18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wimbledon 2019 Tennis Kiki Bertens – Taylor Townsend voorspelling – wedden, quotes en tip 4 juli 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: Kiki Bertens – Taylor Townsend, Wimbledon 2019
Geplande aanvangstijd: donderdag 4 juli 2019, 12.00 uur
Beste wedtip: winst Kiki Bertens met handicap -5.5
Bookmaker: Toto
Quote: 1.67

Op Wimbledon 2019 is de kop eraf voor tennisster Kiki Bertens. Ze neemt deel aan het oudste tennistoernooi ter wereld en in de eerste wedstrijd trof ze Mandy Minella. Die partij sloot ze winnend af en nu is Taylor Townsend de volgende horde. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij om te wedden op Kiki Bertens – Taylor Townsend.

Weinig problemen met Minella

Ruim zeven uur later dan gepland trad Bertens uiteindelijk op dinsdag 2 juli om 19.00 uur aan tegen Minella. Op voorhand was Bertens duidelijk de favoriet. Haar positie op de wereldranglijst is namelijk de vierde plaats en die van Minella is de 98e plek.

Bertens wist uiteindelijk met 6-3 en 6-2 te winnen en daar deed ze precies 1 uur en 6 minuten over. Helemaal vlekkeloos ging het niet voor Bertens, maar doordat Minella ook de nodige fouten maakte, kwam de zege nooit echt in gevaar.

Voor Bertens is Wimbledon inmiddels bekend terrein. Op de vorige editie, in 2018, reikte de Westlandse tot de kwartfinale. Men heeft veel vertrouwen in de kwaliteiten van Bertens en ze is nog twee rondes verwijderd van een evenaring van de prestatie in 2018. Zo bestempelde oud-tennisster Marcella Mesker Bertens nog als titelkandidaat op Wimbledon 2019.

Zege op Rodionova

Voor Taylor Townsend begon Wimbledon met een partij tegen Arina Rodionova. De Amerikaanse kende weinig moeite met Rodionova. Er werd namelijk met 6-2 en 6-3 gewonnen.

Townsend was vorig jaar ook actief op het grastoernooi in Londen. Toen was de tweede ronde het eindstation. Haar tegenstander in die ronde was Aljaksandra Sasnovitsj. Townsend ging toen vrij hard onderuit. Er werd namelijk met 0-6 en 4-6 verloren van de Wit-Russische Sasnovitsj.

Belangrijke informatie

Bertens heeft het nog niet eerder tegen Townsend opgenomen. Net als in de eerste ronde tegen Minella heeft Bertens ook nu weer te maken met een favorietenrol. De huidige positie op de wereldranglijst van Townsend is namelijk de 123e plek. Die van Bertens is nog altijd de 4e plek.

Tegen Minella heeft Bertens laten zien dat ze ondanks die favorietenrol een goede pot kan tennissen. De bookmakers hebben ook nu weer het meeste vertrouwen in een overwinning van Bertens. Die weddenschap heeft namelijk een quotering van 1.08. Een overwinning van Townsend heeft met 8.00 een hogere quotering.

Eventuele blessures

Bertens heeft naar verluidt nergens last van en is dus volledig fit voor het treffen met Townsend.

Ook Townsend heeft verder geen last van blessures.

Kiki Bertens – Taylor Townsend tip

Bertens heeft de eerste zege al in de pocket evenals Townsend. Beide dames deden dat betrekkelijk eenvoudig. Bertens heeft de positie op de wereldranglijst in ieder geval in het voordeel en menig mens is positief over de kansen van haar op dit toernooi. Alleen wedden op een overwinning van Bertens is niet zo interessant. Die weddenschap heeft een lage quotering van 1.08. Wedden op het feit dat Bertens wint met een handicap is al een stuk interessanter. Winst met handicap -5.5 heeft een quotering van 1.67 bij Toto.

Kiki Bertens – Taylor Townsend Wimbledon 2019 wedden

Quotes bij Toto

Winst Kiki Bertens: 1.08

Winst Taylor Townsend: 8.00