18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Stars Group neemt Sky Betting & Gaming over

Tim Giesbers

De Stars Group heeft een overeenkomst gesloten om Sky Betting & Gaming (SBG) over te nemen van CVC Capital Partners voor ongeveer 3,8 miljard euro. Van dit bedrag zal circa 2,9 miljard in geld worden overgenomen en de rest is de waarde waarvoor aandelen worden overgenomen.

“Belangrijke mijlpaal”

Rafi Ashkenazi, CEO van de van origine Canadese Stars Group, is erg blij met de overname: “De aankoop van Sky Betting & Gaming is een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van Stars Group. SBG is een van de snelst groeiende bookmakers en behoort tot de leidende aanbieders in het Verenigd Koninkrijk.”

“Het is de ideale toevoeging aan ons zeer grote pokerplatform”, vervolgt hij. “We kunnen nu twee grote kanalen aanbieden met lage kosten. Dat geeft ons enorm veel potentieel om door te groeien in de toekomst en het geeft ons meer kans diensten aan te bieden aan onze consumenten.”

Wanneer de overname door alle officiële instanties wordt goedgekeurd, hoopt de Stars Group deze in het derde kwartaal van dit jaar de definitief door te voeren.

“Enthousiast over de samenwerking”

Richard Flint, CEO van SBG, zegt: “We hebben fantastische jaren achter de rug en we willen CVC Capital en Sky graag bedanken voor hun hulp om ons zo groot te maken als we nu zijn. Met deze overname kunnen we onze goede producten aan een mondiaal publiek aanbieden. We zijn erg enthousiast over de samenwerking.”