18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Kroatië – Rusland voorspelling – wedden, quotes en tip, 14 november 2021

Harm Jelle Westra Harm Jelle Westra

Minder dan 2.5 doelpunten

bet365
1.85
Wed nu

*Quoteringen van vandaag. Alle informatie wordt zonder garantie gegeven. De quoteringen kunnen veranderen.

Het zullen spannende dagen zijn voor vele Europeanen, want met nog maar een of twee wedstrijden te gaan, zijn er nog maar een paar landen zeker van kwalificatie voor het WK 2022 in Qatar. In groep H staat er met Kroatië – Rusland ook een heuse kraker op het programma. Waar Rusland aan een gelijkspel genoeg heeft, moet Kroatië in eigen huis de drie punten pakken voor rechtstreekse kwalificatie. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op de wedstrijd Kroatië – Rusland.

Kroatië: Teaminfo en vorm

Bij Kroatië denk je al snel aan het WK van 2016. Na een foutloze groepsfase, twee strafschoppenseries en een enerverende verlenging tegen Engeland, haalden de Kroaten de finale tegen Frankrijk. Uiteindelijk trokken de Fransen aan het langste eind, maar werd het team van Zlatko Dalić geroemd en Luka Modrić gekroond tot speler van het toernooi. Nu, bijna vier jaar later, is deelname aan het volgende wereldkampioenschap alles behalve een zekerheid.

De geblokten zullen in ieder geval met vertrouwen uitkijken naar de clash met de Russen. Na het EK werden er namelijk zes kwalificatiewedstrijden gespeeld waarvan er vier werden gewonnen en twee gelijkgespeeld. Donderdag werd Malta nog met 1-7 van de mat geveegd. Doelpuntenmakers waren Ivan Perišić, Duje Ćaleta-Car, Mario Pašalić, Luka Modrić, Lovro Majer (2x) en Andrej Kramarić. Malta kwam op het scorebord door een knullig eigen doelpunt van Marcelo Brozović.

Kroatië mist momenteel geen noemenswaardige spelers.

Malta1
Kroatië7

11/11/2021

Kroatië2
Slowakije2

11/10/2021

Cyprus 0
Kroatië3

08/10/2021

Kroatië3
Slovenië0

07/09/2021

bet365
Tot wel €100 in wedkredieten

Welkomstbonus. Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Rusland: Teaminfo en vorm

Na een teleurstellend EK van afgelopen zomer, lijkt het elftal van Stanislav Tsjertsjesov gebrand te zijn om zich te revancheren op het wereldtoneel. De Russen zijn in ieder geval goed bezig, want de laatste vijf wedstrijden eindigden allemaal in een overwinning.

Ook Rusland haalde donderdag flink uit. Door doelpunten van Aleksandr Erokhin (2x), Fjodor Smolov, Andrei Mostovoy, Aleksei Sutormin en Anton Zabolotny werd Cyprus met een kater naar huis gestuurd.

De Russen zullen met een fitte selectie afreizen naar Kroatië.

Rusland6
Cyprus0

11/11/2021

Slovenië 1
Rusland2

11/10/2021

Rusland1
Slowakije0

08/10/2021

Rusland1
Portugal0

07/09/2021

Quoteringen Kroatië – Rusland

Laatste resultaten Kroatië – Rusland

Een van de weinige keren dat beide landen punten verspeelden in de kwalificatie was tegen elkaar. Het duel in Rusland eindigde in een doelpuntloos gelijkspel.

Belangrijke feiten voor jouw weddenschap op Kroatië – Rusland

  • Luka Modrić was 3 keer trefzeker in 6 kwalificatiewedstrijden.
  • Fedor Smolov scoorde 2 keer en gaf 4 assists in 5 kwalificatiewedstrijden.
  • Kroatië en Rusland zijn na het EK van afgelopen zomer nog ongeslagen.
  • Rusland won nog nooit een officieel duel met de Kroaten.
  • Rusland kreeg de laatste 6 wedstrijden maar 1 doelpunt tegen.

Onze voorspelling voor Kroatië – Rusland

Deze wedstrijd is erg lastig om te voorspellen. Kroatië zal moeten winnen om zich direct te plaatsen voor het WK, waar de 36-jarige Luka Modrić zijn laatste trucje hoopt te vertonen. Rusland daarentegen heeft genoeg aan een punt en staat defensief sterk. We verwachten een spannende pot met weinig doelpunten. Tip: wedden op ‘Minder dan 2.5 doelpunten’. Deze weddenschap heeft een quotering van 1.85 bij bet365.

bet365
1.85
Minder dan 2.5 doelpunten