18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

PSV – sc Heerenveen voorspelling – wedden, quotes en tip 24 november 2018

Tim Giesbers

Wedstrijd: PSV – sc Heerenveen, Eredivisie
Aanvang: zaterdag 24 november 2018, 20.45 uur
Beste wedtip: beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 1.95

De koploper ontvangt de nummer negen in de Eredivisie: PSV – sc Heerenveen. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op dit duel.

Ongenaakbaar aan kop

De dag dat PSV een keer tegen een nederlaag aanloopt, komt statistisch gezien steeds dichterbij. Desondanks is PSV ongenaakbaar dit seizoen. Van de eerste twaalf wedstrijden werden er evenzoveel gewonnen. De doelcijfers van 43 doelpunten voor en 5 tegen spreken ook boekdelen. Mark van Bommel laat zien dat zijn ploeg goed kan voetballen en zal blij zijn dat bepalende spelers als Jeroen Zoet, Hirving Lozano en Luuk de Jong besloten te blijven afgelopen zomer.

Waar RKC Waalwijk in de beker met 2-3 te sterk was en doorgaan in Europees verband ook schier onmogelijk is geworden, kunnen de Eindhovense pijlen vol op de Eredivisie. De voorsprong op achtervolger Ajax blijft vijf punten. Vooral in het eigen Philips Stadion laat PSV al jaren zien onverslaanbaar te lijken. De laatste nederlaag in eigen huis stamt van 18 september 2016, toen Feyenoord te sterk was. Tip: je kunt dus wedden dat PSV opnieuw niet verliest. De quote voor deze voorspelling is met 1.02 niet heel aantrekkelijk.

Circus Heerenveen

Sinds de komst van Jan Olde Riekerink als nieuwe trainer van sc Heerenveen leveren de wedstrijden van de Friezen enorm veel spektakel op. Overwiningen op PEC Zwolle (2-3), De Graafschap (0-5) en AZ (2-3) werden afgewisseld door nederlagen tegen Feyenoord, Heracles Almelo (beiden 3-5) en Ajax (0-4). Tussendoor werd ook nog en 3-3 op het scorebord gezet tegen Excelsior. Zodoende zijn er genoeg doelpunten te zien in Heerenveen.

Dit zorgt voor een interessante statistiek. Na PSV, Ajax en Heracles Almelo is sc Heerenveen de ploeg met de meeste doelpunten (24 uit 12) en na Excelsior is Heerenveen, samen met NAC Breda, het team met de meeste tegentreffers (27 uit 12). Voorin ligt dus niet zozeer het probleem, maar voornamelijk achterin moet het een stuk beter. Dit is het belangrijkste huiswerk voor Olde Riekerink. Uiteindelijk leverden de wedstrijden van sc Heerenveen gemiddeld 4,25 doelpunten op per duel. Deze tip kun je meenemen in je voorspelling voor deze wedstrijd. Wedden op ‘meer dan 3,5 goals’ geeft een quote van 1.95.

Onderlinge resultaten

De wedstrijd PSV – sc Heerenveen geeft de thuisclub nog niet per se veel vertrouwen. Van de laatste zes ontmoetingen won PSV er slechts één, tegenover vier gelijke spelen en één nederlaag. De laatste keer dat de twee tegenover elkaar stonden was afgelopen februari, eveneens in Eindhoven. Door doelpunten van Santiago Arias, Luuk de Jong, Stijn Schaars en Reza Ghoochannejhad werd het 2-2.

Teamnieuws

Mark van Bommel moet zomeraankoop Ryan Thomas nog steeds missen door een kruisbandblessure. Aanvallers Steven Bergwijn en Hirving Lozano zijn wel tijdig fit voor dit duel.

Bij sc Heerenveen geen Stijn Schaars. De ervaren middenvelder herstelt nog van een beenbreuk. Ook Jan Bekkema, Doke Schmidt en Daniel Høegh staan nog langs de kant.

PSV – sc Heerenveen tip

PSV – sc Heerenveen is een wedstrijd waarin de bezoekers vaak kunnen excelleren en goed voor de dag komen. Ondanks dat lijkt een overwinning van PSV een goede voorspelling, ware het niet dat het financieel niet zo interessant is om op te wedden vanwege de lage quotering. Tip: beide teams scoren met een quote van 1.95 bij Toto.

PSV – sc Heerenveen Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst PSV: 1.17
Gelijkspel: 7.55
Winst sc Heerenveen: 15.25