18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Tottenham Hotspur – Chelsea voorspelling – wedden, quotes en tip 24 november 2018

Bob Ligthart

Wedstrijd: Tottenham Hotspur – Chelsea, Premier League
Aanvang: zaterdag 24 november 2018, 18.30 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.40

De Nations League wedstrijden zijn weer voorbij, dus de spelers keren weer terug naar hun eigen clubs. Zo ook de sterren van Tottenham Hotspur en Chelsea. Deze twee Engelse grootmachten staan op zaterdag tegenover elkaar. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Tottenham Hotspur – Chelsea.

Vierde na twaalf speelrondes

Het seizoen van Tottenham Hotspur verloopt nog niet zoals de club zou willen. In de Champions League staat de club momenteel op de derde plek in de groep. In de competitie staat het momenteel vierde met 27 punten. ‘The Spurs’ verloren al drie keer in de Premier League dit seizoen en dat is het verschil met de top drie. Manchester City, Liverpool en Chelsea verloren namelijk nog geen enkel duel in de Engelse competitie. Als Tottenham zaterdag wint gaat het wel over Chelsea heen op de ranglijst. ‘The Spurs’ zijn zaterdag de underdog, want een overwinning van dat team heeft een quote van 2.75. De quote van een overwinning van ‘The Blues’ is iets lager, namelijk 2.55.
Tottenham heeft de afgelopen vier wedstrijden allemaal gewonnen. In de League Cup won de club met 1-3 van West Ham United. PSV moest in de Champions League zijn meerdere erkennen in de Londenaren. Harry Kane besliste de eindstand op 2-1 met zijn twee late treffers. In de afgelopen twee speelrondes van de Engelse competitie won Tottenham van Wolverhampton en Crystal Palace. ‘The Spurs’ zijn momenteel in goeden doen en gaan deze week op jacht naar de top drie.

Lang ongeslagen

Het is al een hele tijd geleden dat Chelsea een keer verloor in een officiële wedstrijd. ‘The Blues’ verloren voor het laatst op 5 augustus van dit jaar. Toen was Manchester City met 0-2 te sterk in een duel om het Community Shield. Dat was dus helemaal aan het begin van dit seizoen.
Maurizio Sarri heeft de boel aardig op de rit bij Chelsea. Zijn team staat op de derde plek in de Premier League en is daarin nog ongeslagen. Het enige probleem is dat Chelsea al vier keer gelijkspeelde dit seizoen. Die remises waren tegen West Ham United, Manchester United, Liverpool en Everton. Tegen die laatste drie tegenstanders speelde Chelsea thuis, dus het ligt niet aan de uitwedstrijden.

Ontmoetingen in de Premier League

De laatste drie seizoenen gaat het erg gelijk op wanneer deze twee ploegen elkaar treffen in de Engelse competitie. Zo wonnen beide teams twee van de laatste zes duels. De andere twee wedstrijden eindigden in een gelijkspel. Vorig jaar wonnen ‘The Blues’ uit bij ‘The Spurs’ met 1-2 door twee goals van Marcos Alonso. Later dat jaar revancheerde Tottenham zich door uit op Stamford Bridge met 1-3 te winnen. Dele Alli maakte het verschil met zijn twee doelpunten. Het verschil is de laatst jaren dus erg klein. De quote van een gelijkspel zaterdag is 3.40 bij Toto.

Tottenham Hotspur – Chelsea tip

De ploegen staan erg dicht bij elkaar op de ranglijst. Het verschil is maar een punt en daardoor is dit duel erg belangrijk. Chelsea is nog ongeslagen, maar speelt regelmatig gelijk. Tottenham speelde nog niet gelijk, maar verloor al drie keer. In de afgelopen drie seizoenen was het verschil in onderlinge duels ook minimaal. De tip voor Tottenham Hotspur – Chelsea is: gelijkspel. Deze voorspelling heeft een quote van 3.40.

Tottenham Hotspur – Chelsea Premier League wedden

Quotes bij Toto

Winst Tottenham Hotspur: 2.75
Gelijkspel: 3.40
Winst Chelsea: 2.55