 cent tot 1 euro. Dit is erg fijn voor spelers die eerst wat meer ervaring willen opdoen met het gokken op paarden.