18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: geld terug bij 0-0 in Eredivisie en Premier League

Tim Giesbers

Het kan een grote frustratie zijn wanneer je aan het wedden bent: je zet in op een wedstrijd en je kijkt die vervolgens live mee. Tijdens die wedstrijd kom je erachter dat je voorspelling weinig geld op gaat leveren, aangezien het in een bloedeloze 0-0 eindigt. Daar heeft Toto iets op gevonden met een mooie actie.

Inzetten

De bookmaker geeft je namelijk je inleg terug bij een 0-0, in de vorm van een Free Bet. Hiermee kun je dus weer opnieuw inzetten op een andere wedstrijd. Deze actie geldt voor wedstrijden in de Eredivisie of Premier League. Let wel op: dit geldt niet voor een thuis/gelijk/uit-voorspelling.

 

Er zijn vijf mogelijke voorspellingen waarvoor deze actie geldt: eerste doelpuntenmaker, doelpuntenmaker, laatste doelpuntenmaker, correcte score en halftime/fulltime. Deze vijf voorspellingen zijn de enige waarvoor Toto je een Free Bet terug gaat geven bij een 0-0. Ook geldt de actie niet wanneer je voorspelling klopte, zoals wanneer je op een correcte score speelde van 0-0. Dan krijg je uiteraard gewoon je winst uitbetaald. Ook geldt het alleen voor single bets.

Maximum

Wanneer je een van deze voorspellingen gedaan hebt, krijg je uiterlijk de dinsdag na de desbetreffende speelronde je inleg terug als Free Bet. Hieraan zit wel een maximum van 10 euro. Let dus op: zet je meer dan 10 euro in, dan krijg je slechts een Free Bet van deze 10 euro.

 

Ook kun je maar één keer van deze actie gebruikmaken per speelronde per competitie. Dat betekent dus dat je in elke speelronde van zowel de Eredivisie als de Premier League eenmaal kans maakt op de Free Bet. De actie loopt tot en met 29 december 2018.