18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Heracles Almelo – Feyenoord voorspelling – wedden, quotes en tip 11 november 2018

Tim Giesbers

Wedstrijd: Heracles Almelo – Feyenoord, Eredivisie
Aanvang: zondag 11 november 2018, 16.45 uur
Beste wedtip: winst Heracles Almelo of gelijkspel
Bookmaker: Toto
Quote: 1.98

Een ware subtopwedstrijd, tussen de nummers drie en vier: Heracles Almelo – Feyenoord. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op dit duel.

Op schot

Aan het begin van het seizoen stelde de onervaren technisch manager Mark-Jan Fledderus de Duitse oefenmeester Frank Wormuth aan bij Heracles Almelo. Deze Duitser was jarenlang actief geweest bij de Duitse trainersopleiding en als bondscoah van Duitsland -20, maar het is alweer dertien jaar geleden dat hij een club onder zijn hoede had. Tot nu toe verrast Wormuth echter flink. Ondanks op het oog pijnlijke nederlagen tegen Willem II (5-0), Vitesse (4-0) en NAC Breda (2-1) staan de Almeloërs namelijk wel netjes op een derde plaats in de Eredivisie.

Voornamelijk Kristoffer Peterson beleeft een tweede jeugd dit seizoen. De Zweed, eerder niet goed genoeg voor Liverpool en ook weinig overtuigend bij FC Utrecht, maakte al acht doelpunten, waarmee hij alleen Luuk de Jong voor hoeft te laten gaan op de topscorerslijst. Niet alleen Peterson is op schot dit seizoen, maar zijn hele team lijkt dat te zijn. Alleen PSV (39) en Ajax (30) hebben vaker gescoord dan Heracles (25). In totaal vielen al 47 doelpunten in de 11 wedstrijden van de club, gemiddeld 4,63 keer per wedstrijd. Wedden op veel doelpunten kan een goede tip zijn, zoals de voorspelling ‘meer dan 3,5 goals’. Deze krijgt van Toto een quote van 2.20.

Slordig buitenshuis

In Rotterdam zal men zich geen illusies meer maken: een kampioenschap zit er waarschijnlijk niet meer in voor Feyenoord. De achterstand is (hoewel Feyenoord nog een wedstrijd tegoed heeft) inmiddels opgelopen tot dertien punten op PSV en acht op Ajax. Wint Feyenoord het inhaalduel met VVV-Venlo (dat niet door kon gaan omdat de stadionverlichting uitviel), dan is de achterstand alsnog tien en vijf punten. Gezien de matige uitvorm van zeven punten uit vijf wedstrijden wordt het lastig deze achterstand in te halen.

Wanneer Feyenoord aantreedt in de eigen Kuip zijn er weinig zorgen voor de supporters, gezien de reeks van vijf overwinningen uit vijf wedstrijden. Buitenshuis gaat het wat minder voor Giovanni van Bronckhorst en zijn team. Bij De Graafschap (2-0) en Ajax (3-0) werd verloren en tegen AZ en Willem II (beiden 1-1) werd maar één punt gehaald. Alleen bij sc Heerenveen werd met 3-5 gewonnen. Tip: je kunt wedden dat Feyenoord opnieuw niet goed presteert en dat het niet weet te winnen in Almelo. De quote voor deze voorspelling is 1.98.

Onderlinge resultaten

De wedstrijd Heracles Almelo – Feyenoord levert een mooie terugblik op voor Feyenoord. Gezien de laatste zes onderlinge wedstrijden zijn de Rotterdammers namelijk flink in het voordeel. Van deze duels won Feyenoord er vijf en eenmaal werd het gelijk.

Teamnieuws

Bij Heracles moet coach Frank Wormuth het stellen zonder verdedigers Maximilian Rossmann, Robin Pröpper en Jeff Hardeveld en ook middenvelder Stefan Jakubiak en aanvaller Silvester van der Water spelen niet mee tegen Feyenoord.

Feyenoord-verdediger Jeremiah St. Juste zit zijn laatste van twee wedstrijden schorsing uit tegen Heracles. Ridgeciano Haps is weer aan het trainen, maar het is niet zeker of hij nu kan starten.

Heracles Almelo – Feyenoord tip

Heracles Almelo – Feyenoord is een ware subtopper, wat niet iedereen had voorspeld aan het begin van het seizoen. Heracles lijkt gezien de goede vorm in eigen huis en de mindere vorm van Feyenoord buitenshuis de favoriet voor dit duel. Deze tip kun je meenemen in je voorspelling, door bijvoorbeeld te wedden op ‘Heracles wint of speelt gelijk’ met een quote van 1.98.

Heracles Almelo – Feyenoord Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst Heracles Almelo: 4.55
Gelijkspel: 4.10
Winst Feyenoord: 1.62