18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: win tickets voor Nederland – Peru

Tim Giesbers

De eerste Nederlandse clubs beginnen weer aan de voorrondes van de Europese voetbaltoernooien, er zijn nog diverse oefenwedstrijden en de Tour de France is in volle gang. Er zijn dus genoeg weddenschappen uit te zoeken om op in te zetten de aankomende dagen.

Bij het uitzoeken van je weddenschappen kun je in je achterhoofd houden dat Toto een mooie actie heeft lopen. Bij Toto zul je sowieso moeten zijn, omdat het de enige aanbieder is met een officiële licentie. Hierdoor is het bedrijf ook de enige legale aanbieder van sportweddenschappen.

Afscheid Sneijder

Toto biedt namelijk 25 keer twee tickets voor de oefeninterland van het Nederlands elftal tegen Peru op 6 september 2018. Aangezien Peru deze zomer aanwezig was op het WK belooft dit een interessante ontmoeting. Daarnaast wordt er rondom dit duel ook afscheid genomen van Wesley Sneijder, recordinternational met 133 wedstrijden.

Om kans te kunnen maken op kaarten, moet je minimaal vijf euro inzetten bij Toto. Hierbij hoef je geen promotie te activeren, maar je dingt automatisch mee naar de prijs. Je kunt meerdere weddenschappen plaatsen, maar je maakt maximaal 50 keer kans op de prijs. Per account kan maar één keer gewonnen worden.

Let op: de actie geldt tot en met aanstaande 26 juli. Weddenschappen na deze datum dingen niet meer mee naar de vrijkaarten. Kijk voor alle voorwaarden op de website van Toto.