18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Internazionale – Napoli voorspelling – wedden, quotes en tip 28 juli 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: Internazionale – Napoli, Serie A
Aanvang: Dinsdag 28 juli 2020, 21.45 uur
Beste wedtip: Winst Internazionale
Bookmaker: Toto
Quote: 2.05

De kampioen van Italië is bekend, maar er zijn nog twee speelronden te gaan. In de aanstaande ronde is het weer tijd voor een mooi affiche, namelijk Internazionale – Napoli. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op deze wedstrijd.

Best of the rest

Juventus domineert de competitie al jaren in Italië, dus voor de andere teams is het ook een prestatie om tweede te worden. Internazionale staat op de tweede plaats met 76 punten en is daarmee momenteel the best of the rest. De concurrentie is groot, want Atalanta Bergamo en Lazio hebben slechts een achterstand van één punt.

Inter boekt de laatste weken wisselvallige resultaten, maar het is al wel zes wedstrijden op rij ongeslagen. Het speelde gelijk tegen Hellas Verona, AS Roma en Fiorentina. Daarnaast won de club wel van Torino, SPAL en Genoa. De bookmakers zien Inter dinsdag ook winnen, want een zege van de nummer twee heeft een quote van 2.05 en een overwinning van Napoli een quote van 3.45.

Matig seizoen in Serie A

De resultaten van Napoli waren de laatste weken ook niet erg constant te noemen, maar in de laatste speelronde won de club wel weer. Sassuolo, wat één plek lager staat, werd met 2-0 verslagen. Dit was een terechte zege van Napoli. De club oogde een stuk sterker en gaf achterin weinig weg, waardoor de kansenverhouding erg in het voordeel was van de blauw-witten.

Die wisselvalligheid is niet iets van de laatste weken, want dit was heel het seizoen al het geval. Napoli staat op een magere zevende plaats en dit is eigenlijk te laag voor de club uit Napels. Het team won dit seizoen wel de Coppa Italia, waardoor het een plek in de Europa League heeft veiliggesteld.

Blessures en schorsingen

Beide teams zullen spelers moeten missen in de aanstaande wedstrijd. Inter kan niet beschikken over Roberto Gagliardini, omdat de middenvelder is geschorst door een teveel aan gele kaarten. Daarnaast liepen Matías Vecino en Stefan de Vrij eerder deze maand blessures op, waardoor zij naar alle waarschijnlijkheid ook niet in actie komen.

Aan de kant van Napoli zijn geen opvallende blessures bekend, maar wel een belangrijke speler die niet speelt. Dries Mertens is namelijk geschorst, omdat hij te veel gele kaarten op zijn naam heeft staan.

Meerdere ontmoetingen

Het is zeker niet voor het eerst dat de teams elkaar treffen dit seizoen, want ze speelden zowel voor de competitie als in het bekertoernooi al tegen elkaar. De eerste ontmoeting was in de Serie A en deze won Inter met 1-3 in een gelijk opgaand duel. Later in het seizoen stonden er nog twee ontmoetingen in de Coppa Italia op het programma. Napoli won de uitwedstrijd met 0-1 en in eigen huis behield het deze voorsprong door met 1-1 gelijk te spelen. De teams zijn dus erg aan elkaar gewaagd.

Internazionale – Napoli tip

Inter staat een stuk hoger gepositioneerd en was in competitieverband ook al te sterk voor Napoli eerder dit seizoen. De uitploeg was in de Coppa Italia wel over twee duels gezien de sterkere, maar de club was in dit toernooi ook beduidend beter dan in de competitie. De tip bij deze wedstrijd is daarom dat Internazionale wint. Deze voorspelling van Internazionale – Napoli heeft een quote van 2.05.

Internazionale – Napoli Serie A wedden

Quotes bij Toto
Winst Internazionale: 2.05
Gelijkspel: 3.70
Winst Napoli: 3.45