18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Real Madrid – Atletico Madrid voorspelling – wedden, quotes en tip 29 september 2018

Dirk Maas

Wedstrijd: Real Madrid – Atletico Madrid, Primera Division wedden
Aanvang: zaterdag 29 september 2018, 20.45 uur
Beste wedtip: dubbele kans: Atletico Madrid wint of X
Bookmaker: Toto
Quote: 1.63

Real Madrid likt zijn wonden na de midweekse opdoffer tegen Sevilla. Atletico Madrid heeft zich hersteld na een matige start van het seizoen. Dit zijn de tips, quoteringen en voorspellingen bij het wedden op Real Madrid – Atletico Madrid.

De sterkste defensie van de Primera Division

In 2014 ging de Spaanse landstitel voor het laatst niet naar Barcelona of Real Madrid. In de vier daaropvolgende seizoenen deed Atletico alleen in 2015/2016 tot diep in het seizoen mee om de titel in de Primera Division. Dit seizoen was de start matig met slechts één zege in de eerste vier competitieduels. De Rojiblancos herstelden zich in hun laatste twee Primera Division-duels: zeges van 0-2 en 3-0 op respectievelijk Getafe en Huesca.

Het houden van de nul heeft Atletico de laatste jaren tot een kunst verheven. Eind mei 2018 stond de teller op 200 ‘clean sheets’ in de 377 duels waarin Diego Simeone Atletico leidde. Vanaf 2011/2012, het eerste volledige seizoen van Diego Simeone als Atletico-coach, was de Europa League-houder in vijf van de zeven seizoenen de minst gepasseerde ploeg van Spanje. Dit seizoen hield Atletico in de helft van zijn zes La Liga-duels de netten schoon. Wedden op Atletico Madrid wint zonder tegendoelpunt van Real heeft een quotering van 4.80.

Prachtige thuisbalans met een klein minpunt

Het vertrek van Real Madrid-iconen Cristiano Ronaldo en Zinedine Zidane had in het begin van dit seizoen geen invloed op de prestaties van de Koninklijke. Real morste in zijn eerste vijf wedstrijden alleen punten tegen Athletic Bilbao. De Basken hielden in eigen huis Real op 1-1. Afgelopen woensdag kreeg de Champions League-houder zijn eerste tegenslag in 2018/2019 te verwerken: Real Madrid verloor de uitwedstrijd in Sevilla met 3-0.

Real Madrid kan bogen op een heel indrukwekkende thuisbalans in La Liga-duels van het kalenderjaar 2018: in 13 wedstrijden won alleen Villarreal, in januari 2018, in Bernabeu. Verder slaagden alleen Atletico Madrid en Athletic Bilbao erin een punt mee te nemen op bezoek bij Real. Het enige wat Real niet vrolijk zal stemmen, is de weinige keren dat de Merengues de nul hielden: slechts in 4 van de 13 Primera Division-thuisduels van 2018. Wedden op beide teams scoren tijdens Real Madrid – Atletico Madrid is gequoteerd op 1.64.

Uiteenlopende wedtips voor Real – Atletico

De 3-0 zege op Huesca was een uitzonderlijk hoog aantal goals wat betreft Atletico-duels. In de 10 Atletico-competitieduels daarvoor kwam het slechts één keer voor dat er meer dan 2.5 goals vielen. Wedden op minder dan 2.5 goals bij Real Madrid – Atletico Madrid is gequoteerd op 1.90.

Antoine Griezmann maakte Atletico’s drie laatste competitiegoals tegen Real. Wedden op een goal van Antoine Griezmann tijdens Real Madrid – Atletico Madrid is gequoteerd op 2.40. Real Madrid kan dit seizoen voor Primera Division-goals vooral rekenen op Karim Benzema (4 goals) en Gareth Bale (3 goals). Voorspellen dat Bale scoort tijdens Real – Atletico heeft een quotering van 2.10. Benzema heeft voor diezelfde weddenschap een quotering van 2.28.

De recente onderlinge statistieken in competitieduels tussen Real en Atletico zijn duidelijk in het voordeel van de Rojiblancos. Real Madrid won slechts één van zijn laatste tien competitieduels tegen Atletico Madrid. De laatste keer dat Real op eigen veld een competitiewedstrijd won van Atletico dateert uit het seizoen 2012/2013. De vijf seizoenen die volgden, leverden drie zeges voor Atletico en twee gelijke spelen op. De wedoptie ‘Wie wint de wedstrijd? Dubbele kans’ lijkt op het lijf geschreven van Atletico. Deze weddenschap heeft een quotering van 1.63.

Teamnieuws

Aanvallende middenvelder Isco ontbreekt bij Real Madrid vanwege een blindedarmontsteking. Verdedigers Marcelo en Daniel Carvajal zijn een twijfelgeval voor het duel met Atletico Madrid.

Atletico heeft ook zo zijn defensieve zorgen. José Gimenez viel afgelopen dinsdag tegen Huesca uit met een spierblessure. Zijn meespelen tegen Real Madrid is onzeker. Dat geldt ook Santiago Arias en Stefan Savic.

Real Madrid – Atletico Madrid tip

Real Madrid wint de laatste seizoenen zelden van Atletico Madrid. De laatste thuiszege in competitieverband stamt uit 2012/2013. Na een matige start van dit seizoen lijkt de Atletico-defensie hecht als vanouds. Gebaseerd op de zeer goede recente resultaten van Atletico tegen Real is de wedtip bij Real Madrid – Atletico Madrid: dubbele kans: winst Atletico of X, bij Toto gequoteerd op 1.63.

Real Madrid – Atletico Madrid Primera Division wedden

Quotes bij Toto

Winst Real Madrid: 2.85
Gelijkspel: 3.45
Winst Atletico Madrid: 2.28