18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Fitzdares betaalt vroeg uit voor kampioenschap Liverpool

Tim Giesbers

Bookmaker Fitzdares heeft aangekondigd al vroeg te willen uitbetalen voor consumenten die hebben ingezet op een landstitel van Liverpool. De nummer twee van vorig jaar staat nu ongeslagen op de eerste plaats van de Premier League. Bij winst op West Ham United krijgen de wedders al hun winst uitbetaald.

Voorsprong

Vanavond – 29 januari – speelt Liverpool om 20.45 uur tegen het Londense West Ham United. Voorafgaand aan die wedstrijd is de voorsprong op achtervolger Manchester City zestien punten, waarbij de wedstrijd van vanavond voor het team van coach Jürgen Klopp ook nog eens een inhaalduel is. Hierdoor is het niet ondenkbaar dat Liverpool met negentien punten voorsprong aan kop komt te staan.

Tot nu toe won Liverpool 22 van de 23 wedstrijden, alleen tegen Manchester United werd gelijkgespeeld. Het is opvallend dat Fitzdares nu al wil uitbetalen voor een titel van The Reds, aangezien er nog veertien wedstrijden te spelen zijn voor alle Premier League-clubs. In theorie kan Manchester City met 26 punten voorsprong op Liverpool kampioen worden.

Niveau

William Woodhams, CEO van Fitzdares, legt uit waarom zijn bedrijf dit besluit heeft genomen: “De Premier League is allang beslist. Jürgen Klopp gaat dit seizoen eindelijk Pep Guardiola verslaan na jarenlang gestreden te hebben tegen elkaar in de Bundesliga en Premier League.”

“Dit team van Liverpool is het hele seizoen al van een compleet ander niveau dan de rest van de competitie. Het voelt dus juist om nu al uit te betalen. Daarnaast openen we ook al de weddenschap voor de kampioen van de Premier League in het seizoen 2020/21. Ik heb zo’n gevoel dat Manchester United dit niet gaat worden.”