18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Japan – Senegal voorspelling, wedden, quotes & tip – WK 2018

Joris Gemen

Wedstrijd: Japan – Senegal, WK 2018
Aanvang: zondag 24 juni 2018, 17.00 uur
Beste wedtip: winst Senegal
Bookmaker: Toto
Quote: 2.25

Japan en Senegal hebben hun openingswedstrijd allebei gewonnen. De winnaar van dit duel verzekert zich dus van de knock out-fase. In deze voorbeschouwing komen verschillende tips en quoteringen voorbij.

Goed begin

De Japanners zijn het WK goed begonnen met een verrassende overwinning op Colombia. In deze wedstrijd viel ook de eerste rode kaart van dit toernooi. Na drie minuten moest de Colombiaan Carlos Sánchez het veld ruimen na een handsbal in het strafschopgebied. Shinji Kagawa benutte vervolgens de toegekende strafschop en Japan stond al vroeg op een 0-1 voorsprong. Colombia toonde veerkracht en kreeg loon na werken. Uit een vrije trap tekende Juan Fernando Quintero voor de gelijkmaker. In de tweede helft was het Colombiaanse verzet wel gebroken en kreeg Japan ruimte. Een kwartier voor tijd kopte Yuya Osako uit een corner de verdiende 1-2 binnen en ditmaal kwam de voorsprong niet meer in gevaar.

Door de overwinning zet Japan een grote stap richting de volgende ronde. Een tip voor een weddenschap is om voor Japan te kiezen in de knock-outfase. Hier staat een quotering van 1.55 voor.

Knullige treffers

Ook Senegal wist zijn eerste duel te winnen. Met de jongste trainer, Aliou Cissé, aan het roer op dit wereldkampioenschap wonnen de Senegalezen met 1-2 van Polen. De Polen maakten op hun beurt geen beste indruk en de twee tegentreffers ondersteunden dit gegeven nog maar eens. Bij het eerste doelpunt verschalkte de Pool Thiago Cionek zijn eigen doelman. Bij de tweede treffer stond de Poolse verdediging te slapen toen M’Baye Niang na een blessurebehandeling plots weer in het veld stond en de bal zo kon oppikken. Hij speelde de bal voorbij de uitkomende keeper Wojciech Szczęsny en kon eenvoudig scoren.

Toch zal Senegal tevreden zijn over het vertoonde spel en het is dan ook niet onverstandig om Senegal mee te rekenen voor de knockout-fase. Een tip is om te wedden op Senegal in de volgende ronde. Je krijgt dan 1.25 keer je inzet terug. De bookmakers zien voor deze wedstrijd de Senegalezen ook als favoriet. De quoteringen zijn namelijk als volgt: 2.25 voor een overwinning van Senegal, 2.99 voor een gelijkspel en 3.31 voor een overwinning van Japan.

Onderlinge resultaten

Van de laatste drie keer dat Japan en Senegal elkaar ontmoetten waren er twee overwinningen voor Senegal. Één keer eindigde het in een gelijkspel. De laatste keer dat beide landen het tegen elkaar opnamen was op 10 september 2003. Het werd toen 0-1 voor de Afrikanen. Het lijkt aan de hand van dit gegeven dan ook logisch om op een Senegalese overwinning te wedden.

Geblesseerde en/of afwezige spelers

Bij Japan zijn er twee spelers geblesseerd. Middenvelders Ryota Oshima (rugblessure) en Keisuke Honda (dijblessure) zijn er tegen Senegal niet bij.

Bij Senegal zijn er geen blessures.

Japan – Senegal tip

Beide ploegen hebben op dit moment de beste papieren om de knockout-fase te bereiken. Nog een tip is dan ook om Japan en Senegal als beste twee landen van groep H te kiezen. Bij Toto krijg je dan 2.50 keer je inzet terug.

Voor zowel Japan als Senegal is een overwinning genoeg om de volgende ronde te bereiken. Hierdoor zal het waarschijnlijk een open wedstrijd worden. Senegal heeft de statistieken in haar voordeel wat betreft onderlinge ontmoetingen en Japan heeft de overwinning tegen Colombia voor een groot deel te danken aan de vroege rode kaart.

Het lijkt daarom een goede optie om te wedden op een overwinning voor Senegal. De wedtip is dan ook als volgt: Senegal wint met een quotering van 2.25 bij Toto.

Japan – Senegal WK 2018 wedden

Quotes bij Toto

Winst Japan: 3.31
Gelijkspel: 2.99
Winst Senegal: 2.25