18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Werder Bremen – Bayern München voorspelling – wedden, quotes en tip 1 december 2018

Dirk Maas

Wedstrijd: Werder Bremen – Bayern München, Bundesliga wedden
Aanvang: zaterdag 1 december 2018, 15.30 uur
Beste wedtip: Bayern München wint & meer dan 3.5 goals
Bookmaker: Toto
Quote:2.50

Bayern dreigt voor het eerst sinds het seizoen 2011/2012 naast de landstitel te grijpen. De huidige nummer vijf van de Bundesliga gaat op bezoek bij Werder Bremen, dat 7e staat maar de laatste duels dolende is. Dit zijn de wedtips en quotes bij Werder Bremen – Bayern München.

Defensief niet meer zo stabiel

De eclatante 5-1 zege op Benfica in de Champions League deed denken aan het Bayern van weleer: de alleenheerser in Duitsland die met (bijna) al zijn tegenstanders speelt. De realiteit is weerbarstiger. De Beierse ploeg won geen van zijn laatste drie Bundesliga-wedstrijden en heeft inmiddels een achterstand van 9 punten op koploper Borussia Dortmund.

Het scoren gaat Bayern redelijk gemakkelijk af. De defensie is de achilleshiel. Er waren tijden dat Bayern in een heel seizoen slechts 17 tegengoals incasseerde. Nu slikte de Rekordmeister al na 12 competitiewedstrijden 17 tegentreffers. Slechts in 2 van die 12 duels hield Bayern de nul. De quotering voor ‘Bayern wint zonder tegendoelpunt’ is met 2.53 dan ook aan de hoge kant.

Tegenstanders van Bayern in de Bundesliga ruiken bloed. Onlangs knokte laagvlieger Fortuna Düsseldorf zich van een 3-1 achterstand terug tot een 3-3 eindstand. Het ontzag dat er voor Bayern was in de afgelopen jaren lijkt geheel te zijn verdwenen. Daarom moet de wedoptie ‘Dubbele kans: Werder Bremen wint of X’ in de gaten worden gehouden. Deze weddenschap is gequoteerd op 2.33.

Bij Werder is er de klad ingekomen

Werder Bremen loopt echter niet over van het zelfvertrouwen. Tot en met speelronde 8 ging het crescendo met de Werderaner. Destijds stond de ploeg 3e, maar een 2-6 thuisnederlaag tegen Leverkusen in speelronde 9 zorgde voor een kentering.

Werder behaalde na die schrobbering nog maar 1 punt uit zijn laatste 3 Bundesliga-duels. In de helft van Bremens laatste competitieduels vielen er meer dan 3.5 goals. In 3 van Bayerns laatste 5 Bundesliga-wedstrijden vielen er minimaal meer dan 3.5 goals. Voorspellen dat er meer dan 3.5 goals vallen bij Werder Bremen – Bayern München is gequoteerd op 2.05. Wedden op meer dan 4.5 goals heeft een quotering van 3.60.

Robert Lewandowski en Arjen Robben waren met ieder 2 goals de grote smaakmakers tegen Benfica. Lewandowski nam in 2 van Bayerns laatste 3 uitduels in de Bundesliga de openingsgoal voor zijn rekening. Voorspellen dat hij tijdens Werder Bremen – Bayern München de 1e goal van de wedstijd scoort, is gequoteerd op 3.10. Arjen Robben heeft een quotering van 1.99 voor een goal tegen Werder. Thomas Müller, die zijn laatste Bundesliga-duel 2 maal scoorde, is gequoteerd op 2.18 voor een goal tegen Werder Bremen.

Wedden op een doelpuntrijk duel op basis van de recente onderlinge historie

Werder Bremen maakte 6 goals in zijn laatste 4 Bundesliga-duels. Claudio Pizarro en Johannes Eggestein waren goed voor elk twee treffers. Wedden op een goal van Pizarro tegen Bayern is gequoteerd op 3.20. Voorspellen dat Eggestein scoort tijdens Werder Bremen – Bayern München heeft een quotering van 3.70.

De recente onderlinge historie tussen Werder en Bayern zegt veel, zo niet alles. Bayern won al zijn laatste 15 competitieduels tegen Bremen. Vaak gebeurde dat met ruime cijfers: 6-0, 5-0, 0-7, 5-2 en 6-1. Een wedmogelijkheid op basis van die recente historie is Bayern München wint met handicap -2. Die wedoptie heeft een quotering van 3.15.

Aangezien ook de recente Bundesliga-duels van zowel Werder Bremen als Bayern München rijk aan goals zijn, is ‘beide helften meer dan 1.5 doelpunt (gequoteerd op 2.95) een niet uit te vlakken wedmogelijkheid. Indien Bayern erin slaagt de vorm die het tegen Benfica etaleerde door te trekken, dan is het wedden op Bayern München wint & meer dan 3.5 goals, gequoteerd op 2.50, aan te raden. Bayern wint & meer dan 4.5 goals heeft een quotering van 3.75.

Teamnieuws

Bij Werder Bremen ontbreekt middenvelder Philipp Bargfrede vanwege een blessure. Bayern München moet het stellen zonder middenvelders Thiago Alcantara en James Rodriguez, die last hebben van respectievelijk een enkel- en knieblessure. Het meespelen van linksbuiten Serge Gnabry is twijfelachtig.

Werder Bremen- Bayern München tip

In de voorbije Bundesliga-duels van zowel Werder Bremen als Bayern München vielen er geregeld meer dan 3.5 goals. Werder Bremen pakte slechts 1 punt uit zijn laatste 4 competitiewedstrijden. Bayern is heer en meester in onderlinge duels met Werder: alle laatste 15 competitieduels tussen beide clubs eindigden in het voordeel van Bayern. Tip voor het wedden op Werder Bremen – Bayern München: Bayern wint & meer dan 3.5 goals, bij Toto gequoteerd op 2.50.

Werder Bremen – Bayern München Bundesliga wedden

Quotes bij Toto

Winst Werder Bremen: 6.60
Gelijkspel: 4.75
Winst Bayern München: 1.39