18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Barcelona – Sevilla voorspelling – wedden, quotes en tip 20 oktober 2018

Dirk Maas

Wedstrijd: Barcelona – Sevilla, Primera Division wedden
Aanvang: zaterdag 20 oktober 2018, 20.45 uur
Beste wedtip: Barcelona wint & meer dan 3.5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 3.10

Barcelona kampt met een vormcrisis in de Primera Division. Koploper Sevilla blaakt daarentegen van het zelfvertrouwen. Hieronder volgen de tips, quotes en voorspellingen bij het wedden op Barcelona – Sevilla.

Crisis in Catalonië

De interlandperiode kwam gelegen voor Barcelona. De Catalanen wonnen tussen 23 september en 7 oktober 2018 geen van hun vier competitieduels. Op eigen veld kwamen de Blaugranas niet verder dan twee remises tegen Girona en Bilbao en op verplaatsing was er een verliesbeurt tegen Leganes en een gelijkspel in Valencia.

Barcelona raakte door al dat puntenverlies de koppositie kwijt aan Sevilla. De Andalusiërs wonnen al hun laatste vier Primera Division-duels, waaronder een 3-0 thuiszege op Real Madrid. Sevilla maakte 14 goals in zijn laatste 4 duels en is na Barcelona de productiefste club in La Liga. Wedden op meer dan 3.5 goals bij Barcelona – Sevilla heeft een quotering van 1.65.

Aangezien er in 5 van de 10 laatste onderlinge ontmoetingen meer dan 4.5 goals vielen, is het wedden op meer dan 4.5 goals, gequoteerd op 2.50, ook een optie om rekening mee te houden.

Terugvallen op de de recente onderlinge historie

Sevilla mag dan blaken van het zelfvertrouwen, de recente onderlinge ontmoetingen zullen Barcelona toch het nodige zelfvertrouwen moeten geven. De Catalanen waren in 10 van hun laatste 13 competitieduels te sterk voor de Andalusiërs. In dit decennium won Sevilla slechts één duel in competitieverband van Barcelona. Dat was in oktober 2015, op eigen veld.

Barcelona scoort dit seizoen gemiddeld 3.5 goals in thuiswedstrijden in La Liga. Gezien de vele recente doelpuntrijke duels tegen Sevilla is een lucratieve wedoptie Barcelona wint & meer dan 3.5 goals, bij Toto gequoteerd op 3.10. Omdat Barcelona in zijn laatste 2 competitieduels telkens op achterstand kwam, is de wedmogelijkheid ‘Sevilla scoort het 1e doelpunt’, gequoteerd op 2.70, aan te bevelen. Voorspellen dat Sevilla het 1e doelpunt van de 1e helft scoort, is gequoteerd op 3.35.

Toen Sevilla onlangs met 3-0 won van Real Madrid stond de eindstand na 45 minuten al vast. Meer dan de helft van Sevilla’s laatste 14 competitiegoals kwam voor rust tot stand. In thuiswedstrijden van Barcelona werden er gemiddeld 2 goals voor rust gescoord. Wedden op meer dan 1.5 doelpunt in de 1e helft is gequoteerd op 1.70. Voorspellen dat er meer dan 2.5 goals in de 1e helft worden gescoord heeft een quotering van 3.20. De wedmogelijkheid ‘Beide teams scoren in de 1e helft’ is gequoteerd op 2.75.

Wedden op een doelpuntenmaker bij Barcelona – Sevilla

Barcelona en Sevilla zijn de productiefste clubs in La Liga. Lionel Messi is bij Barcelona clubtopscorer met 6 goals. Hij speelde 32 keer tegen Sevilla en maakte daarin 31 goals. Wedden op een goal van Messi tegen Sevilla loont niet de moeite. Wedden op Messi maakt de eerste of laatste goal daarentegen wel. Voorspellen dat Messi de 1e goal scoort, is gequoteerd op 2.49. Diezelfde quotering wordt gehanteerd bij het wedden op Messi als laatste doelpuntenmaker bij Barcelona – Sevilla. Een andere goalgetter, Luis Suarez, heeft een quotering van 3.30 voor deze weddenschappen.

Sevilla-speler André Silva overtreft Messi en staat momenteel op 7 competitiegoals. Wedden op een goal van Silva tijdens Barcelona – Sevilla is gequoteerd op 2.57. Wissam Ben Yedder maakte 5 goals in zijn laatste 4 competitieduels. Voorspellen dat Ben Yedder scoort tegen Barcelona heeft een quotering van 2.40. Beide spelers nemen vaak het openingsdoelpunt voor hun rekening. Wedden op Silva als 1e doelpuntenmaker is gequoteerd op 7.05. Ben Yedder heeft een quotering van 6.60 voor deze weddenschap.

Barcelona won zijn laatste 6 thuisduels in de competitie van Sevilla, maar deed dat in 4 gevallen met een marge van 1 doelpunt verschil. Gelet op de huidige vorm van Sevilla is het handicap wedden een optie om in de gaten te houden. Wedden op Sevilla wint de wedstrijd met handicap +2, heeft een quotering van 1.93. Dat houdt dus in dat een zege van Barcelona met 1 doelpunt verschil voldoende is om deze weddenschap te winnen.

Barcelona – Sevilla tip

Barcelona verkeerde de afgelopen 4 competitieduels in een vormcrisis en won geen van deze wedstrijden. Sevilla won zijn laatste 4 competitieduels en is daardoor koploper. Gemiddeld vielen daarin 3.5 goals. In thuisduels van Barcelona vielen dit seizoen tot nog toe meer dan 4.5 goals. Barcelona verloor slechts 1 van zijn laatste 23 duels van Sevilla, die vaak rijk aan goals waren. Tip: Barcelona wint & meer dan 3.5 goals, bij Toto gequoteerd op 3.10.

Barcelona – Sevilla Primera Division wedden

Quotes bij Toto

Winst Barcelona: 1.31
Gelijkspel: 5.75
Winst Sevilla: 7.10

a