18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Borussia Dortmund – Tottenham Hotspur voorspelling – wedden, quotes en tip 5 maart 2019

Bob Ligthart

Wedstrijd: Borussia Dortmund – Tottenham Hotspur, Champions League
Aanvang: Dinsdag 5 maart 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: Winst Dortmund
Bookmaker: Toto
Quote: 1.90

Dinsdagavond spelen Borussia Dortmund en Tottenham tegen elkaar in de Champions League. De Duitsers moeten een 3-0 achterstand ombuigen om door te gaan in het toernooi. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en quotes die helpen bij het wedden op Borussia Dortmund – Tottenham Hotspur.

Haperende motor

Dortmund kan Bayern München dit jaar weer eens tegenstand bieden in de Bundesliga. De clubs hebben namelijk evenveel punten, maar het doelsaldo van Dortmund is beter. Toch lijkt de vorm enigszins verdwenen bij de koploper, want het begint regelmatig punten te morsen in de Duitse competitie. Zo won het maar één van de laatste vier wedstrijden in de Bundesliga.
In de Champions League begon Dortmund erg goed, want het eindigde bovenaan in groep A. Atlético Madrid, Club Brugge en AS Monaco waren de tegenstanders in die poule. Toch lijkt het Champions League-seizoen van de Duitse club op zijn eind te lopen, want er moet dinsdag een grote achterstand worden omgebogen. De bookmakers zien Dortmund wel als favoriet voor de overwinning dinsdag, omdat de club flink aan de bak moet. Een zege van de Duitse club heeft namelijk een quote van 1.90.

Vormdipje in de Premier League

Tottenham staat op de derde plek in de Engelse competitie met tien punten minder dan koploper Manchester City. Dat gat had een stuk kleiner kunnen zijn als de club de afgelopen weken wat beter had gepresteerd. Het wist al drie wedstrijden op rij niet meer te winnen en daardoor heeft het nu zo’n grote achterstand.
Het was lang onzeker of Tottenham door de groepsfase zou komen, want de strijd om plek twee was erg spannend in poule B. Tottenham en Internazionale eindigden namelijk allebei met acht punten, maar het was de Engelse club die een ronde verder ging.

Goed resultaat voor Tottenham tegen Dortmund

De eerste wedstrijd van dit tweeluik had een duidelijke winnaar. De goals bleven uit in de eerste helft, maar na rust kwam Tottenham al snel op voorsprong. Het zag er lang naar uit dat het 1-0 zou blijven. Dat gebeurde niet, want de Engelse club liep in het einde van de wedstrijd nog flink uit. In de laatste tien minuten van de wedstrijd scoorde het namelijk nog twee keer. Door die 3-0 overwinning heeft Tottenham erg goede papieren om door te gaan in de Champions League. De Engelse club mag dus zelfs met twee doelpunten verschil verliezen. Daardoor is de quote erg hoog bij een overwinning van Tottenham, namelijk 3.55.

Borussia Dortmund – Tottenham Hotspur tip

De ploegen draaien allebei een goed seizoen, maar het lijkt erop dat ze momenteel niet in de beste vorm zijn. Tottenham won de eerste wedstrijd met ruime cijfers en Dortmund zal nu dus alles op alles moeten zetten. Ook is de Duitse club in eigen huis vaak net wat sterker dan in de uitwedstrijden. De tip bij deze wedstrijd is dat Dortmund wint. Deze voorspelling heeft een quote van 1.90 bij Toto.

Borussia Dortmund – Tottenham Hotspur Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Borussia Dortmund: 1.90
Gelijkspel: 3.70
Winst Tottenham Hotspur: 3.55