18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

NAC – PSV voorspelling – wedden, quotes en tip 29 september 2018

Bob Ligthart

Wedstrijd: NAC – PSV, Eredivisie
Aanvang: zaterdag 29 september 2018, 18.30 uur
Beste wedtip: PSV wint met handicap -1
Bookmaker: Toto
Quote: 1.65

PSV heeft na zes gespeelde wedstrijden al een gat van vijf punten geslagen met de concurrentie. NAC begon daarentegen erg slecht en won nog maar een duel in de Eredivisie. Deze voorbeschouwing bevat voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op NAC – PSV.

Crisis in Breda

Het zal niemand ontgaan zijn dat NAC slecht is begonnen in het nieuwe seizoen. De club staat momenteel op de zeventiende plek in de Eredivisie met drie punten. Alleen FC Groningen deed het nog slechter in de Nederlandse competitie.

Eerder deze week speelde NAC tegen RKC voor de KNVB Beker. Dat duel maakte de crisis compleet, want de club uit Breda verloor wederom. In Waalwijk werd het 2-0, waardoor NAC nu al is uitgeschakeld in de beker.

Nu komt het grote PSV op bezoek in blakende vorm. De kans dat NAC die wedstrijd wint is natuurlijk erg klein. Een overwinning van de Bredanaars heeft dan ook een quote van 9.45

Geoliede machine onder Mark van Bommel

Veel mensen vroegen zich af of Mark van Bommel een goede trainer zou zijn. Hij bewijst momenteel dat hij dat is voor PSV. In zijn eerste seizoen is hij na zes duels nog ongeslagen in de Eredivisie. Sterker nog: PSV won ze allemaal. Daardoor heeft het al een gat geslagen tegenover Ajax en Feyenoord.

De Eindhovenaren zijn ook een ronde verder in de het KNVB Bekertoernooi. Ze versloegen woensdagavond Excelsior Maassluis gemakkelijk met 0-4.

PSV scoorde vierentwintig keer in de zes Eredivisie-wedstrijden. Dat betekent dat het gemiddeld vier goals per duel maakt. Dat de club makkelijk scoort, bleek afgelopen zondag wel weer. Het won erg eenvoudig met 3-0 Ajax. De Eindhovenaren kregen tot nu toe ook nog maar weinig goals tegen in de Eredivisie. Na zes duels staat de teller op drie tegendoelpunten. Dat is dus gemiddeld een doelpunt per twee wedstrijden in de Eredivisie. Het is dan ook geen verassing dat PSV de torenhoge favoriet is in het duel tegen NAC. Een overwinning van de Eindhovenaren heeft een quote van 1.24.

Onderlinge duels in de Eredivisie

NAC speelde sinds de terugkeer in de Eredivisie twee keer tegen PSV. Thuis ging het kansloos ten onder met 1-4. Uit was het hetzelfde verhaal, maar toen verloor het met 5-1. In 2013 won de club uit Breda voor het laatst van de Eindhovense club. Kees Kwakman was de gevierde man, want hij scoorde twee keer in de met 2-1 gewonnen wedstrijd.

Geblesseerd of geschorst

NAC moet het zaterdag doen zonder Arno Verschueren, want hij zit een schorsing uit. Bij PSV doen Dante Rigo, Maximiliano Romero en Ryan Thomas niet mee. Zij zijn allemaal geblesseerd en niet fit genoeg voor het duel tegen NAC.

NAC – PSV tip

NAC kent een slechte start van het seizoen, terwijl PSV juist op volle toeren draait. De kans is dus groot dat PSV weer een makkelijke overwinning boekt. Het maakt ook veel doelpunten en incasseert er weinig. De tip bij deze wedstrijd is dat PSV wint met handicap -1. Dat betekent dat het wint met minimaal twee doelpunten verschil. Deze voorspelling heeft een quote van 1.65 bij Toto.

NAC – PSV Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst NAC: 9.45
Gelijkspel: 6.00
Winst PSV: 1.24