18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Senegal – Colombia voorspelling, wedden, quotes & tip – WK 2018

Joris Gemen

Wedstrijd: Senegal – Colombia, WK 2018
Aanvang: donderdag 28 juni 2018, 16.00 uur
Beste wedtip: winst Colombia
Bookmaker: Toto
Quote: 1.81

In de derde wedstrijd van groep H staan Senegal en Colombia tegenover elkaar. Senegal staat op vier punten en Colombia op drie punten.

De winnaar is zo goed als zeker van een plek in de volgende ronde. In deze voorbeschouwing komen enkele tips en quoteringen aan bod voor het afsluiten van de beste weddenschap.

Prima prestaties

Senegal draait een goed WK tot nu toe. Na de 0-2 winst op Polen werd er in de tweede wedstrijd met 2-2 gelijkgespeeld tegen Japan. De Afrikanen begonnen goed aan het duel en in de elfde minuut profiteerde Sadio Mané van een fout van doelman Eiji Kawashima. Japan had niet veel te vertellen, maar kwam tien minuten voor rust toch op gelijke hoogte door een mooie krul van Takashi Inui. In de tweede helft waren de Japanners wel de bovenliggende partij, maar ze wisten niet te scoren. Aan de andere kant viel de goal wel; na een goede actie van Youssouf Sabaly kwam de bal terecht bij Moussa Wagué. Die aarzelde niet en schoot de bal hard in het Japanse doel. Zeven minuten later stelde Japan alsnog orde op zaken toen ditmaal de Senegalese keeper in de fout ging. Op aangeven van Inui kon Keisuke Honda eenvoudig scoren.

Door de puntendeling staan beide landen nu op vier punten. Ze zijn nu de grootste kanshebbers op een plek in de volgende ronde. Een tip voor het afsluiten van een weddenschap is een voorspelling doen voor Senegal in de knock-outfase. De quotering die hieraan verbonden is 1.65.

Dit is pas het tweede wereldkampioenschap waar Senegal aan deelneemt. De laatste keer was in 2002 en toen strandde het Senegalese avontuur in de kwartfinale. Nu staat er een quotering van 5.25 voor het voorspellen van Senegal in de kwartfinale.

Swingend voetbal

Colombia rekende in haar tweede wedstrijd af met Polen. De Polen hadden geen schijn van kans tegen de Colombianen. Een ingestudeerde corner leverde in de 40ste minuut de 1-0 op. Daarna dicteerde Colombia de wedstrijd, maar het liep pas in de 70ste minuut uit naar 2-0. Radamel Falcao werd na een goede steekpass de diepte ingestuurd en met buitenkant rechts liet hij Wojciech Szczęsny kansloos. Het slotakkoord was aan Juan Cuadrado. Na een uitstekende pass van James Rodríguez  rondde Cuadrado af voor 3-0.

De Colombianen kunnen vertrouwen putten uit het vertoonde spel. De bookmakers zien Colombia als favoriet voor de wedstrijd tegen Senegal. Bij het voorspellen van een winnaar voor dit duel is er een quotering van 1.81 verbonden aan een Colombiaanse overwinning. Een gelijkspel heeft een quotering van 3.41 en een overwinning van Senegal 4.27.

Colombia is met name gebaat bij een overwinning want bij een gelijkspel is het afhankelijk van het resultaat bij Japen tegen Polen. Als er gewonnen word komt Colombia op een totaal van zes punten en dat is genoeg voor het bereiken van de achtste finales. Een tip is dan ook om te voorspellen dat Colombia in de volgende ronde actief zal zijn. Je krijgt dan 1.55 keer je inzet terug.

Onderlinge resultaten

De laatste keer dat Senegal en Colombia elkaar tegenkwamen was op 31 mei 2014. In een oefeninterland eindigde het destijds in een 2-2 gelijkspel.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Beide bondscoaches kunnen beschikken over een fitte selectie.

Senegal – Colombia tip

De Colombianen moeten zeer waarschijnlijk winnen om de volgende ronde te bereiken en Senegal heeft aan een gelijkspel genoeg om hetzelfde doel te bereiken. Colombia heeft in de vorige wedstrijd laten zien dat het een team is met veel kwaliteit en scorend vermogen. Het is ook favoriet voor de winst en het lijkt dan ook een goede optie om te voorspellen dat Colombia deze wedstrijd gaat winnen. De wedtip is als volgt: Colombia wint met een quotering van 1.81 bij Toto.

Senegal – Colombia, WK 2018 wedden

Quotes bij Toto

Winst Senegal: 4.75
Gelijkspel: 3.41
Winst Colombia: 1.81