18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Genoa – Internazionale voorspelling – wedden, quotes en tip 25 juli 2020

Joris Gemen

Wedstrijd: Genoa – Internazionale , Serie A
Aanvang: zaterdag 25 juli 2020, 19.30 uur
Beste wedtip: winst Internazionale
Bookmaker: Toto
Quote: 1.63

In de Serie A staat speelronde 36 op het programma. Daarin staan Genoa – Internazionale tegenover elkaar. Het is het duel tussen de nummers zeventien (Genoa) en drie (Internazionale). Het verschil in punten: 37. Dit is onze voorbeschouwing voor Genoa – Internazionale.

Degradatie ligt nog op de loer

Voor Genoa ligt degradatie nog altijd op de loer. De ploeg staat op dit moment op de zeventiende plaats met 36 punten uit 35 wedstrijden. Het is met dat puntenaantal nog niet uit de gevarenzone vertrokken. De afstand met nummer achttien Lecce bedraagt vier punten. Die plaats betekent rechtstreekse degradatie naar de Serie B.

Genoa heeft de laatste twee wedstrijden winnend afgesloten. Eerst kruiste het de degens met degradatieconcurrent Lecce in een rechtstreeks duel. In eigen huis boekte Genoa een 2-1 overwinning. Daarna volgde een uitwedstrijd bij Sampdoria. Ook daar werd dus gewonnen. Het werd 1-2 voor Genoa. Die overwinningen verschaften de ploeg enige rust. Het moet weliswaar nog steeds oppassen, maar de situatie is momenteel stabiel.

Derde plaats

Internazionale staat op de derde plaats en kan het kampioenschap zo goed als vergeten. Het behaalde 73 punten uit 35 wedstrijden. De afstand met koploper Juventus bedraagt op dit moment zeven punten. Er zijn nog drie wedstrijden te spelen en daarin kan Inter maximaal negen punten verdienen. Om het kampioenschap alsnog te bewerkstelligen moet Juventus dus nog serieuze steken laten vallen.

Inter heeft de laatste twee wedstrijden puntverlies geleden. Het kwam twee keer op een rij niet verder dan een gelijkspel. Eerst speelde het met 2-2 gelijk op bezoek bij AS Roma en vervolgens kwam het niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Fiorentina.

Wat denken de bookmakers van Genoa – Internazionale ?

De bookmakers zien Internazionale als de favoriet voor de overwinning. Een Milanese overwinning heeft een quotering van 1.63. Een overwinning van Genoa staat gequoteerd op 4.65 en een gelijkspel op 4.00.

Terug in de tijd

De eerste ontmoeting tussen Genoa en Internazionale stond op 21 december 2019 op het programma. Het werd een eenzijdig duel, want Inter won met maar liefst 4-0. Romelu Lukaku had een belangrijk aandeel in de overwinning. De Belgische spits nam twee treffers voor zijn rekening.

Teamnieuws

Inter krijgt dit seizoen relatief weinig tegentreffers om de oren. De Milanese ploeg incasseerde tot nu toe pas 36 keer een tegendoelpunt. Daarmee heeft het samen met Juventus de minst gepasseerde verdediging van de Serie A.

Ook op het gebied van het maken van doelpunten gaat het Inter voor de wind. Het scoorde tot nu toe 74 keer. Met dat aantal is het niet de meest scorende ploeg van de Serie A. Dat is Atalanta Bergamo namelijk met 95 doelpunten.

Genoa – Internazionale tip

Genoa-uit moet geen probleem zijn voor Inter, maar de ploeg leed wel twee keer puntverlies op een rij. Genoa wist de laatste twee wedstrijden daarentegen wél te winnen, maar beschikt over een mindere selectie. Onze tip bij Genoa – Internazionale is dan ook dat de bezoekers winnen. Die weddenschap heeft een quotering van 1.63 bij Toto.

Genoa – Internazionale Serie A wedden

Quotes bij Toto

Winst Genoa: 4.65
Gelijkspel: 4.00
Winst Internazionale : 1.63