18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Real Madrid – Ajax voorspelling – wedden, quotes en tip 5 maart 2019

Dirk Maas

Wedstrijd: Real Madrid – Ajax, Champions League wedden
Aanvang: dinsdag 5 maart 2019, 21.00 uur
Beste wedtip: Dubbele kans: Ajax wint of X
Bookmaker:Toto
Quote: 1.99

Ajax wacht de zware klus om de 1-2 thuisnederlaag tegen Real Madrid te repareren. Kansloos zijn de Amsterdammers zeker niet, gezien de mindere vorm van Real. Dit zijn de wedtips en quotes bij Real Madrid – Ajax.

Op nationaal niveau uitgespeeld

Op nationaal niveau valt er dit seizoen weinig eer meer te behalen voor Real Madrid. Twee thuisnederlagen tegen Barcelona binnen vier dagen tijd zijn daar debet aan. De 0-3 bekernederlaag en het 0-1 verlies in La Liga zijn geen incident.

Real Madrid verloor zijn laatste 3 thuisduels en had in de uitduels tegen Ajax en Levante over geluk niet te klagen. Een aderlating voor de Koninklijke is het ontbreken van Sergio Ramos tegen Ajax.

Voor Ajax betekende de wedstrijd tegen Real de ommekeer na een mindere periode. Ondanks de nederlaag was het spel goed en die lijn trokken de Amsterdammers door in hun laatste 3 duels, waarin Ajax in totaal 13 keer scoorde. Omdat Ajax vol voor de winst zal gaan (en Real wellicht op de counter kan toeslaan) is het niet uitgesloten dat beide teams scoren. Deze weddenschap (beide teams scoren) is gequoteerd op 1.40.

Real Madrid is allerminst verzekerd van een zege op eigen veld

Dit CL-seizoen kwam het zelden voor dat er in duels van Real Madrid en Ajax meer dan 3.5 goals werden gescoord. Voorrondeduels niet meegerekend, kwam het zowel bij Real als bij Ajax maar één keer voor dat er meer dan 3.5 goals vielen.

Voorspellen dat er minder dan 3.5 goals worden gescoord tijdens Real Madrid – Ajax heeft een quotering van 1.80. Omdat Real de laatste tijd niet in goeden doen is, is het niet uitgesloten dat Ajax wint of gelijkspeelt. Wedden op de dubbele kans ‘Ajax wint of X’ is gequoteerd op 1.99.

Handicap wedden kan ook een lucratieve wedoptie zijn, gelet op de betere recente vorm van Ajax. Een gelijkspel is altijd voldoende om Ajax de handicapweddenschap ‘Ajax wint met handicap +1’, gequoteerd op 2.20, te laten winnen.

Mogelijk lucratieve weddenschappen

Een nog hogere quotering, namelijk 3.60, is er voor de weddenschap ‘Wie wint de wedstrijd? Draw No Bet Ajax’. Deze vorm van wedden houdt in dat u uw inleg terugkrijgt als Real Madrid – Ajax in een gelijkspel eindigt. Uiteraard wint u deze weddenschap als Ajax in de reguliere speeltijd zegeviert.

In 2 van de laatste 3 Champions League-wedstrijden van zowel Real als Ajax was de ruststand 0-0. Een wedtip is derhalve ‘0 goals in de 1e helft’, gequoteerd op 3.75.

Voor goals is Real Madrid in zijn laatste duels aangewezen op Karim Benzema. De Franse aanvaller heeft een quotering van 1.90 voor een doelpunt tegen Ajax. Dusan Tadic is aan Ajax-zijde clubtopscorer in zowel de Eredivisie als de Champions League. Voorspellen dat hij scoort tegen Real Madrid is gequoteerd op 2.95.

Real Madrid- Ajax tip

Real Madrid is kwetsbaar, zo bleek reeds in het duel in Amsterdam. Het missen van Sergio Ramos is een aderlating. Omdat Ajax zijn goede vorm heeft hervonden, is het allerminst zeker dat Real Madrid thuis wint van Ajax. Tip bij Real Madrid – Ajax: Ajax wint of X, bij Toto gequoteerd op 1.99.

Real Madrid – Ajax Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Real Madrid: 1.65
Gelijkspel: 4.25
Winst Ajax: 4.75