18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bosnië en Herzegovina – Finland voorspelling – wedden, quotes en tip, 13 november 2021

Bob Ligthart
bet365
2.00
Beide teams scoren

*Quoteringen van vandaag. Alle informatie wordt zonder garantie gegeven. De quoteringen kunnen veranderen.

Frankrijk is de baas in groep D van de WK-kwalificatie, maar de landen daarachter strijden ook nog volop mee om een ticket voor de play-offs. Bosnië en Finland staan momenteel op de plekken waar ze niet willen staan en mogen daarom eigenlijk geen punten meer verliezen. Zaterdagmiddag staan ze tegenover elkaar en in dit artikel staan onze voorspellingen met de daarbij behorende tips en quoteringen.

Bosnië en Herzegovina: Teaminfo en vorm

Bosnië en Herzegovina is de huidige nummer vier van groep D en heeft momenteel zeven punten. Met nog twee wedstrijden te gaan is er nog van alles mogelijk, want de achterstand op nummer twee Oekraïne is slechts twee punten. Bosnië kreeg in de afgelopen groepswedstrijd de uitgelezen mogelijkheid om het gat te dichten, maar het speelde gelijk tegen de nummer twee. Het gat bleef daardoor twee punten.

Als we de stijl van Bosnië moeten omschrijven komen we op ‘degelijk’ uit. Het team creëert meestal niet heel veel, maar houdt de tegenstander vaak wel goed tegen. Zo speelde het in deze kwalificatiereeks al eens met 1-1 gelijk tegen Frankrijk. Daarna speelde het land nog gelijk tegen Kazachstan en won het nog van datzelfde land. De laatste wedstrijd was dus een gelijkspel tegen Oekraïne.

De meest bekende namen in de selectie bij Bosnië zijn Edin Dzeko (internazionale) en Miralem Pjanic (Besiktas).

Oekraïne1
Bosnië en Herzegovina1

12/10/2021

Kazachstan0
Bosnië en Herzegovina2

09/10/2021

Bosnië en Herzegovina2
Kazachstan2

07/09/2021

Bosnië en Herzegovina1
Koeweit0

04/09/2021

bet365
Tot wel €100 in wedkredieten

Welkomstbonus. Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Finland: Teaminfo en vorm

Finland staat net een plekje boven Bosnië. De Finnen staan namelijk op de derde plaats met acht punten. Bij een gelijkspel blijft Finland dus boven Bosnië staan, maar er is een overwinning nodig om de tweede plek te bemachtigen. Bij een puntendeling komt Finland wel op hetzelfde puntenaantal als de nummer twee Oekraïne.

In de afgelopen groepswedstrijd herpakte Finland zich na eerder twee keer op rij verloren te hebben. De Finnen wonnen op 12 oktober met 0-2 van Kazachstan door twee goals van Teemu Pukki. Daarvoor had het land verloren van Frankrijk en Oekraïne.

Bij Finland moeten de goals van Pukki komen. Hij is verantwoordelijk voor de laatste drie doelpunten van zijn land in deze WK-kwalificatiereeks. Daarbij moet wel gezegd worden dat Joel Pohjanpalo ook vaker heeft bewezen trefzeker te kunnen zijn voor de Finnen.

Kazachstan0
Finland2

12/10/2021

Finland1
Oekraïne2

09/10/2021

Frankrijk2
Finland0

07/09/2021

Finland1
Kazachstan0

04/09/2021

Quoteringen Bosnië en Herzegovina – Finland

Kansen zijn momenteel niet beschikbaar.
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt november 27, 2021 2:44 pm.

Laatste resultaten Bosnië en Herzegovina – Finland

De landen speelden eerder dit jaar nog tegen elkaar. Dit was in de eerste week van de WK-kwalificatiereeks. Het werd zowaar een erg aantrekkelijke wedstrijd met genoeg kansen en goals. Al was het wel even wachten op die doelpunten. Pjanic opende de score in de 55ste minuut. Kort daarna trok Pukki de stand weer meteen gelijk. De Fin zorgde er in de 77ste minuut zelfs met zijn tweede goal voor dat Finland op een 2-1 voorsprong kwam. Toch won zijn land niet. Bosnië maakte in de 84ste minuut namelijk gelijk via Miroslav Stevanovic. Hij bepaalde daarmee de eindstand op 2-2.

Belangrijke feiten voor jouw weddenschap op Bosnië en Herzegovina – Finland

  • Finland staat 3de in groep D, Bosnië 4de.
  • Bosnië is 4 duels op rij ongeslagen in de WK-kwalificatiereeks.
  • Pukki scoorde 6 van de 7 doelpunten van Finland in de kwalificatie.
  • Pjanic is met 2 goals de topscorer van Bosnië in deze reeks.
  • De winnaar van de wedstrijd klimt naar plek 2 in groep D.

Onze voorspelling voor Bosnië en Herzegovina – Finland

Het is een erg belangrijke wedstrijd die een grote rol speelt in het kwalificeren voor het WK. De teams maakten er vorige keer een mooi duel van en we verwachten dit keer weer dat beide landen in staat zijn om te scoren. De selectie van Bosnië ziet er wat sterker uit, maar Finland heeft al vaker bewezen een lastige tegenstander te zijn. Het land staat niet voor niets derde, terwijl Bosnië vierde staat. Onze voorspelling voor Bosnië en Herzegovina – Finland is dat beide teams scoren en dit levert een quotering van 2.00 op bij bet365.

bet365
2.00
Beide teams scoren