18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

NK Osijek – PSV wedden, tips en quotes 3 augustus 2017

Vincent Krabbendam

Wedstrijd: NK Osijek – PSV, Europa League
Aanvang: donderdag 3 augustus 2017, 20.45 uur
Beste wedtip: PSV wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.55

PSV had alle kaarten in handen om zichzelf een prachtige uitgangspositie te verschaffen richting het hoofdtoernooi van de Europa League. In plaats daarvan schoten de Eindhovenaren zichzelf in de voet door thuis met 1-0 te verliezen van een ploeg die op papier de mindere had moeten zijn. Alles is nog niet verloren, maar de mannen van Cocu moeten serieus van de slag. En van de trainer zelf zal nu ook eens verwacht worden dat hij de boel weer op de rit krijgt.

Geen sprake van

Want laten we eerlijk zijn: het vorige seizoen was er nou niet bepaald één voor PSV om met veel tevredenheid op terug te kijken. De twee jaren ervoor werd de ploeg kampioen van Nederland. Ook in Europa liet het team zich meer dan eens van zijn goede kant zien. Het vertrek van bepalende spelers uit dat eerste seizoen kon in het tweede goed worden opgevangen. PSV werd er misschien zelfs wel beter op.

Daar was vorig seizoen absoluut geen sprake van. Het was van begin tot eind vooral behoorlijk moeizaam. Op cruciale momenten zat het dan net niet mee. We denken dan vooral aan de 2-1 van Feyenoord in de Kuip. Met het blote oog niet waarneembaar, maar de videoscheidsrechter had wel gezien dat Jeroen Zoet de bal net over de doellijn trok. Het was min of meer het moment waarop PSV uitgeschakeld werd voor de titel. Ook in Europa was de ploeg kansloos en zoals wel vaker gaf de club in het nationale bekertoernooi niet thuis.

Doorselecteren

PSV liep niet weg voor zijn verantwoordelijkheid. De resultaten waren niet goed en dus was ook het beleid onder de maat geweest. Maar om nou te zeggen dat PSV drastisch aan het doorselecteren is geslagen, dat gaat wat ver. Guardado, Moreno en Willems vertrokken en dat waren geen grote verrassingen. Derrick Luckassen en Hirving Lozano werden gekocht. Marco van Ginkel werd gehuurd, dit keer eens niet halverwege het seizoen maar meteen een keer vanaf het begin.

Voor het duel met NK Osijek, een middenmoter uit Kroatië, was PSV huizenhoog favoriet. Cocu besloot eens voor het schokeffect te gaan. Hij liet Gaston Pereiro en Davy Pröpper buiten de basis. Maar dit pakte niet bepaald goed uit. De sportmedia waren het er wel eens dat PSV zich flink blameerde door met 1-0 te verliezen. Het voorlopige oordeel is dat PSV nog geen steek verder is gekomen, en dat bovendien de inbreng van iemand als Guardado zeer sterk wordt gemist.

NK Osijek – PSV tip

Het lijken geen problemen die je in een week oplost. Maar als PSV er vol inknalt moet er gewonnen kunnen worden in Kroatië. Daar zetten wij dan ook ons geld op in, en als het uitkomt geeft Toto voor elke ingelegde euro er 1,55 terug.

NK Osijek – PSV Europa League wedden

Quotes bij Toto

Winst NK Osijek: 5.23
Gelijkspel: 3.79
Winst PSV: 1.55