18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Heracles Almelo – PSV voorspelling – wedden, quotes en tip 15 december 2018

Joris Gemen

Wedstrijd: Heracles Almelo – PSV, Eredivisie
Aanvang: zaterdag 15 december 2018, 19.45 uur
Beste wedtip: Winst PSV
Bookmaker: Toto
Quote: 1.37

Heracles Almelo ontvangt in eigen huis koploper PSV. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op het duel Heracles Almelo – PSV.

Geen vierde meer

Heracles stond een tijdje op de vierde plek in de Eredivisie. Afgelopen wedstrijd reisden de Heraclieden af naar Utrecht voor de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Na 20 minuten stond het al 3-0 voor de Domstedelingen. Simon Gustafson benutte na vier minuten een penalty. Gyrano Kerk verdubbelde een kwartier later de voorsprong. Uiteindelijk zette Urby Emanuelson één minuut later de 3-0 eindstand al op het scorebord. FC Utrecht neemt door de overwinning de vierde plaats over van Heracles, dat nu vijfde staat.

Het seizoen van Heracles verloopt verder uitstekend. Van de vijftien gespeelde wedstrijden werden er al zeven gewonnen. Toch werd er slechts twee keer gelijkgespeeld en zes keer verloren. Met 23 punten zijn de Tukkers terug te vinden op de vijfde plaats.

Heracles is vooral in thuiswedstrijden erg sterk. Het verloor tot dusver één keer in het eigen Polman Stadion. Dat was tegen Feyenoord. De overige vijf nederlagen werden allemaal buiten de deur geleden. Wedden op het feit dat Heracles wint van PSV heeft een quotering van 6.55. Verder staat een overwinning van PSV gequoteerd op 1.37 en een gelijkspel op 5.00.

Nederlaag weggespoeld

Op 2 december bracht Feyenoord PSV de eerste nederlaag toe. Het werd 2-1 in Rotterdam-Zuid. PSV kreeg een week daarna de kans om zich te revancheren voor deze verliespartij. Excelsior was de tegenstander in Eindhoven.

PSV had de hele wedstrijd geen kind aan Excelsior. Mede door twee doelpunten van Luuk De Jong wist PSV uiteindelijk met ruime cijfers te winnen van de Kralingers. Het werd maar liefst 6-0. Spits De Jong maakte er twee en staat daarmee op de eerste plaats van het topscoordersklassement. Een extra Heracles Almelo – PSV tip is dat Luuk de Jong gaat scoren. Deze weddenschap staat gequoteerd op 1.54.

Afgelopen week speelde PSV de laatste wedstrijd in de Champions League. In Italie speelde het de uitwedstrijd tegen Internazionale. Hirving Lozano bracht de Eindhovenaren snel aan de leiding. Na 13 minuten zorgde hij met een intikker voor de 0-1. Mauro Icardi zorgde uiteindelijk voor de gelijkmaker in de 73ste minuut. PSV kan het Miljardenbal dus met opgeheven hoofd verlaten.

Onderlinge resultaten

Heracles Almelo – PSV stond achttien keer eerder op het programma. De Eindhovenaren wisten de drie punten dertien keer te pakken.

Vorig seizoen werd het 2-1 voor PSV. De Jong zorgde er in de 93ste minuut voor dat PSV alsnog met de volle buit huiswaarts kon keren.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij Heracles staan Jeff Hardeveld, Sebastian Jakubiak en Robin Pröpper aan de kant vanwege blessures.

Bij PSV is Ryan Thomas nog altijd geblesseerd. De Nieuw-Zeelander kampt met een kruisbandblessure.

Heracles Almelo – PSV tip

PSV is dit seizoen nog maar één keertje op een foutje betrapt. De Eindhovenaren voelen inmiddels wel de hete adem van Ajax en zullen dus willen winnen in Almelo. Heracles presteert weliswaar goed in eigen huis, maar beschikken over een mindere selectie dan de Brabanders. De beste Heracles Almelo – PSV tip is dat PSV wint met een quotering van 1.37 bij Toto.

Heracles Almelo – PSV Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst Heracles Almelo: 6.55
Gelijkspel: 5.00
Winst PSV: 1.37