18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

NAC Breda – Ajax voorspelling – wedden, quotes en tip 24 november 2018

Joris Gemen

Wedstrijd: NAC Breda – Ajax, Eredivisie
Aanvang: Zaterdag 24 november 2018, 18.30 uur
Beste wedtip: winst Ajax
Bookmaker: Toto
Quote: 1.10

NAC Breda ontvangt in het eigen Rat Verlegh Stadion Ajax. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel NAC Breda – Ajax.

Hekkensluiter

Voor NAC verloopt het seizoen erg moeizaam. De Bredanaars dragen na twaalf speelrondes de rode lantaarn in de Eredivisie. De Brabanders wonnen tot dusver twee wedstrijden (De Graafschap 3-0 en Heracles Almelo 2-1). Verder verloren ze er acht en speelden ze er twee gelijk.

Afgelopen wedstrijd verloor NAC in een cruciaal duel van concurrent FC Emmen. NAC kon dezelfde felle instelling die leidde tot de 2-1 overwinning op Heracles in Emmen maar moeilijk opbrengen. Dat resulteerde in de 58ste minuut in de 1-0 voor de Drenthen via Caner Cavlan. NAC mocht lang hopen dat er nog een puntje te halen viel, maar die hoop vervloog toen Jafar Arias in de 88ste minuut de wedstrijd in het slot gooide.

Hoewel NAC op de laatste plaats staat, bedraagt het puntenverschil met nummer vijftien PEC Zwolle slechts drie punten. Kortom, een overwinning doet wonderen voor de ploeg van Mitchell van der Gaag. De bookmakers zien die overwinning echter niet gebeuren tegen Ajax. Een overwinning van NAC heeft namelijk een quotering van 24.00. Een overwinning van Ajax staat op 1.10 en een gelijkspel op 10.00.

Vijf punten

Bij Ajax gaat het in de competitie nog altijd prima. De ploeg uit Amsterdam wist de laatste zes duels allemaal winnend af te sluiten. Het gat met PSV is nog altijd vijf punten en dus moeten de Amsterdammers deze lijn doorzetten.

Ajax bewaart goede herinneringen aan de vorige wedstrijd in de Eredivisie. In Kralingen werd Excelsior namelijk met maar liefst 1-7 van de mat getikt. Wie dacht dat de wedstrijd eerder in de week tegen Benfica parten zou gaan spelen, kwam bedrogen uit. In dat duel speelde Ajax uiteindelijk met 1-1 gelijk en daardoor hebben de mannen van Erik Ten Hag een grote kans op het bereiken van de volgende ronde in de Champions League.

Ajax scoorde tot dusver 37 keer in de competitie. Het kreeg daarnaast slechts 5 tegentreffers te verwerken. Een extra NAC Breda – Ajax tip is dan ook dat Ajax de wedstrijd wint zonder een tegendoelpunt te krijgen. Deze weddenschap heeft een quotering van 1.73.

Onderlinge resultaten

NAC Breda – Ajax staat voor de 50ste keer op het programma. NAC wist 6 keer te winnen tegenover de 34 keer dat Ajax dat deed. 9 keer moesten beide ploegen genoegen nemen met een punt.

Vijftien seizoenen geleden wist NAC voor het laatste een thuiswedstrijd van Ajax te winnen. Het werd destijds 4-2 voor de Brabanders. Aan de laatste editie van deze wedstrijd bewaart NAC geen goede herinneringen. Het keek bij rust al tegen een 0-5 achterstand aan en zag Ajax na negentig minuten uiteindelijk met een 0-8 overwinning huiswaarts keren.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij NAC staan Robert Mühren, Lucas Schoofs, Luka Ilic, Paolo Fernandes, Gervane Kastaneer en Karol Mets aan de kant door blessures.

Bij Ajax liggen de volgende spelers in de lappenmand: Daley Sinkgraven, Azor Matusiwa, Zakaria El Azzouzi, Joel Veltman, Carel Eiting, Zakaria Labyad, Hassane Bandé en Hakim Ziyech.

NAC Breda – Ajax tip

NAC is de hekkensluiter en Ajax is de nummer twee van de competitie. Het krachtsverschil is dus over het algemeen te groot. Daar komt bij dat Ajax dit seizoen pas één keer verloor en over het algemeen ook zeer weinig tegengoals incasseert. De beste NAC Breda – Ajax tip is dat Ajax wint met een quotering van 1.10 bij Toto.

NAC Breda – Ajax Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst NAC Breda: 24.00
Gelijkspel: 10.00
Winst Ajax: 1.10