18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AC Milan – Atalanta Bergamo voorspelling – wedden, quotes en tip 24 juli 2020

Bob Ligthart

Wedstrijd: AC Milan – Atalanta Bergamo, Serie A
Aanvang: Vrijdag 24 juli 2020, 21.45 uur
Beste wedtip: Winst Atalanta Bergamo
Bookmaker: Toto
Quote: 2.12

AC Milan en Atalanta Bergamo draaien momenteel erg goed in de Serie A en vrijdag gaan ze het tegen elkaar opnemen. In dit artikel staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op AC Milan – Atalanta Bergamo.

Sterk uit corona-break

De noodgedwongen onderbreking heeft geen negatief effect op het spel van AC Milan gehad. De club boekt goede resultaten, want het verloor nog geen enkele competitiewedstrijd sinds de hervatting van de Serie A. Dit waren zeven overwinningen en twee gelijke spelen. De club uit Milaan wist zelfs van AS Roma, Lazio en Juventus te winnen.

AC Milan staat door deze sterke reeks nu op de vijfde plek in de Italiaanse competitie. De rood-zwarten plaatsen zich direct voor de groepsfase van de Europa League als ze deze positie tot het einde van dit seizoen weten vast te houden.

Doelpuntenmachine

Atalanta heeft zich dit seizoen tot ware doelpuntenmachine ontpopt. Het team scoorde dit seizoen al 95 keer en met nog vijf wedstrijden te gaan zou de magische grens van 100 doelpunten zomaar overschreden kunnen worden. De ploeg die na Atalanta het meest heeft gescoord, is Internazionale met 74 doelpunten. Dit zijn er maar liefst 21 minder om maar even aan te geven hoe vaak de club uit Bergamo al scoorde in dit seizoen.

Als je zoveel scoort, dan ga je natuurlijk ook veel wedstrijden winnen. Atalanta heeft zich knap naar de tweede plaats weten te vechten. De club heeft 74 punten, wat er zes minder zijn dan het aantal van koploper Juventus, dat een wedstrijd minder heeft gespeeld. Er moet dus nog wel wat geks gebeuren wil Atalanta zich echt op de titel kunnen richten.

Blessures en schorsingen

Aan de kant van AC Milan zijn er nogal wat afwezigen. Zo zijn Theo Hernández en Ismaël Bennacer geschorst door een te hoog aantal gele kaarten. Daarnaast zijn spelers als Mateo Mussachio en Léo Duarte al een tijdje geblesseerd en later voegde Samu Castillejo zich hier ook bij. Eerder deze week kregen ook Alessio Romagnoli en Andrea Conti last van pijntjes, waardoor zij ook onzeker zijn voor vrijdag. De opstelling van Milan zal dus flink op de schop gaan ten opzichte van de normale elf.

Bij Atalanta is alleen Josip Iličić nog niet helemaal fit. Hij scoorde eerder dit seizoen twee keer in de thuiswedstrijd.

Harde cijfers

Eerder dit seizoen werd het een zware dag voor AC Milan. Atalanta veegde de club uit Milaan namelijk met maar liefst 5-0 van het veld. Dit was een terechte uitslag, want de thuisploeg was gewoon veel beter en ging ook nog eens goed met de kansen om. De wedkantoren zien Atalanta nu ook als de favoriet. Een zege van de club heeft namelijk een quote van 2.12, terwijl een overwinning van Milan een quotering van 2.85 oplevert.

AC Milan – Atalanta Bergamo tip

De clubs zijn allebei in vorm en doen bovenin mee. Atalanta is de favoriet, ondanks dat het uit speelt en dit komt mede door de eerste ontmoeting van dit seizoen. Het was veel te sterk voor AC Milan. Deze keer zullen de verschillen vermoedelijk wat kleiner zijn, maar de tip is wel dat Atalanta wint. Deze voorspelling van AC Milan – Atalanta Bergamo heeft een quote van 2.12.

AC Milan – Atalanta Bergamo Serie A wedden

Quotes bij Toto
Winst AC Milan: 2.85
Gelijkspel: 3.90
Winst Atalanta Bergamo: 2.12