18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

België – Engeland voorspelling – wedden, quotes & tip – WK 2018

Bob Ligthart

Wedstrijd: België – Engeland, WK 2018
Aanvang: zaterdag 14 juli 2018, 16.00 uur
Beste wedtip: Double Chance: winst België of X
Bookmaker: Toto
Quote: 1.37

Het avontuur van België en Engeland stopte in de halve finale. Wie de troostfinale wint, eindigt als derde op het WK voetbal van 2018. Voorspellingen, quotes en tips voor het wedden op de voorlaatste WK 2018-wedstrijd.

Geen finale voor de Rode Duivels

België mocht zich met negen punten de winnaar van groep G noemen. Panama, Tunesië en Engeland waren de tegenstanders in die poule. De Belgen hebben de Engelsen dus al een keer verslagen. Wedden op een overwinning van België in de troostfinale tegen Engeland, heeft een quote van 2.18 bij Toto.

In de achtste finale leek het doek te vallen voor België. Tegen Japan kwamen de Belgen op een 0-2 achterstand door twee goals net na rust. Het Belgische elftal wist in de 74e minuut op gelijke hoogte te komen. Het was een hectisch laatste kwartier waarin beide landen op zoek waren naar het winnende doelpunt. In de laatste minuut van de wedstrijd trapte Japan een corner, maar deze werd weggewerkt. België counterde daarna razendsnel en wist de verlossende 3-2 te maken. De Rode Duivels gingen door naar de kwartfinale. Titelfavoriet Brazilië was de tegenstander. België kwam voor rust al op een 0-2 voorsprong en moest deze na rust vast zien te houden. Een kwartier voor tijd moesten de Belgen nog een goal incasseren, maar hier bleef het ook bij. Alleen Frankrijk kon België nog weerhouden van een plek in de finale. Alhoewel de Belgen met vlagen een stuk sterker leken te zijn dan de Fransen, wisten ze niet te winnen. Het Franse elftal was met 1-0 te sterk en gaat daardoor strijden voor de wereldtitel.

Football is not coming home

Engeland eindigde als tweede in dezelfde groep als België. De laatste wedstrijd, tegen de Belgen, werd volgens sommigen met opzet verloren (0-1). Op die manier kwamen de Engelsen aan de makkelijkere kant van het speelschema. Bookmakers verwachten niet weer een kleine uitslag, want minder dan 2.5 goals, heeft bij Toto een quote van 2.22.

De achtste finale verliep voor Engeland, net als voor België, erg stroef. Penalty’s gaven namelijk de doorslag tegen Colombia. Er heerste een vloek over Engeland, want het land won de afgelopen 22 jaar geen enkele strafschoppenserie meer. Na deze overwinning groeide het vertrouwen bij het Engelse volk. ‘Football is coming home’, was het lied dat vanaf toen nog harder gezongen werd door de Engelsen. In de kwartfinale won Engeland met 0-2 van Zweden en daarmee werd de halve finale bereikt. Kroatië was de tegenstander in die wedstrijd. Dat land wist twee keer door middel van strafschoppen door te gaan. Engeland kwam in de vijfde minuut al op voorsprong door een vrije trap van Kieran Trippier. In de tweede helft kwam Kroatië op gelijke hoogte en dwong daarmee een verlenging af. Mario Mandžukic besliste de wedstrijd met een goal in de 109e minuut. De Engelse droom komt dus niet uit op het WK van 2018.

Laatste onderlinge duel

Beide landen kwamen elkaar al tegen in de groepsfase. Toen was België met 0-1 te sterk voor Engeland. Die wedstrijd was niet erg belangrijk, omdat beide landen al door waren naar de achtste finale. De elftallen zullen deze wedstrijd ook niet erg van belang vinden, want er is geen kans meer om het WK te winnen. De wedstrijd zou dus weer hetzelfde kunnen verlopen met de Belgen als winnaar. Wedden op België heeft een quote van 2.18 bij Toto. Voor iets meer zekerheid heb je ook nog, winst België, Draw no bet. Die voorspelling levert een quote op van 1.53.

België – Engeland tip

Het Belgische elftal is op papier sterker dan dat van Engeland. De Belgen wonnen eerder dit toernooi al van de Engelsen. De wedstrijd gaat niet echt meer ergens om en daardoor is het lastig in te schatten hoe gemotiveerd de beide landen zijn. De tip bij deze wedstrijd is: winst Dubbele Kans België of gelijkspel. Wedden op deze voorspelling kan bij Toto met een quote van 1.37.

België – Kroatië WK 2018 wedden

Quotes bij Toto

Winst België: 2.18
Gelijkspel: 3.70
Winst Engeland: 3.12