18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: 500 Free Bets van 5 euro bij elk CL-doelpunt van PSV of Ajax

Tim Giesbers

Voor de Nederlandse clubs gaat het erom spannen deze week. PSV lijkt niet meer veel kans te maken om door te bekeren in de Champions League, maar een goed resultaat tegen Tottenham Hotspur helpt de ploeg wel in de kansen om nog in de Europa League door te gaan. Ajax kan zich met een zege op Benfica plaatsen voor de volgende ronde voor de Champions League.

Doelpunten

Toto komt nu met een mooie actie voor deze twee duels. Wanneer PSV of Ajax namelijk een doelpunt maakt deze CL-week, geeft Toto 500 maal een Free Bet van 5 euro weg. Hiervoor moet je minimaal 5 euro inzetten op Benfica – Ajax en/of Tottenham Hotspur – PSV. Dit geldt ook voor 5 weddenschappen van 1 euro, zolang het totaal voor één wedstrijd maar minimaal 5 euro is.

Bij het inzetten op deze wedstrijden kun je sowieso prijs hebben. Voor beide wedstrijden wordt namelijk sowieso 500 keer een Free Bet uitgedeeld. Bij twee doelpunten winnen 500 mensen twee Free Bets. Dit loopt zo op tot en met vijf. Wanneer een van beide clubs meer dan vijf keer scoort, winnen alsnog 500 mensen vijf Free Bets.

Donderdag

De Free Bet wordt donderdag uitgereikt en komt op vrijdag 9 november op de accounts van de winnaars. Deze is geldig tot en met donderdag 15 november. Iedere speler, IP-adres, computer, huisadres, e-mailadres, telefoonnummer en IBAN maakt maar één keer kans op één of meerdere Free Bets.