18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Lazio – Brescia voorspelling – wedden, quotes en tip 29 juli 2020

Tim Giesbers

Wedstrijd: Lazio – Brescia, Serie A
Aanvang: woensdag 29 juli 2020, 19.30 uur
Beste wedtip: Lazio wint en houdt de nul
Bookmaker: Toto
Quote: 2.09

In de eennalaatste speelronde van de Serie A krijgt de nummer vier de nummer negentien op bezoek. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Lazio – Brescia.

Mineur

Lazio eindigt dit seizoen voor het eerst sinds de jaargang 2014/15 weer eens in de topvier, dus er is eigenlijk genoeg reden om feest te vieren. Maar toch zal het gevoel voor de supporters overheersen dat de Romeinen het seizoen wel heel erg in mineur eindigen. Niet zo lang geleden leek Lazio namelijk een van de grootste kanshebbers voor de titel te zijn. Nederlagen tegen AC Milan (0-3), Lecce (2-1), Sassuolo (1-2) en Juventus (2-1) gooiden roet in het eten.

Nu moet de ploeg van coach Simone Inzaghi genoegen nemen met een plek tussen twee en vier. Veel verschil zal het niet uitmaken, aangezien het gevolg hoe dan ook een plek in de groepsfase van de Champions League van volgend seizoen is. Tip: in vijf van de laatste zes wedstrijden van Lazio gebeurde het dat beide teams minimaal eenmaal wisten te scoren. Je kunt wedden op de voorspelling ‘beide teams scoren’, tegen een quote van 1.83.

Afscheid

Met de laatste reeks wedstrijden neemt Brescia afscheid van de Serie A. Dit jaar deed de club voor het eerst weer op het hoogste niveau mee sinds het seizoen 2010/11. Dit eindigde wel in een deceptie, want twee wedstrijden voor het einde is het duidelijk: Brescia houdt het bij één seizoen. De achterstand op de veilige nummer zeventien is een onoverbrugbare twaalf punten. Tegen Lazio en Sampdoria mag Brescia nog twee keer laten zien wat het in z’n mars heeft.

Toptalent Sandro Tonali heeft weinig te vrezen. De middenvelder staat onder interesse van diverse grote Serie A-clubs. Voor een ander deel van de ploeg staat niet direct Serie A-voetbal te wachten na de zomerstop. Dat is ook wel logisch, gezien de slechte prestaties van de club. Zo gebeurde het vijf keer in de laatste zeven uitduels dat Brescia bij de rust achterstond en ook verloor. Gebruik je dit als tip voor je voorspelling, dan levert wedden je een quote op van 1.46.

Onderlinge resultaten

Kijken we naar het recente onderlinge verleden, dan heeft de thuisploeg een enorm voordeel. Van de laatste zes wedstrijden tussenbeide won Lazio er vier en Brescia één. Het doelsaldo is met 8-3 dan ook in Romeins voordeel. De laatste Lazio – Brescia was in oktober 2010 en eindigde in 1-0.

Teamnieuws

Lazio ziet Manuel Lazzari terugkeren van een schorsing. De rechtsback mag dan ook weer in de basis beginnen. Voorin krijgt topschutter Ciro Immobile gezelschap van Joaquín Correa. Stefan Radu, Senad Lulić en Lucas Leiva zijn geblesseerd.

Bij Brescia moet Daniele Dessena een schorsing van één wedstrijd uitzitten, waardoor Birkir Bjarnason een basisplaats op het middenveld staat te wachten. Door blessures kunnen Andrea Cistana en Dimitri Bisoli niet meespelen.

Lazio – Brescia tip

Lazio – Brescia: voor de thuisploeg lijkt dit de perfecte tegenstander om de goede reeks uit te breiden. Van Brescia hoeven we niet al te veel te verwachten. Tip: wedden op de voorspelling ‘Lazio wint en houdt de nul’ met een quote van 2.09 bij Toto.

Lazio – Brescia Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst Lazio: 1.17
Gelijkspel: 7.90
Winst Brescia: 14.25