18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: maak kans op 1000 euro bij inzet van 5 euro

Tim Giesbers

Het is altijd een lange zomer zonder de vaste wedstrijden van clubs, maar door diverse landentoernooien is er genoeg voetbal te zien. Onder meer het WK voor vrouwen, de Copa América, de Afrika Cup en de CONCACAF Gold Cup zorgen voor genoeg voetballend vermaak op de televisie. Deze zomer maak je bij Toto ook kans op 1000 euro!

Trekkingsbestand

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op dit mooie geldbedrag is een weddenschap plaatsen van ten minste 5 euro. Let dus wel op: het gaat hier niet om een totaalbedrag van 5 euro. Vijf weddenschappen van 1 euro tellen niet. Het ingezette bedrag moet minimaal 5 euro bedragen, wil je kansmaken om te winnen.

In totaal kun je vijftig keer kans maken op de 1000 euro. Dat wil zeggen: de eerste vijftig keer dat je minimaal 5 euro inzet op een weddenschap, komt je naam in het zogeheten trekkingsbestand te staan. Zet je nog vaker in met ten minste 5 euro, dan tellen die keren niet mee voor de winactie.

Winnaar

Weddenschappen die worden gedaan tot en met 19 juli tellen mee. In de week beginnende op 29 juli trekt Toto de naam van een winnaar uit hun bestand. Diegene krijgt dan in elk geval voor 2 augustus bericht van de aanbieder. Zorg dus dat je in de komende drie weken nog inzet, als je kans wil maken om 1000 euro te winnen.