18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

VFL Wolfsburg – FC Bayern München voorspelling – wedden, quotes en tip 20 oktober 2018

Joris Gemen

Wedstrijd: VFL Wolfsburg – FC Bayern München, Bundesliga
Aanvang: zaterdag 20 oktober 2018, 15.30 uur
Beste wedtip: winst Bayern München
Bookmaker: Toto
Quote: 1.34

In de Bundesliga ontvangt Wolfsburg een aangeslagen Bayern München. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quotes voorbij voor de wedstrijd VFL Wolfsburg – Bayern München.

Middenmoot

VFL Wolfsburg bezet momenteel de negende plek in de Bundesliga. Het heeft na zeven gespeelde wedstrijden negen punten. In totaal wist Wolfsburg twee keer te winnen. Dat gebeurde in de eerste twee duels van de Bundesliga. Schalke 04 (2-1) en Bayer 04 Leverkusen (1-3) werden aan de zegekar gebonden. Daarna speelde Wolfsburg drie keer gelijk en verloor het twee keer.

Vorig seizoen zag het er heel anders uit voor Wolfsburg. Het moest vechten voor lijfsbehoud in de Bundesliga en eindigde op een benauwde zestiende plaats met 33 punten. Het begin van dit seizoen was dus aardig van de kant van Wolfsburg, maar toch zien de bookmakers een overwinning niet zo snel gebeuren. Voor een overwinning van Wolfsburg staat namelijk een quotering van 7.70. Een overwinning van Bayern München staat gequoteerd op 1.34 en een gelijkspel op 4.95.

Zand in de motor

Bij Bayern München loopt het allemaal even niet zo lekker. Het begon uitstekend aan de competitie. Het won achtereenvolgens van TSG Hoffenheim, VFB Stuttgart, Bayer 04 Leverkusen en Schalke 04. Dat zorgde ervoor dat de Rekordmeister aan kop ging in de competitie met twaalf punten uit vier wedstrijden.

Na deze goede start ging het echter bergafwaarts met de Duitse grootmacht. Eerst werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen FC Augsburg en daarna zelfs met 2-0 verloren op bezoek bij Hertha BSC. De gifbeker was hiermee nog niet leeg want ook in de Champions League liep Bayern averij op. In eigen huis kwamen de Duitsers niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Ajax. De competitiewedstrijd die daarop volgde was een thuiswedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. Een uiterst effectief Gladbach wist uiteindelijk met een 0-3 overwinning huiswaarts te keren.

Ondanks dat is Bayern dus wel de favoriet voor de winst in dit duel. Voor wie echter denkt dat Bayern opnieuw punten gaat morsen, is er de VFL Wolfsburg – Bayern München weddenschap dubbele kans ‘VFL Wolfsburg of gelijkspel’. Deze weddenschap staat gequoteerd op 2.48.

Onderlinge resultaten

Wolfsburg en Bayern speelden 48 keer eerder tegen elkaar. Met 37 overwinningen voor Bayern zijn de statistieken in Beiers voordeel. Wolfsburg wist vijf keer de volle buit te pakken en het eindigde zes keer in een gelijkspel.

Van de laatste vijf ontmoetingen won Bayern er vier en werd het één keer een gelijkspel. In het seizoen 2016/2017 werd Wolfsburg in eigen huis op een 0-6 nederlaag getrakteerd.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij Wolfsburg zijn Felix Klaus (buikspierblessure), Ismail Azzaoui (knieblessure), Sebastian Jung (trainingsachterstand) en Ignacio Camacho (spierblessure) niet inzetbaar.

Bij Bayern kan men geen beroep doen op Corentin Tolisso (gescheurde kruisband) en Kingsley Coman (gescheurde enkelband).

VFL Wolfsburg – Bayern München tip

Bayern zit in duidelijk in een dip en zal er alles aan doen om het lek boven te krijgen tegen Wolfsburg. Wolfsburg kent nu betere tijden ten opzichte van vorig seizoen. Over het algemeen is het krachtsverschil gewoon te groot. Daarom is de beste VFL Wolfsburg – Bayern München tip dat Bayern wint met een quotering van 1.34 bij Toto.

VFL Wolfsburg – Bayern München Bundesliga wedden

Quotes bij Toto

Winst VFL Wolfsburg: 7.70
Gelijkspel: 4.95
Winst Bayern München: 1.34

a