18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwingen Eredivisie 2018/2019

Dirk Maas

De Eredivisie 2018/2019 is inmiddels tweeënhalve maand onderweg. Aan spektakel is er op het hoogste Nederlandse voetbalniveau geen gebrek. De Eredivisie behoort tot de doelpuntrijkste competities in Europa.

Daarmee vormt de Eredivisie 2018/2019 een aantrekkelijk schouwspel voor kijkers. Ook voor wedders is de Eredivisie een heel aanlokkelijke competitie, zeker als u onze voorbeschouwingen leest. Onze wekelijkse Eredivisie-voorbeschouwingen bevatten de beste wedtips en helpen u op weg om van het wedden op de Eredivisie 2018/2019 een succes te maken. Dit artikel zal dat duidelijk maken.

Eredivisie 2018/2019-wedden via Toto

Online bookmakers bieden een scala aan wedmogelijkheden aan. De Eredivisie is één van de voetbalcompetities waarop kan worden gewed. In Nederland is Toto de bekende bookmaker voor Eredivisie-weddenschappen. Via ‘Voetbal’ in de linkerbovenhoek van de pagina ziet u allerlei landen verschijnen.

Als u op Nederland klikt, heeft u de mogelijkheid om ‘Eredivisie, Nederland’ aan te vinken. Vervolgens maakt u een voucher aan en ziet u de Eredivisie-duels verschijnen waarop gewed kan worden. Uiterst rechts bij elk Eredivisie-duel waarop gewed kan worden, staat een icoontje dat met een plus-teken wordt aangeduid, vaak met cijfers die tussen de 60 en 67 liggen. Indien u daarop klikt, ziet u alle wedmogelijkheden voor een Eredivisie 2018/2019-duel.

Voorbeschouwingen Eredivisie 2018/2019: overzicht geblesseerde en geschorste spelers

De quoteringen die bij elke weddenschap staan, zijn een indicatie van de waarschijnlijkheid van een bepaalde uitslag. Hoe lager de quotering, des te waarschijnlijker is het dat een voorspelling uitkomt. Nadeel van lage quoteringen zijn uiteraard de lage uitbetalingen.

Toch valt er genoeg winst te behalen met wedden indien je over de juiste informatie beschikt. Voor informatie over het wedden op de Eredivisie 2018/2019 ben je bij Online-wedden-bookmakers aan het juiste adres: daar lees je voorbeschouwingen op wedstrijden plus de beste wedtips op veel wedstrijden uit de Eredivisie 2018/2019.

Elke voorbeschouwing bevat elementen die van belang zijn bij het inzetten op Eredivisie 2018/2019-duels. Zo komt in iedere voorbeschouwing de actuele situatie van elke Eredivisie-club aan bod. Draait een ploeg goed en rijgt het zeges aaneen of verkeert een team juist in een vormcrisis en wacht het al weken op een overwinning? Welke spelers zijn in vorm en scoren er lustig op los?

Daarnaast geeft Online-wedden-bookmakers een overzicht van de fitheid van de selectie. Welke spelers ontbreken vanwege blessures of schorsingen en in hoeverre kunnen deze absenties invloed hebben op een team? Via ons overzicht van geblesseerde en geschorste spelers kun je de daadwerkelijke kracht van een Eredivisie-club inschatten.

Voorbeschouwingen Eredivisie 2018/2019: onderlinge historie en statistieken

Een ander element in onze Eredivisie-voorbeschouwingen is de (recente) onderlinge historie. Het komt vaak voor dat iedere ploeg in de Eredivisie wel een bepaalde angstgegner heeft. Sommige clubs wachten al jaren op een zege tegen een bepaalde ploeg uit de Eredivisie. Andere teams hebben geen enkele moeite met een bepaalde tegenstander en winnen haast altijd van die club, ongeacht de klassering van de tegenstander. De onderlinge historie is een niet te onderschatten factor bij het wedden op Eredivisie-duels.

Statistieken zijn ook van belang als je wil gaan wedden op wedstrijden uit de Eredivisie. De mooiste en belangrijkste feiten komen in onze voorbeschouwingen aan bod. Er zijn bijvoorbeeld clubs die veel winnen en daarnaast regelmatig de nul houden. In zo’n geval kan het lucratiever zijn om voor de weddenschap ‘team wint zonder tegendoelpunt’ te gaan in plaats van de gebruikelijke 1×2 weddenschap.

Een andere statistiek om op te letten is de hoeveelheid goals die clubs scoren. Daarvoor zijn de Under/Over-weddenschappen of ‘de beide teams scoren? Ja of nee’? zeer geschikt. Vaak zijn de gecombineerde ‘uitslag wedstrijd en over/under goals’ heel aanlokkelijk vanwege de doorgaans hoge quoteringen. Statistieken van gemiddeld aantal goals per wedstrijd van een club geven een indicatie van wat voor duel je kunt verwachten. Online-wedden-bookmakers geeft door elementen als onderlinge historie, statistieken, recente vorm en het overzicht van geblesseerde geschorste spelers een zo accuraat mogelijke inschatting van ieder Eredivisie-duel.

De beste wedtips voor het wedden op de Eredivisie 2018/2019

De bookmaker te slim af zijn: dat is de droom van iedere wedder. Online-wedden-bookmakers zoekt voor u naar de beste en lucratiefste wedtips voor de Eredivisie. Door middel van uitgebreide en zeer informatieve voorbeschouwingen zorgen wij ervoor dat u geen tijdrovend zoekwerk hoeft te doen. Alle relevante informatie vindt u in onze wekelijkse voorbeschouwingen van de Eredivisie 2018/2019.

Het gezegde ‘kennis is macht’ is ook van toepassing op het wedden op Eredivisie-duels. Met onze grondige analyses stellen wij als doel om u van de beste wedtips te voorzien. De ene keer kan het gaan om de voorspelling hoeveel goals er in een Eredivisie-duel worden gemaakt. De andere keer geven wij een advies voor de uitslag van een wedstrijd uit de Eredivisie 2018/2019.

Wij zoeken naar alle mogelijke weddenschappen die Toto aanbiedt bij een Eredivisie-duel en wij lichten de interessantste tips nader toe. De meest lucratieve quoteringen komen aan bod. Uiteraard kunnen deze quoteringen fluctueren, maar wij doen er alles aan om voortdurend een actueel overzicht te geven van de aantrekkelijkste quotes.

Uiteindelijk hopen we dat onze voorbeschouwingen en tips u op weg helpen bij het behalen van een mooie winst tijdens het Eredivisie-seizoen 2018/2019.