18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Atletico Madrid – Borussia Dortmund voorspelling – wedden, quotes en tip 6 november 2018

Dirk Maas

Wedstrijd: Atletico Madrid – Borussia Dortmund, Champions League wedden
Aanvang: dinsdag 6 november 2018, 21.00 uur
Beste wedtip: beide teams scoren
Bookmaker: Toto
Quote: 1.79

Atletico Madrid leed in de 3e speelronde van de CL zijn zwaarste nederlaag ooit in Europees verband. Borussia Dortmund was met 4-0 te sterk. Atletico wil op eigen veld eerherstel. Dit is onze voorbeschouwing op Atletico Madrid – Borussia Dortmund met wedtips, quotes en voorspellingen.

Reputatie van ‘clean sheet-koning’, maar niet in de CL

Sinds zijn aantreden in december 2011 heeft Atletico Madrid onder leiding van Diego Simeone het houden van de nul tot kunst verheven. In 393 officiële duels noteerde Atletico 207 ‘clean sheets’. Voorspellen dat Atletico Madrid de nul houdt tegen Borussia Dortmund is gequoteerd 2.65.

De 4-0 nederlaag die de Rojiblancos leden in de 3e speelronde van de Champions League tegen Borussia Dortmund leden was de zwaarste ooit in Europees verband en het grootste verlies onder het bewind van Simeone. Dit seizoen scoorden in alle CL-duels van Atletico zowel de Spaanse club als zijn opponenten. Wedden op beide teams scoren tijdens Atletico Madrid – Borussia Dortmund is gequoteerd op 1.79.

Perfecte rapportcijfers

Borussia Dortmund kan halverwege de groepsfase perfecte cijfers voorleggen: het maximum aantal van 9 punten, 8 goals voor en 0 tegen. Voorspellen dat Dortmund tegen Atletico opnieuw de nul houdt, is gequoteerd op 5.35.

BVB won afgelopen zaterdag met 0-1 van Wolfsburg en verstevigde daarmee zijn koppositie in de Bundesliga. Dat er slechts 1 goal viel in een duel van Dortmund is uitzonderlijk te noemen. In de 8 wedstrijden daarvoor vielen er minimaal 2.5 goals in een wedstrijd van Borussia Dortmund. In 7 van die 8 duels zelfs meer dan 3.5 doelpunten.

Bij de CL-duels van Atletico dit seizoen vielen steeds minimaal 2.5 goals. Wedden op meer dan 2.5 goals tijdens Borussia Dortmund – Atletico Madrid is gequoteerd op 1.90. Voorspellen dat er meer dan 3.5 goals vallen heeft een quotering van 3.20.

Overige wedtips Atletico Madrid – Borussia Dortmund

Competitie- en Champions League-duels gecombineerd maakte Atletico Madrid dit seizoen 18 goals. Topscorer Antoine Griezmann maakte 5 van deze 18 goals. Wedden op een goal van Griezmann tijdens Atletico Madrid – Borussia Dortmund is gequoteerd op 1.88. Griezmann was vier keer verantwoordelijk voor de openingstreffer. Voorspellen dat hij de 1e goal maakt, heeft een quotering van 3.70.

In het merendeel van duels van zowel Atletico als Borussia vallen dit seizoen de meeste goals in de 2e helft. Wedden op ‘in de 2e helft worden de meeste goals gescoord’ heeft een quotering van 2.00.

In 7 van Atletico’s 16 duels was de ruststand dit seizoen 0-0. In 2 van 3 Dortmunds CL-duels dit seizoen was de ruststand 0-0. Wedden op minder dan 0.5 goal in de 1e helft (dus een 0-0 in de 1e helft) is gequoteerd op 2.70.

Teamnieuws

Verdediger Diego Godin, middenvelder Koke en aanvaller Diego Costa zijn een twijfelgeval. Allen kampen ze met spierblessures.

Bij Dortmund is verdediger Abdou Diallo een vraagteken. Ook hij heeft last van een spierblessure. Middenvelder Marcel Schmelzer, die al enige tijd aan de kant staat wegens een knieblessure, ontbreekt.

Atletico Madrid – Borussia Dortmund tip

Borussia Dortmund heeft aan een gelijkspel genoeg om zich te plaatsen voor de knock-outfase. De Duitsers zijn dit seizoen heel productief en scoorden, op 1 wedstrijd na, in al hun duels. Atletico oogt defensief niet meer zo sterk als voorheen, maar heeft met scoren beduidend minder moeite. Tip bij het wedden op Atletico Madrid – Borussia Dortmund: beide teams scoren, bij Toto gequoteerd op 1.79.

Atletico Madrid – Borussia Dortmund Champions League wedden

Quotes bij Toto

Winst Atletico Madrid: 1.74
Gelijkspel: 3.55
Winst Borussia Dortmund: 4.50