18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

De Graafschap – PSV wedden, tips en quotes 10 november 2018

Dirk Maas

Wedstrijd: De Graafschap – PSV, Eredivisie
Aanvang: zaterdag 10 november 2018, 19.45 uur
Beste wedtip: meer dan 4.5 goals
Bookmaker: Toto
Quote: 2.70

PSV heeft na 11 Eredivisie-duels het maximaal aantal punten behaald. De Graafschap is in Doetinchem de tegenstander in speelronde 12. De laatste duels tussen beide clubs waren altijd een doelpuntenfestijn. Dit zijn onze tips, quotes en voorspellingen bij het wedden op De Graafschap – PSV.

Wedden op een doelpuntenfestijn

Na het verlies bij Tottenham Hotspur rest PSV waarschijnlijk alleen nog de competitie. Dankzij de 1-0 thuiszege op Vitesse evenaarden de Eindhovenaren de op twee na beste start van een club ooit in de geschiedenis van de Eredivisie.

Alleen het Ajax van 1995/96 (12 zeges vanaf de start) en het PSV van 1987/88 (17 zeges vanaf de start) deden het ooit beter. In duels van PSV vallen dit seizoen gemiddeld 4 goals per duel. In wedstrijden van De Graafschap worden dit seizoen gemiddeld 3 goals per wedstrijd gescoord. Wedden op meer dan 3.5 goals is gequoteerd op 1.72.

In de laatste drie wedstrijden tussen De Graafschap en PSV vielen telkens minimaal 5 goals (zeges van 4-2, 3-6 en 4-1 voor PSV). Wedden op meer dan 4.5 goals bij De Graafschap – PSV is gequoteerd op 2.70. Voorspellen dat er meer dan 5.5. goals worden gescoord heeft een quotering van 4.50.

Handicap wedden

De Graafschap begon de competitie veelbelovend met een 2-0 zege op Feyenoord, maar daarna viel er weinig meer te genieten voor de Superboeren. Alleen tegen Willem II en Excelsior behaalden de Doetinchemmers nog een driepunter. De Graafschap is daardoor op de 15e plaats beland.

Twee van de laatste zes Eredivisie-duels werden met een marge van minimaal drie goals verschil verloren. Gezien het feit dat PSV tegen clubs uit het rechterrijtje dit seizoen vaak met 3 goals verschil heeft gewonnen, is de wedoptie ‘PSV wint met handicap -2’ voor de hand liggend. Deze wedmogelijkheid is gequoteerd op 2.24.

Gelet op de scoringsdrift van PSV is het aannemelijk dat PSV in beide helften meer dan 1.5 goal maakt. Wedden op PSV maakt meer dan 1.5 goal in de 1e helft is gequoteerd op 2.26. Voorspellen dat PSV meer dan 1.5 doelpunt in de 2e helft maakt, heeft een quotering van 1.82. Beide helften meer dan 1.5 doelpunt is gequoteerd op 2.52.

Wedden op Luuk de Jong en Hirving Lozano

PSV incasseerde dit seizoen slechts 4 tegengoals en hield in 7 van de 11 duels de nul. Wedden op PSV wint zonder tegendoelpunt is gequoteerd op 2.12. Voorspellen dat PSV beide helften wint, heeft een quotering van 2.06.

Een kanttekening bij de scoringsdrift van PSV is dat het merendeel van de goals in thuisduels werd gescoord. De 0-7 bij ADO Den Haag uitgezonderd werden er altijd 2.5 of minder goals gescoord. Wedden op PSV wint & under 3.5 goals is gequoteerd op 2.47. Voorspellen dat PSV wint & under 2.5 goals heeft een quotering van 4.65.

Voorspellen dat Luuk de Jong en Hirving Lozano scoren tegen De Graafschap heeft niet zo hoge quoteringen. Lucratiever is het om op het eerste of laatste doelpunt van de wedstrijd te wedden. Voorspellen dat Luuk de Jong de eerste goal maakt, is gequoteerd op 3.95. Lozano heeft een quotering van 3.55 voor die weddenschap. Wedden op Lozano als laatste doelpuntenmaker is eveneens gequoteerd op 3.55. Luuk de Jong heeft ook een quotering van 3.95 als laatste doelpuntenmaker.

De Graafschap – PSV tip

De laatste 3 Eredivisie-duels tussen De Graafschap en PSV zijn rijk aan goals geweest: telkens minimaal meer dan 4.5 goals. Tegen vergelijkbare staartploegen als Willem II en Emmen noteerde PSV uitslagen van respectievelijk 6-1 en 6-0. Tip bij het wedden op De Graafschap – PSV: meer dan 4.5 goals, bij Toto gequoteerd op 2.70.

De Graafschap – PSV Eredivisie wedden

Quotes bij Toto

Winst De Graafschap: 10.75
Gelijkspel: 6.65
Winst PSV: 1.19