18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Feyenoord – FC Groningen voorspelling – wedden, quotes en tip 25 november 2018

Dirk Maas

Wedstrijd: Feyenoord – FC Groningen, Eredivisie wedden
Aanvang: zondag 25 november 2018, 14.30 uur
Beste wedtip: Feyenoord wint zonder tegendoelpunt
Bookmaker: Toto
Quote: 2.14

Feyenoord sloeg twee weken geleden een aanval van Heracles op de 3e plaats af. Nu wacht FC Groningen, voor wie een zege op Feyenoord dit decennium een zeldzaamheid is. Dit is onze voorbeschouwing met bijbehorende wedtips en quotes.

Wedden op een goal van Toornstra en Vilhena

Na de 0-2 zege op Heracles heeft Feyenoord een behoorlijk gat geslagen ten opzichte van de clubs buiten de top 3. De Rotterdammers hebben zes verliespunten minder dan de nummer 4 uit Almelo. De achterstand op Ajax is niet eens zo heel groot, slechts 5 verliespunten.

Jens Toornstra maakte de 0-2 tegen Heracles. FC Groningen is een ploeg waartegen hij graag speelt: in zijn laatste 2 thuisduels tegen de Noorderlingen maakte hij 3 goals. Wedden op een goal van Toornstra tijdens Feyenoord – FC Groningen is gequoteerd op 2.31. Voorspellen dat hij de 1e goal van de wedstrijd maakt (zoals hij dat de afgelopen 2 seizoenen tijdens Feyenoord – FC Groningen deed), heeft een quotering van 5.60.

Tonny Vilhena is net als Toornstra op dreef als het om wedstrijden tegen Groningen gaat. Vilhena maakte 3 goals in zijn laatste 5 duels tegen de Trots van het Noorden. Twee keer was hij verantwoordelijk voor de openingsgoal. Voorspellen dat Vilhena scoort tegen Groningen is gequoteerd op 2.52. Wedden dat hij de openingsgoal maakt, heeft een quotering van 6.20.

Verlost van de laatste plaats

Dankzij twee zeges in de laatste 2 duels steeg FC Groningen naar de 16e plaats. Twee opeenvolgende Eredivisie-overwinningen behalen, lukte Groningen voor het eerst sinds april 2017. De ploeg van trainer Danny Buijs maakte in zijn laatste 4 competitieduels telkens minimaal 1 goal.

Feyenoord scoorde in zijn laatste 18 Eredivisie-thuiswedstrijden steeds een goal. Voorspellen dat beide teams scoren tijdens Feyenoord – FC Groningen is gequoteerd op 1.85. Mimoun Mahi en Ritsu Doan maakten gezamenlijk 4 (ieder 2 goals) van Groningens laatste 8 competitiedoelpunten. Wedden op een goal van Mahi tegen Feyenoord is gequoteerd op 3.40. Voorspellen dat Doan tegen Feyenoord een doelpunt maakt, heeft een quotering van 4.60.

Feyenoord won 13 van zijn laatste 14 competitieduels in De Kuip. In 6 van die wedstrijden hield Feyenoord de nul. In zijn laatste 4 duels met FC Groningen incasseerde Feyenoord geen tegentreffer. Voorspellen dat Feyenoord wint zonder tegendoelpunt is gequoteerd op 2.14.

Overmacht van Feyenoord

FC Groningen won in oktober 2011 voor het laatst van Feyenoord. De laatste overwinning van Groningen in De Kuip dateert van april 2007. Feyenoord won 3 van zijn laatste 8 duels met Groningen met een marge van minimaal 3 goals. Voorspellen dat Feyenoord met handicap -2 wint, heeft een quotering van 2.90.

Een andere wedoptie is voorspellen dat Feyenoord beide helften wint. Deze weddenschap heeft een quotering van 2.43. In het merendeel van de Eredivisie-thuisduels van Feyenoord dit seizoen vielen de meeste goals in de 2e helft. De meest recente ontmoetingen tussen Feyenoord en FC Groningen laten hetzelfde beeld zien. Wedden op ‘in de 2e helft vallen de meeste goals’ is gequoteerd op 1.92.

Gezien de overmacht van Feyenoord op eigen veld en de recente onderlinge historie tegen FC Groningen is winst van Feyenoord plus een doelpuntrijk duel niet uit te sluiten. Voorspellen dat Feyenoord wint en meer dan 3.5 goals is gequoteerd op 2.50.

Teamnieuws

Feyenoord mist Jerry St. Juste vanwege een schorsing. Robin van Persie ontbrak twee weken geleden tegen Heracles wegens een kuitblessure. Hij lijkt nog niet te zijn hersteld waardoor zijn meespelen tegen Groningen twijfelachtig is.

Feyenoord – FC Groningen tip

Feyenoord is bijna ongenaakbaar in Eredivisie-duels in De Kuip. FC Groningen won dit kalenderjaar slechts 2 van zijn 15 uitduels in competitieverband. In zijn laatste 4 duels tegen Feyenoord slaagde Groningen er niet in te scoren. Tip voor het wedden op Feyenoord – FC Groningen: Feyenoord wint zonder tegendoelpunt, bij Toto gequoteerd op 2.14.

Feyenoord – FC Groningen Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst Feyenoord: 1.30
Gelijkspel: 5.75
Winst FC Groningen: 9.40