18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Spanje – Marokko voorspelling – wedden, quotes & tip – WK 2018

Bob Ligthart

Wedstrijd: Spanje – Marokko, WK 2018
Aanvang: maandag 25 juni 2018, 20.00 uur
Beste wedtip: winst Spanje
Bookmaker: Toto
Quote: 1.31

Spanje heeft momenteel vier punten in groep B en staat daardoor op gelijke hoogte met Portugal. Marokko is al uitgeschakeld en gaat proberen het WK goed af te sluiten.

Bovenaan met Portugal

De eerste wedstrijd van Spanje, tegen Portugal, was misschien wel het leukste duel tot nu toe op het WK. Lang leek het er op dat het Spaanse elftal met 2-3 zou winnen, maar daar was Cristiano Ronaldo. Hij scoorde in de 88e minuut een vrije trap en voltooide daarmee zijn hattrick. De wedstrijd eindigde daardoor in een gelijkspel. De volgende tegenstander van Spanje, was Iran. Dat duel verliep erg moeizaam en was minder leuk om naar te kijken. Beide landen creëerden niet heel veel kansen, waardoor het lang 0-0 bleed. In de 58e minuut brak Diego Costa de ban met zijn derde goal van dit WK. Met die goal bepaalde hij de eindstand op 0-1 in het voordeel van Spanje. Diego Costa heeft in allebei de groepswedstrijden gescoord. Wedden op hem als doelpuntenmaker tegen Marokko, heeft een quote van 2.06 bij Toto.

Spanje staat momenteel met vier punten gedeeld eerste in groep B met Portugal. Ook het doelsaldo is van beide landen is gelijk. Iran staat met drie punten op de derde plaats en speelt nog tegen Portugal. Spanje heeft dus genoeg aan een gelijkspel om zich te plaatsen voor de achtste finales. Wat er nodig is voor groepswinst hangt mede af van het duel Iran – Portugal. Als je wedt dat de Spanjaarden poule B winnen, levert dat een quote van 1.45 op.

Eer redden

Het is niet het toernooi geworden waar Marokko op hoopte. Na twee wedstrijden gespeeld te hebben, is het land al uitgeschakeld. Het WK begon erg ongelukkig voor de Marokkanen. Zij verloren de eerste wedstrijd van Iran door een eigen goal in de 95e minuut van Aziz Bouhaddouz. Tegen Portugal was het juist een vroege goal die Marokko de das om deed. Cristiano Ronaldo scoorde al na vier minuten en dat was ook gelijk het winnende doelpunt. Het Marokkaanse elftal verloor dus twee keer met 1-0. Het team incasseert dus niet veel doelpunten, maar maakt er zelf ook geen. De laatste groepswedstrijd is voor Marokko een kans om het toernooi niet te hoeven verlaten met nul punten. Als je naar de statistieken kijkt, lijkt het niet verstandig om op Marokko te wedden. Winst Marokko heeft wel een erg hoge quote, namelijk 9.86 bij Toto.

Tegenstander achtste finale

De winnaar van poule B speelt in de achtste finale tegen de nummer twee van poule A. De nummer twee van poule B speelt tegen de winnaar van poule A. In groep A spelen Rusland en Uruguay nog tegen elkaar. Beide landen hebben zes punten. De Russen staan momenteel eerste, omdat zij een beter doelsaldo hebben dan de Uruguayanen. De wedstrijd tussen Rusland en Uruguay wordt vier uur eerder gespeeld dan de duels in groep B. Spanje en Portugal weten dus al voor de wedstrijd wie eerste is in groep A en wie tweede. Dit zou dus ook effect kunnen hebben op de wedstrijden.

Spanje – Marokko tip

Voor Spanje staat er meer op het spel dan voor Marokko. De verschillen in de selecties zijn ook erg groot. Spanje zal de wedstrijd willen winnen en het liefst ruim, om zo de kansen op groepswinst te vergroten.  De tip bij deze wedstrijd is: winst Spanje, bij Toto gequoteerd op 1.31.

Spanje – Marokko WK 2018 wedden

Quotes bij Toto

Winst Spanje: 1.31
Gelijkspel: 4.78
Winst Marokko: 9.17