18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Excelsior – Ajax wedden, tips en quotes 11 november 2018

Dirk Maas

Wedstrijd: Excelsior – Ajax, Eredivisie
Aanvang: zaterdag 11 november 2018, 14.30 uur
Beste wedtip: Ajax wint & under 3.5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 2.19

Ajax verkeert in een blakende vorm. De Amsterdammers zijn in de Eredivisie schier onpasseerbaar. Tegenstander in de 12e speelronde is Excelsior, een club waartegen Ajax het de laatste jaren nooit gemakkelijk had. Dit is onze voorbeschouwing met bijbehorende wedtips en quotes.

Bijna niet te passeren

Ajax zette afgelopen woensdag een reuzenstap richting de knock-outfase van de Champions League. Als Benfica op dinsdag 27 november niet wint van Bayern München, dan zijn de Amsterdammers al tijdens de voorlaatste speelronde van de poulefase verzekerd van een plaats bij de laatste 16.

De tegengoal die Ajax incasseerde in Lissabon was de eerste sinds het 1-1 gelijkspel in München. In Eredivisie-verband hield Ajax dit seizoen in 9 van zijn 11 duels de nul. Wedden op Ajax wint zonder tegendoelpunt van Excelsior is gequoteerd op 1.83.

Een iets lucratievere wedtip is het voorspellen dat Ajax beide helften wint. Deze weddenschap heeft een quotering van 1.88 en is aan te raden aangezien Ajax in 7 van zijn laatste 9 Eredivisie-duels beide helften won.

Excelsior biedt goed weerstand

Excelsior verloor zijn laatste twee duels en zakte daardoor naar de 11e plaats. De Kralingers scoorden dit seizoen in 9 van hun 11 competitieduels. Excelsior legde Ajax in hun laatste 3 onderlinge duels het vuur na aan de schenen: 1-1 in Rotterdam in 2016/17, een 3-1 verlies in Amsterdam en een 1-2 thuisnederlaag in 2017/18. Wedden op beide teams scoren is gequoteerd op 2.00.

In de laatste twee thuisduels van Excelsior tegen Ajax kwam de Rotterdamse club op voorsprong, beide keren in de eerste helft. Wedden op Excelsior scoort het 1e doelpunt is gequoteerd op 3.65. Voorspellen dat Excelsior het 1e doelpunt van de 1e helft maakt, heeft een quotering van 4.45.

In Excelsiors laatste 2 Eredivisie-duels vielen in beide helften meer dan 1.5 doelpunt. Wedden op meer meer dan 1.5 doelpunt in beide helften is gequoteerd op 3.65. Excelsior maakte dit seizoen in 8 van zijn 11 duels een goal in de 1e helft. Wedden op beide teams scoren in de 1e helft heeft een quotering van 3.55.

Handicap weddenschappen bij Excelsior – Ajax

Ajax won dit seizoen 6 van zijn 11 competitieduels met een marge van 3 goals verschil. Voorspellen dat Ajax met handicap -2 wint, is gequoteerd op 2.12. Op basis van de recente onderlinge historie is het ook een optie om te wedden op Excelsior wint met handicap +2. Deze weddenschap is gequoteerd op 2.70.

In 7 van Ajax’ 11 competitieduels dit seizoen vielen er minder dan 3.5 competitiegoals. Ajax won 7 van zijn laatste 8 Eredivisieduels tegen Excelsior en in 6 van die 7 wedstrijden vielen er minder dan 3.5 goals. Wedden op Ajax wint & minder dan 3.5 goals is gequoteerd op 2.19.

Dusan Tadic is clubtopscorer bij Ajax met 7 goals bij Ajax. Wedden op een goal van Tadic bij Excelsior – Ajax is gequoteerd op 1.90. Tadic maakte dit seizoen in 4 van Ajax’ Eredivisie-duels de laatste goal. Voorspellen dat Tadic de laatste goal van de wedstrijd maakt tijdens Excelsior – Ajax is gequoteerd op 4.85.

Excelsior – Ajax tip

Ajax wint dit seizoen bijna al zijn duels. Op enkele uitschieters na vallen er nooit meer dan 3.5 goals in Eredivisie-duels van Ajax. De recente historie van Excelsior – Ajax laat een zelfde beeld zien: in 6 van de laatste 8 duels won Ajax en vielen er minder dan 3.5 goals. Tip bij het wedden op Excelsior – Ajax: Ajax wint & under 3.5 goals, bij Toto gequoteerd op 2.19.

Excelsior – Ajax Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst Excelsior: 18.00
Gelijkspel: 8.35
Winst Ajax: 1.14