18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Lyon – Manchester City voorspelling – wedden, quotes en tip 27 november 2018

Bob Ligthart

Wedstrijd: Lyon – Manchester City, Champions League
Aanvang: Dinsdag 27 november 2018, 21.00 uur
Beste wedtip: Manchester City wint
Bookmaker: Toto
Quote: 1.37

De Champions League gaat weer verder. In groep F staat er een mooie wedstrijd op het programma. Lyon, dat tweede staat, ontvangt Manchester City dat aan de leiding gaat. Als de Engelsen winnen zijn ze zeker van de eerste plek in de poule. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Lyon – Manchester City.

Weer bezig aan een sterk seizoen

Manchester City staat zowel in de Champions League als in de Premier League bovenaan. Het team van Pep Guardiola speelt net als vorig jaar erg goed voetbal. In de Engelse competitie is zijn team nog ongeslagen, dat geld niet voor de Champions League. In dat toernooi verloor Manchester City een van de vier wedstrijden.

 

Het is opvallend hoe vaak ‘The Citizens’ scoren dit seizoen. In de Premier League scoorde de club 40 keer in dertien duels, dat is dus meer dan drie goals per wedstrijd. Ook in de Champions League ligt het gemiddelde rond die koers, want na vier wedstrijden heeft Manchester City alweer twaalf goals gemaakt.

 

Zaterdag liet de club uit Manchester nog maar eens zien hoe goed het in vorm is. West Ham United werd toen met 0-4 van het veld geveegd. Dat is ook een van de redenen waarom de quote van een overwinning van Manchester City dinsdag tegen Lyon niet zo hoog is. Een zege van ‘The Citizens’ heeft namelijk een quotering van 1.37.

Tweede en tweede

Lyon komt in de competitie tekort tegenover Paris Saint-Germain, want het verschil is al vijftien punten na veertien speelrondes. Dat komt met name door de goede vorm van de koploper, want PSG won alle duels tot nu toe in de Franse competitie.

 

Lyon is momenteel wel al vijf wedstrijden op rij ongeslagen. Op 7 oktober verloren ze voor het laatst in de Ligue 1. Paris Saint-Germain was toen met 5-0 te sterk, mede door vier goals van Kylian Mbappé.
In de Champions League staat Lyon ook tweede, want het heeft drie punten minder dan Manchester City. Het probleem bij de Franse ploeg is dat het te vaak gelijkspeelt in de Champions League. Het is namelijk nog ongeslagen, maar het speelde wel drie van de vier wedstrijden gelijk. Een gelijkspel zou dinsdag een quote van 5.10 opleveren.

Eerder dit jaar in de Champions League

De vorige keer dat de ploegen elkaar troffen, afgelopen september, zorgde dat voor een ware verassing. Manchester City kon het thuis niet waarmaken tegen Lyon. De Fransen kwamen in de eerste helft met 0-2 voor in Engeland. In de tweede helft deed de Engelse landskampioen nog wel wat terug. Bernardo Silva zette de 1-2 op het bord, maar daar bleef het ook bij. Lyon zorgde dus gelijk in de eerste wedstrijd van dit Champions League-seizoen voor een verassing. De bookmakers denken dat de Franse ploeg dinsdag niet weer zal verassen. Een overwinning van Lyon heeft namelijk een quote van 6.45.

Lyon – Manchester City tip

De ploegen zijn allebei in goeden doen. Toch laat Manchester City in de Engelse competitie wel zien dat het elke week top kan presteren. Het doelsaldo van de Engelse ploeg spreekt ook boekdelen. Het scoort gemiddeld zo’n drie doelpunten per wedstrijd. De tip bij Lyon – Manchester City is dat Manchester City gaat winnen. Deze voorspelling heeft een quote van 1.37 bij Toto.

Lyon – Manchester City Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Lyon: 6.45
Gelijkspel: 5.10
Winst Manchester City: 1.37