18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Istanbul Basaksehir – Beşiktaş JK voorspelling – wedden, quotes en tip 15 oktober 2021

Joris Velthausz

Wedstrijd: Istanbul Basaksehir – Beşiktaş JK, Süper Lig
Aanvang: vrijdag 15 oktober 2021, 19.00 uur
Beste wedtip: Beşiktaş
 JK wint
Bookmaker: Toto
Quote: 2.29

Er staat in de Turkse competitie een heuse topper op het programma. De twee laatste kampioenen van het land treffen elkaar in een derby. Beide teams komen uit Istanbul en willen natuurlijk de beste club uit de stad zijn. De teams kunnen de drie punten goed gebruiken. Hier onze voorspelling met de beste tips en quotes om te wedden op het duel Istanbul Basaksehir – Beşiktaş JK.

Dramatische start

Twee seizoenen geleden werd Istanbul Basaksehir voor de eerste keer in de geschiedenis van de club kampioen van Turkije. Sinds dat kampioenschapsjaar zijn de prestaties van de club iets minder geworden. Vorig seizoen eindigde de club op de twaalfde plaats met maar liefst 36 punten minder dan kampioen Beşiktaş. Dit seizoen loopt het ook nog niet lekker met Istanbul Basaksehir. De club staat vijftiende en heeft pas zes punten gepakt in acht wedstrijden.

Er werd met 3-0 gewonnen van hekkensluiter Caykur Rizespor en met 2-0 van Fenerbahce. De andere zes wedstrijden werden allemaal verloren. De laatste wedstrijd voor de interlandperiode verloor de ploeg met 3-1. Toch is de ploeg niet kansloos tegen Beşiktaş. Als een team van Fenerbahce kan winnen, dan is het ook een gevaar voor Beşiktaş.

Problemen met de fitheid

Beşiktaş nam het in de Champions League op tegen Ajax en daardoor weten we het een en ander over de status van de club. Het is geen geheim dat de ploeg last heeft van veel blessureleed. Tegen Ajax miste de trainer bijna een heel elftal. Gelukkig zijn er ondertussen al een aantal spelers teruggekeerd, maar het blijft zorgelijk.

Toch staat kampioen van vorig seizoen gewoon op de derde plaats in de Süper Lig. Beşiktaş heeft vijf keer gewonnen en twee keer gelijkgespeeld. Er werd alleen met 2-1 van Altay verloren. Voor de interlandperiode werd er met 2-1 van Sivasspor gewonnen door twee doelpunten van Güven Yalcin. Beşiktaş heeft dit seizoen natuurlijk al tegen Dortmund en Ajax gespeeld, maar het wordt de eerste grote wedstrijd in de Turkse competitie voor de club. De club moet winnen om met een goede vorm naar de derby tegen Galatasaray toe te leven.

Onderlinge resultaten

In de twee wedstrijden die vorig seizoen tegen elkaar werden gespeeld wist Beşiktaş twee keer te winnen. In de eerste ontmoeting kwam Beşiktaş met 3-0 voor en leek de wedstrijd gespeeld. Istanbul Basaksehir kwam nog dichtbij, maar de wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 3-2 overwinning voor Beşiktaş. De tweede ontmoeting eindigde ook in een 2-3 overwinning voor Beşiktaş.

Teamnieuws

Bij Istanbul Basaksehir moet de ploeg het doen zonder Ömer Ali Sahiner. De rechtsbuiten is al een maand uit de roulatie en gaat de wedstrijd waarschijnlijk niet halen. Bij Beşiktaş zijn Georges-Kevin N’Koudou, Mehmet Topal, Miralem Pjanic en Atakan Üner afwezig. Spits Kenan Karaman brak zijn vinger bij de Turkse nationale ploeg en het is nog onduidelijk of hij mee kan doen.

Istanbul Basaksehir – Beşiktaş tip

De quoteringen van beide ploegen liggen niet ver uit elkaar ondanks het grote verschil in de stand van de competitie. Beşiktaş heeft last van blessures en Istanabul Basaksehir heeft een matige vorm. Ondanks de blessures heeft Beşiktaş de betere spelers in de selectie. De tip: wedden op ‘Beşiktaş JK wint’ met een quotering van 2.29 bij Toto.  

Istanbul Basaksehir – Beşiktaş Süper Lig wedden

Quotes bij Toto
Winst Istanbul Basaksehir: 2.90
Gelijkspel: 3.37
Winst Beşiktaş: 2.29

Genoemde promoties zijn mogelijk alleen beschikbaar voor nieuwe klanten. Voorwaarden zijn van toepassing. Oudere promoties zijn mogelijk niet geldig meer. Voor details: zie website van de bookmaker. Alle tips op onze site zijn gebaseerd op de persoonlijke mening van de auteur. Succes is niet gegarandeerd. Wed aub verantwoord. 18+

* Alle genoemde quoteringen werden aangeboden op het moment van publicatie. Quoteringen kunnen fluctueren. Bezoek de betreffende bookmaker voor de actuele quotes!