18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

De Graafschap – FC Eindhoven voorspelling – wedden, quotes en tip, 15 oktober 2021

Bob Ligthart

Wedstrijd: De Graafschap – FC Eindhoven, Keuken Kampioen Divisie
Aanvang: Vrijdag 15 oktober 2021, 20.00 uur
Beste wedtip: Winst De Graafschap & Beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 2.61

De Graafschap gaat dit seizoen voor niets minder dan promotie. Zeker na het mislopen van de Eredivisie in het vorige seizoen. De volgende hobbel in de weg naar promotie is FC Eindhoven, dat het ook prima doet en achtste staat. In deze voorbeschouwing lees je voorspellingen, tips en quoteringen die helpen bij het wedden op De Graafschap – FC Eindhoven.

De Graafschap: Teaminfo en vorm

De Superboeren staan momenteel op de tweede plaats met negentien punten. Dit is aan het einde van het seizoen genoeg om direct te promoveren naar de Eredivisie, maar kampioen worden is natuurlijk het ultieme doel. De achterstand op koploper Excelsior is nul punten, want De Graafschap heeft evenveel punten. Het doelsaldo van Excelsior is alleen net iets beter. De weg is nog lang dus het is nog vroeg om conclusies te trekken, maar de Superboeren zijn prima aan het seizoen begonnen.

Met de vorm van De Graafschap zit het ook wel goed. In de laatste vier wedstrijden pakte de club tien punten door drie keer te winnen en één keer gelijk te spelen. Deze reeks werd in gang gezet door een 3-1 op koploper Excelsior. Daarna volgde een gelijkspel tegen Jong Utrecht en zeges op TOP Oss en Almere City.

Er zijn drie spelers die al enige tijd niet in actie komen voor de ploeg uit Doetinchem: Guus Vaags, Mees Kaandorp en Danny Verbeek. De selectie van De Graafschap is hierdoor wat dunner, maar in de basis zorgt het nog niet voor problemen.

FC Eindhoven: Teaminfo en vorm

Het is FC Eindhoven in de afgelopen seizoenen niet gelukt om in de top tien te eindigen. De club spookt meestal tussen de tiende en vijftiende plaats van het tweede niveau van Nederland. Op dit moment maakt de club uit Eindhoven wel deel uit van de top tien. FC Eindhoven staat namelijk op de achtste plek in de Keuken Kampioen Divisie. De club heeft nu zestien punten en dit zijn er dus maar drie minder dan koploper Excelsior.

De eerste periode zit er net op en FC Eindhoven maakte op de laatste speeldag nog kans om deze periode te winnen. Dan moest er wel een wonder gebeuren, omdat er maar liefst negen teams kans maakten. Maar in theorie kon het zeker. Uiteindelijk pakte ADO Den Haag de periodetitel.

FC Eindhoven mist twee spelers. Niet door een blessure of schorsing, maar door interlandverplichtingen. Rob Penders kan hierdoor niet beschikken over Charles-Andreas Brym (Canada) en Enrico Hernández (El Salvador).

Laatste resultaten De Graafschap – FC Eindhoven

Vorig seizoen won De Graafschap in eigen huis met 1-0 van FC Eindhoven. Het zag er lang naar uit dat het een doelpuntloze 0-0 zou worden, maar Melvin Platje hielp zijn team in de 91ste minuut naar een overwinning. Eerder dat seizoen won Eindhoven juist in blessuretijd. Toen besliste Pieter Bogaers de wedstrijd in de 94ste minuut, maar dan bij een 2-2 stand waardoor Eindhoven met 3-2 won. Dit keer is De Graafschap duidelijk de favoriet met een quote van 1.32. Een zege van de bezoekers levert een quotering van 7.95 op.

Belangrijke feiten voor jouw weddenschap op De Graafschap – FC Eindhoven

  1. De Graafschap wist in de afgelopen vijf wedstrijden minimaal 1 keer te scoren.
  2. De Graafschap verloor in competitieverband in 2013 voor het laatst in eigen huis van FC Eindhoven.
  3. Het verschil in punten op de ranglijst is slechts drie punten.
  4. Ondanks 18 doelpunten voor, is Joey Konings met 3 goals de clubtopscorer van De Graafschap.
  5. Joey Sleegers is de topscorer van Eindhoven met 5 goals, gevolgd door Jort van der Sande met 4.

Onze voorspelling De Graafschap – FC Eindhoven

De teams zijn beiden prima aan het nieuwe seizoen begonnen. Het verschil op de ranglijst is klein, maar in het voordeel van De Graafschap. Wij achten die ploeg ook net wat sterker dan Eindhoven. We verwachten daarbij dat beide teams zullen scoren. Onze voorspelling voor De Graafschap – FC Eindhoven is daarom: Winst De Graafschap & Beide teams scoren. Deze tip heeft een quotering van 2.61.

De Graafschap – FC Eindhoven Keuken Kampioen Divisie wedden

Quotes bij Toto
Winst De Graafschap: 1.32
Gelijkspel: 5.10
FC Eindhoven: 7.95

Genoemde promoties zijn mogelijk alleen beschikbaar voor nieuwe klanten. Voorwaarden zijn van toepassing. Oudere promoties zijn mogelijk niet geldig meer. Voor details: zie website van de bookmaker. Alle tips op onze site zijn gebaseerd op de persoonlijke mening van de auteur. Succes is niet gegarandeerd. Wed aub verantwoord. 18+

* Alle genoemde quoteringen werden aangeboden op het moment van publicatie. Quoteringen kunnen fluctueren. Bezoek de betreffende bookmaker voor de actuele quotes!