18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Lille – Olympique Lyon voorspelling – wedden, quotes en tip 1 december 2018

Dirk Maas

Wedstrijd: Lille – Olympique Lyon, Ligue 1 wedden
Aanvang: zaterdag 1 december 2018, 17.00 uur
Beste wedtip: Olympique Lyon wint & minder dan 3.5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 3.30

Lille en Olympique Lyon behoren tot het grote gezelschap Ligue 1-clubs dat achter PSG om de 2e plaats strijdt. Lyon verloor de afgelopen 3 maanden amper terwijl Lille de laatste tijd juist stroever is gaan draaien. Dit zijn de wedtips en quotes bij Lille – Olympique Lyon.

Lille is van slag

Lille is dit seizoen één van de weinige clubs die tegen Paris Saint-Germain de schade beperkt wist te houden. In het Parc des Princes verloren ‘Les Dogues’ op 2 november met 2-1. Ook in de twee competitieduels die daarna volgden heeft Lille het zoet der overwinning niet mogen smaken.

Thuis tegen Strassbourg, waarvan Lille eind oktober met 2-0 verloor in de Coupe de la Ligue, werd het 0-0. Afgelopen zondag was Nice met 2-0 te sterk. In dat laatste duel viel de aanvallende onmacht van Lille op: slechts 2 schoten op goal. Aangezien ‘LOSC’ de afgelopen maand niet echt op schot was, is het aan te raden om te kijken naar de quoteringen voor ‘hoeveel doelpunten scoort Lille tegen Lyon?’. Wedden op 0 goals is gequoteerd op 3.35. Voorspellen dat Lille 1 goal maakt tegen Lyon heeft een quotering van 2.41.

Drie van de laatste vier Ligue 1-wedstrijden van Lille kenden een 0-0 ruststand. Ook in twee van Lyons laatste vier competitieduels werd er in de 1e helft niet gescoord. Wedden op minder dan 0.5 goal in de 1e helft is gequoteerd op 2.85.

Al bijna drie maanden nauwelijks te verslaan

Opnieuw leek Lyon in de Champions League te gaan stunten. Na de knappe 1-2 uitzege op Manchester City half september hadden ‘Les Gones’ afgelopen dinsdag weer uitzicht op een 2-1 overwinning op de kampioen van Engeland maar Sergio Agüero legde een paar minuten voor tijd de 2-2 eindstand vast.

Lyon bleef zo ook in zijn vijfde CL-pouleduel ongeslagen. Verliezen doet ‘L’OL’ dit seizoen sowieso weinig: tussen 15 september en eind november 2018 slechts één keer, namelijk de 5-0 nederlaag tegen PSG. Lyon won 4 van zijn laatste 5 Ligue 1-duels. Voorspellen dat Lyon van Lille wint, is gequoteerd op 2.47.

Gezien het feit dat Lille de laatste tijd amper scoort, is de wedmogelijkheid ‘Olympique Lyon wint zonder tegendoelpunt’ aan te raden. Deze weddenschap heeft een quotering van 3.95. Lyon won dit seizoen al vijf keer eerder een duel zonder een tegengoal.

Contrast tussen CL-duels en Ligue 1-wedstrijden

In CL-duels van Lyon vallen de doelpunten als rijpe appels van de boom: elk duel minimaal meer dan 2.5 goals, waarvan er in 4 van die 5 CL-wedstrijden meer dan 3.5 goals vielen. De Ligue 1-matchen laten echter een ander beeld zien. In 8 competitieduels van Lyon werden er minder dan 2.5 goals gescoord.

In drie van de laatste vier competitieduels van Lille werden er minder dan 2.5 goals gescoord. Wedden op minder dan 2.5 goals bij Lille – Olympique Lyon is gequoteerd op 2.00. Lyon won dit seizoen acht keer in de Ligue 1. In 7 van die 8 duels was de marge twee goals of meer. Voorspellen dat Lyon met handicap -1 wint van Lille is gequoteerd op 4.35.

De weddenschap Olympique Lyon wint & minder dan 2.5 goals is gequoteerd op 5.75. Voorspellen dat Lyon wint & minder dan 3.5 goals is gequoteerd op 3.30. Wedden op Lyon wint & meer dan 2.5 goals heeft een quotering van 3.60.

Wedden op een doelpuntenmaker bij Lille – Olympique Lyon

In competitieverband zijn Houssem Aouar en Memphis Depay recentelijk op dreef namens Lyon. Beide spelers maakten 3 goals in hun laatste 4 Ligue 1-duels. Voorspellen dat Aouar scoort tegen Lille, is gequoteerd op 2.42. Depay heeft voor deze weddenschap een quotering van 1.99.

In de meest recente Ligue 1-duels is er een patroon te ontdekken: Aouar scoort meestal de 1e goal van de wedstrijd en Depay vaak het laatste doelpunt. Wedden op Aouar scoort de 1e goal tijdens Lille – Olympique Lyon heeft een quotering van 5.30. Voorspellen dat Depay de laatste goal van de wedstrijd Lille – Olympique Lyon maakt, kent een quotering van 4.20.

Lille – Olympique Lyon tip

Lille scoorde de afgelopen weken amper: slechts 1 keer in 4 duels. Lyon verloor maar 1 van zijn laatste 15 officiële duels. In Ligue 1-wedstrijden van zowel Lille als Lyon komt het dit seizoen niet vaak voor dat er meer dan 3.5 goals vallen. Tip bij het wedden op Lille – Olympique Lyon: Lyon wint & minder dan 3.5 goals, bij Toto gequoteerd op 3.30.

Lille – Olympique Lyon Ligue 1 wedden

Quotes bij Toto

Winst Lille: 2.65
Gelijkspel: 3.35
Winst Olympique Lyon: 2.47