18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AS Roma – Real Madrid voorspelling – wedden, quotes en tip 27 november 2018

Dirk Maas

Wedstrijd: AS Roma – Real Madrid, Champions League wedden
Aanvang: dinsdag 27 november 2018, 21.00 uur
Beste wedtip: AS Roma wint & meer dan 2.5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 4.05

De kaarten in Groep G lijken na 4 speelrondes grotendeels geschud. Real Madrid en AS Roma stevenen af op kwalificatie voor de achtste finale. Beide clubs treffen elkaar in speelronde 5. Dit zijn de wedtips en quotes voor AS Roma – Real Madrid.

Champions League als bliksemafleider van matige prestaties in eigen land

Real Madrid heeft het lek nog niet boven. Dat bleek maar weer eens tijdens het uitduel met Eibar afgelopen weekend. Door de 3-0 nederlaag tegen de Baskische ploeg blijft de Koninklijke op de zesde plaats staan. Omdat geen enkele club er dit seizoen in de Primera Division boven uitsteekt, is de achterstand van zes punten op koploper Sevilla nog te overzien.

In de Champions League draaien de Merengues een stuk beter. Op de eerste speeldag versloegen de Madrilenen AS Roma op eigen veld met 3-0. Viktoria Plzen werd twee keer (overwinningen van 0-5 en 2-1) aan de zegekar gebonden. Enige dissonant was de 1-0 nederlaag bij CSKA Moskou.

Dat verlies was de enige keer dat Real in zijn laatste 32 CL-duels niet tot scoren kwam. AS Roma bleef slechts in 3 van zijn laatste 16 CL-wedstrijden droog staan. Het is daarom niet verwonderlijk dat de wedoptie ‘Scoren beide teams in de wedstrijd? Nee’ een quotering van 2.43 kent.

Sublieme reeks op eigen terrein

AS Roma kent een vergelijkbaar seizoensverloop als Real Madrid. De Romeinen presteren ver onder hun eigen kunnen in de Serie A, maar bloeien op in de Champions League. De Giallorossi zijn na het verlies tegen Udinese naar een zevende plaats gezakt.

In tegenstelling tot Real kan Roma zijn titelambities voor dit seizoen opbergen. De achterstand van 18 punten op lijstaanvoerder Juventus wegwerken is een schier onmogelijke opgave.

AS Roma zal zich gesterkt voelen door de sublieme prestaties op eigen veld in CL-verband die het sinds het vorige seizoen heeft neergezet. Roma won 7 van zijn laatste 8 CL-wedstrijden op eigen veld en hield in 7 van die 8 duels de nul. Winst van AS Roma op Real Madrid is gequoteerd op 2.95. De weddenschap AS Roma wint zonder tegendoelpunt heeft een quotering van 5.30.

Hoge quoteringen voor diverse weddenschappen bij AS Roma – Real Madrid

Gelet op de vele doelpuntrijke duels van zowel AS Roma als Real Madrid de laatste tijd in Champions League-verband, is het niet uitgesloten dat er meer dan 3.5 goals zullen vallen bij AS Roma – Real Madrid. Voorspellen dat er meer dan 3.5 goals vallen is gequoteerd op 2.04.

Een duel met weinig doelpunten behoort ook tot de mogelijkheden. Drie seizoenen geleden won Real Madrid twee keer van AS Roma, beide malen met 2-0. Daarnaast kunnen beide clubs aan een gelijkspel genoeg hebben voor plaatsing voor de knockout-fase. AS Roma is sowieso geplaatst bij een gelijkspel. Real Madrid ook, mits CSKA Moskou thuis niet van Viktoria Plzen wint. Wedden op minder dan 2.5 goals heeft een quotering van 2.37.

AS Roma won 3 van zijn laatste 4 thuisduels in de Champions League met minimaal 2 goals verschil. De quotering voor de weddenschap AS Roma wint met handicap -1 bedraagt 5.40. De weddenschap AS Roma wint & meer dan 2.5 goals heeft een quotering van 4.05. Real Madrid scoort in CL-duels regelmatig in beide helften. De quotering voor die weddenschap is 2.22. AS Roma ook, maar dan voornamelijk op eigen veld. Voorspellen dat AS Roma in beide helften scoort, heeft een quotering van 2.80.

Teamnieuws

AS Roma mist waarschijnlijk eerste doelman Robin Olsen. Hij lijkt niet speelklaar te zijn. Middenvelders Daniele de Rossi en Javier Pastore ontbreken wegens blessures. Verdediger Konstantinos Manolas is vermoedelijk op tijd hersteld van een enkelbandblessure.

Bij Real Madrid ontbreken verdediger Nacho Fernandez en middenvelder Casemiro.

AS Roma- Real Madrid tip

In competitieverband wil het vooralsnog niet vlotten met AS Roma en Real Madrid. In de Champions League gaat het echter voortvarend. AS Roma heeft sinds vorig seizoen een reputatie hoog te houden op eigen veld. Tip voor het wedden op AS Roma – Real Madrid: AS Roma wint & meer dan 2.5 goals, bij Toto gequoteerd op 4.05.

AS Roma – Real Madrid Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst AS Roma: 2.95
Gelijkspel: 3.40
Winst Real Madrid: 1.97