18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Japan – Polen voorspelling – wedden, quotes & tip – WK 2018

Bob Ligthart

Wedstrijd: Japan – Polen, WK 2018
Aanvang: donderdag 28 juni 2018, 16.00 uur
Beste wedtip: winst Japan, Draw no bet
Bookmaker: Toto
Quote: 1.64

Japan staat momenteel eerste in groep H en heeft genoeg aan een punt om door te gaan naar de achtste finale. Polen haalde nog geen punt op dit WK en gaat proberen het toernooi goed af te sluiten. Voorspellingen, tips en quotes bij het wedden op Japan – Polen.

Op weg naar de achtste finale

Groep H leek vanaf het begin al de poule met de gelijkwaardigste tegenstanders op dit WK. Na twee wedstrijden ziet de stand er toch anders uit dan dat veel mensen gedacht hadden. Het Japanse elftal staat eerste en maakt een grote kans om door te gaan naar de achtste finale. Momenteel heeft de voorspelling dat Japan doorgaat in de poule een quote van 1.10 bij Toto.

In de eerste wedstrijd waren de Japanners met 1-2 te sterk voor de Colombianen. Dit kwam mede door de vroege rode kaart, na drie minuten, voor de Colombiaanse middenvelder Carlos Sánchez. Hij hield een schot op goal tegen met zijn arm, waardoor hij het veld moest verlaten en Japan een penalty kreeg. Shinji Kagawa benutte de penalty, daardoor leek de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Toch kwam Colombia weer op gelijke hoogte door een vrije trap van Juan Quintero. In de 73e minuut scoorde Yuya Osako de winnende goal. De tweede wedstrijd ging moeizamer dan de eerste. Tegen Senegal kwam Japan twee keer op achterstand, maar het land wist toch een gelijkspel over te houden aan het duel. Die wedstrijd eindigde in 2-2, daardoor hebben Japan en Senegal beide vier punten. Wedden op de voorspelling dat Japan poule H wint levert een quote op van 2.35 bij Toto.

Tegenvallend WK

Het is niet het toernooi van Polen geworden. Vooraf hadden veel mensen verwacht dat het land de poulefase wel zou overleven. Niets is minder waar, want de Polen zijn na twee gespeelde wedstrijden al uitgeschakeld.

Het Wk begon al dramatisch tegen Senegal. Dat was op papier de belangrijkste wedstrijd van de groepsfase. Polen zou namelijk volgens veel mensen samen met Senegal uit gaan maken wie er tweede zou worden in de poule. Na het eerste verlies moest het Poolse elftal eigenlijk van het Colombiaanse team winnen om in de race te blijven voor de achtste finale. In plaats van te winnen, gingen de Polen kansloos ten onder. Colombia was met 0-3 te sterk en schakelde daardoor Polen uit. Het Poolse elftal speelt nergens meer voor in de laatste wedstrijd. Tel daarbij op dat ze niet in vorm zijn en dan kom je tot de conclusie dat het niet verstandig lijkt om op Polen te wedden. Op de voorspelling dat de Polen winnen van de Japanners, staat wel een aantrekkelijke quote van 2.93.

Laatste ontmoeting

Het is alweer een hele tijd geleden dat beide landen elkaar tegenkwamen. Dat was in 2002 en het was een vriendschappelijke wedstrijd. Japan was toen met 0-2 te sterk voor Polen.

Japan – Polen tip

Polen wist nog geen punt te pakken, maar zal het WK goed willen afsluiten. Japan heeft genoeg aan een punt om door te gaan. Als het lang gelijk blijft, gaat het land misschien op een gelijkspel spelen. De tip bij deze wedstrijd is: winst Japan, Draw no bet. Zo heb je toch nog wat meer zekerheid, mochten de Japanners uiteindelijk op een gelijkspel gaan spelen. Deze voorspelling heeft een quote van 1.64 bij Toto.

Japan – Polen WK 2018 wedden

Quotes bij Toto

Winst Japan: 2.48
Gelijkspel: 2.99
Winst Polen: 2.93