18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Sevilla – Atlético Madrid voorspelling – wedden, quotes en tip 2 november 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Sevilla – Atlético Madrid, La Liga
Aanvang: Zaterdag 2 november 2019, 18.30 uur
Beste wedtip: Gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.10

Twee teams uit de top vijf van de Spaanse competitie staan zaterdag tegenover elkaar, want Sevilla ontvangt Atlético Madrid. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Sevilla – Atlético Madrid.

Paar weken ongeslagen

Sevilla doet het goed de laatste weken, zowel in de Europa League als in La Liga. Het is al vier wedstrijden op rij ongeslagen over alle competities gezien. In de Spaanse competitie won het van Levante en Getafe, en het laatste duel werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Valencia. Tussen deze wedstrijden door won het in de Europa League overtuigend met 3-0 van Dudelange. Door deze goede vorm zien de bookmakers Sevilla zaterdag als favoriet, want een overwinning van deze club heeft een quote van 2.31, terwijl een zege van Atlético Madrid een quotering van 3.10 oplevert.
Aan deze quotes is ook te zien dat de kans groot is dat de wedstrijd erg gelijk op zal gaan. Dit is niet vreemd, want de clubs staan ook erg dicht bij elkaar op de ranglijst van La Liga – Atlético vierde en Sevilla vijfde.

Erg veel gelijke spelen

Atlético Madrid is natuurlijk gewend om nog wat hoger op de ranglijst te staan, maar het speelt te vaak gelijk dit jaar waardoor het veel punten misloopt. Van de elf wedstrijden in La Liga, speelde het er vijf gelijk. Atlético laat wel weer zien dat het erg moeilijk te verslaan is, want het moest nog maar één keer het onderspit delven dit seizoen in de Spaanse competitie.
Dit heeft veel te maken met de moeilijk te passeren verdediging. De club uit Madrid kreeg namelijk nog maar zes goals tegen dit seizoen in La Liga en heeft hiermee de minst gepasseerde verdediging van de Spaanse competitie.

De man in vorm bij Atlético

Atlético Madrid komt dit seizoen moeilijk tot scoren, maar als er de laatste weken iemand scoort, dan is het wel Álvaro Morata. Hij wist de afgelopen drie wedstrijden op rij te scoren en is hiermee de laatste weken erg belangrijk voor zijn club. Toch zorgt een doelpunt van hem zaterdag nog voor een hoge quotering, namelijk 3.45.

Geen winnaar

In het seizoen 2018/19 speelden Sevilla en Atlético Madrid twee keer gelijk tegen elkaar in de competitie, twee keer 1-1. Dit waren terechte uitslagen, want het ging in beide duels erg gelijk op. Het ziet er naar uit dat dat dit jaar weer het geval zal zijn, dus wedden op een gelijkspel behoort zeker tot de mogelijkheden en dit heeft een quote van 3.10.

Sevilla – Atlético Madrid tip

De teams hebben tot nu toe evenveel punten behaald dit seizoen in de Spaanse competitie en vorig jaar speelden ze twee keer gelijk tegen elkaar. Daarnaast speelt Atlético vaak gelijk dit seizoen en is Sevilla zaterdag licht in het voordeel, omdat het thuis speelt. De tip bij deze wedstrijd is daarom: gelijkspel. Deze voorspelling van Sevilla – Atlético Madrid heeft een quote van 3.10.

Sevilla – Atlético Madrid La Liga wedden

Quotes bij Toto

Winst Sevilla: 2.31
Gelijkspel: 3.10
Winst Atlético Madrid: 3.10