18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

BetConstruct verkrijgt Roemeense licentie

Tim Giesbers

BetConstruct heeft een nieuwe Roemeense licentie verkregen van de Roemeense Nationaal Weddienst (ONJN), het nationale reguleringsagentschap. Met de nieuw verkregen licentie mag BetConstruct diverse programma’s en diensten produceren en aanbieden in het land.

“Aanwezigheid uitbreiden”

Onder de licentie mag BetConstruct weddenschappen aanbieden, alsmede online casinospellen en diverse online games in geheel Roemenië. Karine Kocharyan, hoofd licenties en certificatie bij het van origine Britse BetConstruct, zegt: “De ONJN-licentie is een belangrijke stap voor ons bedrijf, omdat we nu ook uit kunnen breiden naar de Roemeense markt.”

“BetConstruct kan nu een pakket met diverse diensten uitrollen binnen heel Roemenië”, vervolgt Kocharyan. “Samen met de licentie voor online gamen, die we al hadden, kunnen we onze stabiele aanwezigheid op de Roemeense markten nu alleen maar uitbreiden.”

Ook naar Malta en Zuid-Afrika

Recentelijk breidde het bedrijf al uit naar Malta, waar het een tweetal licenties wist te verwerven. Op die manier probeert BetConstruct de diensten uit te breiden naar vele andere landen. Zo werd afgelopen november eveneens in Zuid-Afrika een licentie bemachtigd om sportweddenschappen aan te mogen bieden in het land. Naast deze drie landen is BetConstruct ook actief in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Letland en Litouwen.