18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Real Madrid – Eibar voorspelling – wedden, quotes en tip 14 juni 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Real Madrid – Eibar, La Liga
Aanvang: Zondag 14 juni 2020, 19.30 uur
Beste wedtip: Real Madrid wint zonder tegendoelpunten
Bookmaker: Toto
Quote: 1.99

Real Madrid vervolgt de jacht op FC Barcelona in het laatste deel van La Liga. Eibar is de eerste tegenstander van De Koninklijke sinds de corona-onderbreking. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Real Madrid – Eibar.

Wisselvallige weken

Real Madrid liet in de laatste weken voor de onderbreking wat steken vallen. De club wist maar twee van de vijf wedstrijden te winnen. Een daarvan was een erg belangrijke zege op koploper Barcelona, waardoor de strijd om het kampioenschap nog volop in leven is. Real had nu op voorsprong gestaan als het in de laatste week niet had verloren van Real Betis, want daar liet het drie dure punten liggen.

De verdediging van Real Madrid is erg betrouwbaar dit seizoen. De nummer twee heeft de minste tegendoelpunten hoeven incasseren in dit seizoen, namelijk negentien in 27 wedstrijden. De weddenschap ‘Real Madrid wint zonder tegendoelpunt’ is daarom erg interessant. Tegen Eibar levert deze voorspelling een quote van 1.99 op.

Nog niet veilig

Eibar kan zeker niet achterover leunen in de laatste weken van de competitie. De club staat momenteel op de zestiende plek, waardoor het nog gevaar loopt als het gaat om degradatie. De onderste drie degraderen in Spanje en als Eibar twee plaatsen zakt, behoort het tot deze groep.  Het heeft nu 27 punten en de nummer achttien, Real Mallorca, staat op 25 punten. Het verschil is dus erg klein.

Voor Eibar kwam de break niet heel verkeerd uit, want het was niet echt in vorm. De club wist maar één keer te winnen in de laatste vijf duels. De andere wedstrijden werden allemaal verloren, zelfs van de directe concurrent Real Mallorca.

Blessures en schorsingen

De ziekenboeg is voor Real gelukkig niet zo vol. De club moet alleen Nacho Fernández missen, omdat hij aan het begin van deze week een hamstringblessure opliep. Eibar heeft nog last van schorsingen die voor de corona-onderbreking tot stand kwamen. Zo zijn Paulo Oliveira en Gonzalo Escalante geschorst. Hierdoor valt er centraal op het veld wat kwaliteit weg bij Eibar, want dit zijn een centrale verdediger en een centrale middenvelder.

Eenvoudige zege

Eerder dit seizoen was er al snel geen twijfel meer mogelijk over wie de wedstrijd zou winnen toen de clubs elkaar troffen. Real Madrid stond na 29 minuten al met 0-3 voor door twee goals van Karim Benzema en één treffer van Sergio Ramos. Een kwartier na rust liep het nog uit naar 0-4 via Federico Valverde. Dit was een terechte uitslag, want Eibar kwam wel tot wat kansjes, maar loste geen serieus schot op goal.

Real Madrid – Eibar tip

Het is wel duidelijk dat Real Madrid de grote favoriet is. Het staat veel hoger op de ranglijst en moet achter FC Barcelona aan om de titelaspiraties in leven te houden. Eibar draait daarentegen niet goed en kreeg eerder dit seizoen al een flink pak slaag van Real. De tip bij deze wedstrijd is daarom dat Real Madrid wint zonder tegendoelpunten. Deze voorspelling van Real Madrid – Eibar heeft een quote van 1.99.

Real Madrid – Eibar La Liga wedden

Quotes bij Toto
Winst Real Madrid: 1.23
Gelijkspel: 5.85
Winst Eibar: 10.75