18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AS Roma – Napoli voorspelling – wedden, quotes en tip 2 november 2019

Joris Gemen

Wedstrijd: AS Roma – Napoli, Serie A
Aanvang: zaterdag 2 november 2019, 15.00 uur
Beste wedtip: gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 3.45

In de Serie A staat er een mooi affiche op het programma. AS Roma en Napoli gaan het in Rome tegen elkaar opnemen. Dit is onze voorbeschouwing voor AS Roma – Napoli.

Vierde plaats

AS Roma vinden we terug op de vierde plaats in de Serie A. Het heeft negentien punten gehaald uit tien wedstrijden. Het staat drie punten achter op nummer drie Atalanta Bergamo. Die plaats is dus nog volledig in het zicht. De top-2 is wat verder weg voor de Romeinen. De afstand met de nummer twee bedraagt zes punten en met de nummer één zeven punten.

Afgelopen wedstrijden rekende AS Roma overtuigend af met Udinese. Ondanks een rode kaart in de 31e minuut voor Nicolò Zaniolo werd er alsnog met overtuigende cijfers gewonnen: 0-4. Justin Kluivert nam één van de vier treffers voor zijn rekening.

Het gaat nog niet naar behoren dit seizoen

Bij Napoli loopt het dit seizoen nog niet bepaald op rolletjes. Het staat op de zesde plek met achttien punten. Er werd vijf keer gewonnen, drie keer gelijkgespeeld en twee keer verloren. Een overwinning op Roma zou goed uitkomen voor de ploeg uit Napels. Dan passeert het de Romeinen namelijk op de ranglijst.

Napoli nam het afgelopen wedstrijd op tegen Atalanta Bergamo. Dat was een belangrijk duel gezien de verhoudingen op de ranglijst. Napoli kwam twee keer op voorsprong, maar zag Atalanta de stand ook tot twee keer toe gelijk trekken. Hierdoor eindigde het duel in een 2-2 gelijkspel.

Vorig seizoen eindigde Napoli op de tweede plaats met 79 punten uit 38 wedstrijden. Dit seizoen moet het beter gaan lopen om dat kunstje te herhalen of zelfs te verbeteren.

Wat denken de bookmakers van AS Roma – Napoli?

Volgens de bookmakers zijn deze ploegen aan elkaar gewaagd. De quoteringen liggen namelijk erg dichtbij elkaar.

Een overwinning van AS Roma staat gequoteerd op 2.53 en een overwinning van Napoli op 2.54.

Een gelijkspel heeft een quotering van 3.45.

Terug in de tijd

Deze twee ploegen troffen elkaar 144 keer eerder in het verleden. De statistieken zijn in Romeins voordeel met 54 zeges. Napoli wist 44 keer te winnen en daarnaast eindigde het 50 keer in een gelijkspel.

De vorige editie van AS Roma – Napoli werd glansrijk gewonnen door de bezoekers. Op 31 maart werd het maar liefst 1-4 voor Napoli. In Napels werd het dat seizoen 1-1.

Teamnieuws

Bij AS Roma staan Bryan Cristante, Lorenzo Pellegrini, Nikola Kalinic, Davide Zappacosta, Amadou Diawara, Henrikh Mkhitaryan en Juan Jesus aan de kant met blessures.

Bij Napoli kan men geen beroep doen op Elseid Hysaj, Konstantinos Manolas, Faouzi Ghoulam en Kévin Malcuit.

AS Roma – Napoli tip

De belangen zijn groot bij beide ploegen. Een overwinning betekent aanhaken bij de top van de ranglijst. Beide ploegen ontlopen elkaar niet veel dit seizoen. Daarom is onze tip bij AS Roma- Napoli dat de wedstrijd in een gelijkspel gaat eindigen. Deze weddenschap heeft een quotering van 3.45 bij Toto.

AS Roma – Napoli Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst AS Roma: 2.53
Gelijkspel: 3.45
Winst Napoli: 2.54